Potrefenáhusa moc tě lituju, jak ten pláč popisuješ, je mi úplně úzko. Já trpím od prvního okamžiku mateřství až dodnes tou jejich minimální potřebou spánku, ale kluci aspoň nikdy moc neřvali, až na jednu několikatýdenní Ríšovu epizodu, oni si prostě chtěli i v noci hrát, lézt, zkrátka nespát, ale většinou potichu. Ten řev musí být hrozný nápor na psychiku. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa jo, chápu. Musí to být šílené. Kdy přestala řvát starší?
U nás už asi rok jede masírka "chci ještěrku" :) ale teda já jsem neoblomná v tom, že zvíře teprve až bude schopná se o něj sama postarat.
Ano, takhle jsem byla neoblomná též. Nakonec to dopadlo tak, že jednou přišel dvacetiletý mladý pán domů se slovy Nikdy jsi mi nechtěla dovolit psa, ale teď jsem velkej a budu se o něj starat - a za ním se batolila malá bílá kulička. Do roka se mladý pán odstěhoval do pronájmu se slečnou, tentokrát s vysvětlením My tam nemůžem mít zvíře a vy máte víc času - a my jsme přišli k prvnímu buldočkovi ![]()
Jeste rok a půl!!!! Naše taky řvaly a ony prostě furt chtěly něco zažívat, mít nějaké podněty, les je kritické místo, tam dosud stále nechodíme:-D
continuity ted byl o fobiich podcast na Vinohradske 12. Zaujala me terapie za pomoci AI. https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/zdravi/vinohradska-12-podcast-fobie-psycholozka_2308160600_pj
Pinot Noir jo, nejradši bych ji kolikrát hodila do bažiny už v 8 rano!
Ale ona teda neřve, když má tu peci, jakou si představuje...
hrozny je, ze když si spokojeně s necim hraje (a mne se třeba podaří na chvilku odejít), prijde starsi a nějak ji zrakvi, prasti nebo kousne....jak jsem z ty školky měla obavy, tak co se mimino rozpohybovalo, už fakt striham metr
Na druhou stranu, když teda pominu to společný tragicky uspavani, tak ony zase dobře spej, mimino se sice budí často na kojení, ale jsou to kratky pauzy, nemá vůbec ty bdely okna a standard je od cca 22 do 7 i 8, starsi spi v noci podobně
ja už si to nepamatuju, ona asi přestávala řvát nějak pozvolně
do sportaku jsem ji taky dala o trochu driv než seděla a tam už si řev moc nevybavuju. Ale on to člověk naštěstí fakt rychle zapomene.
Potrefenáhusa já už teď taky stříhám metr, teď jsem si týden vyzkoušela, jaké to je nemuset týden vařit obědy a mít volné dopoledne. No člověk si zvykne rychle ![]()
U nás byl brácha spíš výhoda, mladší by jinak sám nevydržel (teda hlavně pak v tom pekelném období okolo roku), ale přesně tohle se u nás taky dělo. Hrajeme si v pokoji, něco je zabaví, já odejdu se třeba najíst a přesně buď starší nějak mladšího naštve nebo starší přiběhne za mnou. Dost jsem mu to tenkrát i vyčítala. Ale teď dostali na táboře pochvalu, jak se k sobě hezky chovají ![]()
Potrefenáhusa No přesně si to pamatuji, že už jsem kolikrát v 10 byla fyzicky a psychicky hotová jak po celým dni a stříhala jsem metr od dubna asi. A bylo to výborný! Kam vlastně husicka jde? Do té státní nebo do té lesní?
Evaeva mne vadí to násilí, mimino má na ruce otisk zubu, nebo dostane necim přes hlavu, leckdy i preventivně.
zatim vůbec nemá miru nebo empatii, je malá, ale je to narocny prave přesně, když to miminu chvilicku neřve, fakt naštěstí máme ty děti bytelny
Karja jde tady do státní, do lesní se bohužel nedostala, resp nabídli dny, který se nám nehodí (chtěli jsme pondělí-středa, volno by bylo ctvrtek a pátek), tak bude chodit tady do státní, máme to 400 m polnackou, počítám jen s dopolednem a v pátek budem jezdit do lesní, maj klub pro neskolkovy děti i s rodicema, jestli teda letouci mimino dovolí a neskuli se tam někam ze srazu dolu, skolka je dost v terénu a není úplně babyfriendly (představuju si, ze mu navliknu softshell a necham ho někde placat v blátě)
Potrefenáhusa Tak to zní dobre;-)
Potrefenáhusa u nás násilí naštěstí moc nebylo, ale v tomhle období řval mladší dost, tak jsem taky byla ráda za každou chvíli, kdy byl v klidu.
Ono stačí i tohle, pak ji pusti a mimino se svalí jak pytel brambor(to jen mírně koriguju, u toho se chechtaj obe)

Potrefenáhusa u nás nebyl žádný fyzický kontakt
lehké bití a strkání přišlo až okolo roku, objímání a podobně až tak ve dvou a půl.
Evaeva na to nemám co rict ![]()

Potrefenáhusa jo, chápu. Musí to být šílené. Kdy přestala řvát starší?
U nás v 16 měsících. Vím to přesně, protože jsme se rozhodli pořídit si další, že už by to jako šlo. Druhá věc, že muž po mě hodil na dovolené jednou trenky a byla jsem zas v tom, takže to období klidu netrvalo zas dlouho. ![]()
continuity to je dobrý! No my se o druhé začali pokoušet, když měl syn to nejhorší období, vůbec jsme takhle neuvažovali. Pak ho to celkem přešlo, já "konečně" otěhotněla a tím, jak to s ním bylo čím dál jednodušší, mi ani nepřišlo to těhotenství tak náročné. To je teď teda jiná.
Evaeva Pinot Noir ženy! Jsem doma sama a místo abych si pustila seriál, třídim tady lego!!
žluťásek
to můžeš i u seriálu. Mně to přijde jako práce, co ráda udělám, abych měla pocit, že něco dělám a zároveň nemusela třeba mýt koupelnu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY