Evaeva mne neprestava fascinovat to čím dal jednodušší, mne to naopak přijde čím dal tezsi a u ty tříletý se to porad ještě nezastavilo a neotocilo!
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva mě to vlastně docela baví, ale jsem nemocná, žádnou koupelnu rozhodně mejt nebudu ![]()
Seriál koukám v angličtině, potřebuju titulky, bez nich to nedám bohužel
Potrefenáhusa u nich ne, co chodí je to jen lepší a lepší. Samozřejmě někdy se slzou v oku vzpomínám na doby, kdy jedli, co jsem jim dala, oblékli si, co jsem řekla a podobně, ale v globálu je to jen lepší.
Potrefenáhusa Mně to v globálu přijde pořád lepší (u jednoho kusu), ale teď má dítě už týden rýmu a má zapnutý nějaký hyperaktivní mód, je to docela náročný. Pevně doufám, že to zmizí s tou rýmou!
Holky plavou s rukávky, malamala se teda tak spíš vznáší na vodě jak bójka, kterou posouvám, s velkoumalou jsem asi dvakrát pro formu zkusila plavat bez rukávku. Chodíme do bazénu, kde nedosáhnou, takže mi to tak vlastně i vyhovovalo a nešlo je to nějak bezpečne ucit jeden dospělý, dva neplavci. No dneska s nima do bazénu vlezla ségra, na 5 minut, stáhla jim ty rukávky a odpoledne jsme odjížděly, kdy obě děti se potápí bez zacpaneho nosu, velkamala přeplave bazén bez rukávků a odmítá si je vzít, malamala plave sic s kruhem, za to s hlavou pod vodou:-D. Jako zapotila jsem se:D
Karja ty jo, jsou dobrý! To je u nás utopie. Mladší sice plave, ale musí mít jak pásek tak rukávky. Starší se ve stejné sestavě pomůcek nechá na mělčině tahat křečovitě držící mojí ruku.
Zina některé epizody jsou samozřejmě náročné pořád!
Karja hustý! ![]()
Karja můžem přijet na kurz k ségře taky??
Dnes jeden wtf moment. Nebola som pri tom, tak infarktujem az teraz ked mi to sestra napisala. Deti pozerali u nasich atletiku a zo starsieho vyliezlo(ospravedlnujem sa vopred!): Pozri na tie cierne opice!
. Vobec nechapem odkial to ma, prisaham, ze z rodiny ani od priatelov by toto nikdy nepocul. Jedine mi napada skolka, ale pri akej prilezitosti by to tam pocul? No budem si s nim musiet zajtra pohovorit. Zhrozena som, myslela som si, ze mu o inakosti a tolerancii rozpravam dost. No asi nie ![]()
Mrakoplas a kolik mu je? Vis co, male deti. Treba mu to jen tak prislo na mysl. Syn jednou komentoval postizenou pani, bylo mu asi pet. Fascinovala ho a on to zacal resit nahlas. Bylo to opravdu hrozne, musela to chudinka slyset. Vysvetlila jsem mu to a od te doby nijak nekomentuje, jak kdo vypada. Barva pleti zatim na pretres neprisla, to mu asi prijde uplne podruzne:))
Gatita ma 6 rokov. Ten vyraz som uz bohuzial kedysi zoparkrat pocula, neviem si predstavit ako by k nemu sam dosiel, musel po dakom zopakovat.
Uz sme kedysi intenzivnejsie preberali, ze kazdy je iny a je to tak dobre, ale ubehlo odvtedy dost vody, tak na to asi zabudol. Som rada, ze to aspon povedal v rodinnom kruhu a nie dakde na verejnosti ![]()
No děti, nechali jsme ty naše, uvařené, (bála jsem se ůžehu) v apartmánu s vířivkou a šli na drink. Chtěla jsem se vrátit, ze detičky potřebuji spinkat (vchod je rovnou z ulice a máme jen jeden klíč). No tak taky mejdan, děti naložené v horké vodě a pouštějí si nějakou muziku. ![]()
Jednu výhodu to má, po chvilce v koupelně mi přijde 28C v apartmánu zcela přijatelných. ![]()
To mi připomnělo, jak před měsícem Rosťu uhranul pán s protézou od kolene dolů, taky se mě nahlas ptal, co to je, tak mu to pán rovnou vysvětlil a bylo.
Karja můžem přijet na kurz k ségře taky??
Ona jim to jenom stáhla, mě by to nenapadlo. Ona jim to stáhla, dvakrát proplavala s velkoumalou a pak jsem musela nastoupit já...:-D. Ale ony jsou fakt šikovné, jakože já jsem řekla ,,a tak si nezacpávejte ten nos při potápění,, a ony to hned šly zkusit a udělat:-D. Nebo ta starší udělala pár temp a já ji říkám a tak zkus to přeplavat třeba pod vodou, to ti půjde líp a ona ,,no tak jo,, a hned to přeplavala:-D. Až to bylo takový vtipný jakože proč mě to nenapadlo dřív jim to říct:-D
Dnes, čtvrtý den u moře, se syn probudil s horečkou, bolí ho břicho. Prosím vás, uklidnete mě.
zpetne si uvedomuju, že jsem ho moc netlacila do pití.
tv To by tak mohlo být, klidně to může být i taková jednodenka. Teď to měla o prázdninách malamala jeden ten teplota a jinak nic, úžeh určitě neměla, prostě asi z únavy. Kámošky děti taky, jeden den teplota a nic.
Karjajá doufám! Na přímém slunci jsme moc času nestrávili, dopoledne bylo zataženo a odpoledne jsme šli k moři až v pět. Já jsem včera večer taky byla vyřízená. Díky.![]()
Karja no tohle měly obě děti teď na dovolené. Vůbec nevím, kde to mladší vzala, malý bratránek měl sice šestou nemoc, ale chytla to i starší a ta jí určitě měla.
Naštěstí to byla záležitost na jedno odpoledne, druhý den jsme naordinovali klidový režim a pak dobrý. Úžeh to nebyl určitě, tou dobou bylo v Tatrách 18C a chcalo. ![]()
držím palce, ale úžeh by byl asi ta nejlepší možnost. Nevím, kde jste u moře, já měla žaludeční problémy jako dítě snad všude kromě recka. dej mu preventivně enterol, pokud máš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY