Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 09:43

continuity ségra teď měla na dovolené jeden den vyloženě horečku a pak nic. (Ale prosím tě, ta šestá nemoc by měla být jen do dvou let)

Offline continuity
43658 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 09:47

Evaeva

Jj, jedno odpoledne 38.5. Já se snažím dodržovat pravidlo, kolik dní horečka, tolik dní doma, tak jsme se ještě další den radši váleli. 

ten segry malej měl šestou nemoc, v šesti, téměř v sedmi. ukázkové príznaky, tři dny horečka a pak vyrážka. Asi to můžou chytit, pokud to neměli, jen ty projevy jsou pak u velkých dětí různé. 

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 10:04

continuity přesně, starší ji měl taky až v první třídě, takže ten dvouletý limit bych vůbec nebrala vazne (jako ze později ji děti nemívají).

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 10:08

tv věřím, ze to bude dobre, když jsme byli poprvé u moře a poprvé letadlem (Řecko), bylo malému 2,5. Taky asi třetí den takhle odpadl s horečkou, myslím, ze to proste byla kombinace únavy, vsech těch zážitku, tepla, méně tekutin-ty jsem pak už hlídala důsledně. Druhy den jsme si spolu dali vyloženě valeci, jen stín, dost v chládku v apartmánu a pak byl úplně v pohodě. U vas to bude podobne, držím pěsti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 10:08

continuity Malenge hustý! I naše doktorka se tvářila, že třeba po třetím roku nikoho se šestou neviděla.

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 10:12

continuity No a ten enterol je Endiaron? Ten měl nějaký velký výpadek v lékárnach, musím na to myslet a hned se dovybavit

Offline tv
4301 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 10:40
Reakce na continuity:

tv

držím palce, ale úžeh by byl asi ta nejlepší možnost. Nevím, kde jste u moře, já měla žaludeční problémy jako dítě snad všude kromě recka. dej mu preventivně enterol, pokud máš. 

​On nemá průjem, jen ho bolí břicho. Mám nějaké protisrací léky, ale zatím počkám. Zatím jsem koupila nějaký iontový nápoj, má obklad a leží. Snad to bude dobré, děkuji.

Offline tv
4301 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 10:44

Malengemá deset. Ale ty první dny byly docela intenzivní. Včera jsem si říkala, jestli jsme to neprepiskli. Ne teda pobytem na slunci, ale dopoledne more, pak polední klid, v mezičase si párkrát skočil do hotelového bazénu, odpoledne zase moře. Snad bude v pořádku, děkuju

Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 11:08

Karja enterol jsou laktobacily, úplnej zázrak, to si rozhodně kupte, jestli neznáš. Je to kapsle, dětem se dá i vysypat. 

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 11:13

žluťásek Díky neznám to a koupím to. 

Offline Len
2681 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 11:19

Karja Enterol je probiotikum, kmen kterej se používá při průjmech. 

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 11:21

Karja mně tak zázračný nepřipadá, nějak na nás nefunguje, nebo co. Jsou to nějaké ty živé kultury, označené jako podpůrná léčba, takže zázraky bych si od toho neslibovala. Mně se mnohem víc jako akutní pomoc osvědčila Smecta.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 11:33

Pinot Noir ta se ted nejak prestala doporucovat malejm detem, ale uz nevim presne v jakym veku.

Ja jeste doporucuju Tasectan duo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 11:34

Pinot Noir já mám nejlepší zkušenost s Hylakem, ale ten měl teď taky výpadek. Smecta se dá použít jen akutně, tyhle i preventivně, když něco řádí v rodině. Jinak jí mám taky ráda, když už je to fakt průjem.

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 11:44

711990 jo, to jsem ovšem zaregistrovala, až když jsem ji Ríšovi párkrát dala.

Dřív bývala od 1 roku. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 11:54

Pinot Noir jako ja myslim ze to nebude zadna tragedie, ja ji rada nemam, pres tu chut se neprenesu. Tobolku s cernym uhlim spolknu radsi

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 11:56

Za mě enterol, pak tasectan duo a pak cokoliv co je po ruce:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 12:12

711990 mně přijde bez chuti, ale mívala šílený smrad. Ale od té doby, co tam dávají to umělé pomerančové aroma, mi to přijde v pohodě, vypijí ji i děti. Černé uhlí jsme neměla od dětství, vadily mi ty "ostré" hrany, tak to neumím úplně porovnat.

Offline continuity
43658 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 13:02

Jak píšete, enterol je probiotikum a mám zkušenost, že pomáha spíš preventívne, když třeba jeden člen lehne nebo je tam taková nepohoda, bolí břicho a nikdo neví,  o z toho bude. Rozjetý průjem to zkrátí, ale rozhodně ne v řádu hodin. To už bych pak dávala i tu smectu. (Ta obsahovala nějaké těžké kovy, proto se přestala doporučovat pro děti). 

A tasectan duo dávám na zvracení. 

Offline Potrefenáhusa
39060 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 13:03

Evaeva uhlí jsme dávali do ditete nadrceny a trochu naredeny vodou strikackou od nurofenu, taky zajimavej zážitek