Potrefenáhusa no to věřím! My ho vůbec nemáme doma.
Vše o těhotenství a dětech
Enterol dětem kupuju ty pytlicky, daji se zamíchat do čehokoli, ani jsem nevěděla, ze kapsle jsou ty vysipavaci, diky za dovzdelani. A jinak teda jsem v soku, kam se ceny léku vyšplhaly, návštěva lékárny je poslední dobou fakt cenový zážitek ![]()
continuity mně enterol fakt zabere v řádu hodin, na ty různý střevní virozy a zvracení docela trpim, minimálně tak dvakrát do roka a enterol pomůže velmi rychle, většinou uz po druhý kapsli dobrý.
Kdyz uz tu resite ty leky na prujem... Co mi doporucite jako uplny zaklad lekarnicky, kdyz budu mit doma skolkove dite? Mala vubec nebyva nemocna, ani rymu nikdy nemela, za tri roky mela jednou sestou nemoc a jednou kovid, nic vic. Naposled pred rokem. Doma mam akorat nurofen sirup, protoze ten obcas dostavala po ockovani. Takze jsem na skolkove nemoci zcela nepripravena, nemame ani teplomer. Co bych asi tak mela koupit? Neco na ten prujem a zvraceni? Co se jeste hodi? Diky
711990 smecta obsahuje stopové množství rtuti. Proto se teď nedoporučuje dětem do 3 let a těhotným. Ale je infikovaná v některých přípdech otrav. Takže se doma pár sáčků hodí.
Uhlí se dělá i v kapslích Evaeva a dětem bych to stejně rozpustila a dala stříkačkou, jako psovi ![]()
tv tlapkám! My si dovolenou taky dáváme. Od návštevy noční pohotovosti den před odjezdem, po naboření půjčeného karavanu hned prvni den. Pak to pokračovalo objevením impetiga u dcery a obíháním dětských lékařů a lékáren ve městě. Přidám pár svých migrén, muže píchl nějaký hmyz a brutálně opuchnul. Pak dcera posvačila jedovaté bobule v lese a včera syn přepadnul hlavou na kámen v potůčku na dětském hřišti ![]()
Už se tomu směju, to se nedá jinak.
Zuzuli já bych koupila ten teploměr a možná nějaké lactobacily nebo enterol. A můžeš koupit něco na imunitu, má se s tím začínat dřív než přijde podzim a kolektiv. Všechno ostatní bych řešila až dle potřeby, bez kapek na rýmu nebo sirupu na kašel vydrží i pár dní a všechno ostatní stejně budeš řešit s doktorem.
Zuzuli mozna nejaky ocni kapky, kdyz se deti popelily na zahrade (varit z prachu je totiz nejlepsi!) obcas je svedily oci.
Zuzuli ja by som kupila aj panadol, sirup alebo do zasoby mam vzdy aj cipky. Ak dieta zvracia a ma vysoku horucku, sirup je k nicomu. Nechcela by som v noci zhanat lieky alebo letiet na pohotovost, tak mam zasobu doma. Neotvorene vydrzia dost dlho. Nasivin mam tiez vzdy doma, mladsiemu ked zacnu v noci zatekat sople, je z toho celonocny kasel a nevyspata cela rodina. Tiez mam rehydratacny roztok. Ja som rada pripravena, dokonca mam doma sampon proti vsiam
. Ten dufam, ze nikdy nepouzijem!
tv Staršího měl teď dva dny křeče v břiše, včera zvracel, protože měl teplotu (to je u něj obvykly projev horečky). Dneska se vzbudil téměř znovuzrozený. Snad to bude u vás stejné. Jinak bolest břicha může souviset s virózou, nemusí to být nějaké střevní potíže.
Kluci si stáhli Oppenheimera, starší mi včera líčil jak se nedíval na trailery, aby o nic nepřišel a jak je film dobrý. Dneska jsem jim kývla na to, že se po obědě podíváme na další kus a oni mají anglické titulky
Fakt mě vždycky překvapí
Zuzuli mam vzdy neco na srazeni horecky, to jedine kupuji do zasoby. Jinak nic na sklad nekupuju, expirovalo by nam to. Ono se ti to nahromadi, ani nebudes vedet jak, mam tu desitky nacatych opthalmo septonexu, antibiotik to usi i oci, ventolinu, hylaku, kapek do nosu. Nekupovala bych dopredu nic, krome nurofenu nebo paralenu, to je potreba casto.
Mrakoplas ja doted spolehala na to, ze pet minut autem od nas je nonstop lekarna, takze bych prinejhorsim ty cipky sehnala i ve tri rano. Ale ted si rikam, ze mit doma aspon ten zaklad, by se hodilo.
Evaeva zatim doufam v silu vitaminu D, ale mozna nejake dalsi vitaminy jeste dokoupim, az uvidim, jaka bude situace. Jak mala vubec nebyva nemocna, tak jsem to doted vubec nijak neresila. Ale obavam se, ze u variant "ma skvelou imunitu a nemocna nebude ani ve skolce" a "zatim se nestihla imunizovat v detskem kolektivu a teprve to prijde", je lepsi se nejak pripravit na tu druhou ![]()
Zuzuli tak to mate super, my mame lekarne max do osmej a uz som raz v noci, ked mal starsi par mesiacov, zhanala po kamaratoch lieky. Odvtedy mam radsej zasobu.
MPLee neee, tlapkam moc!![]()
Už jsem dala nurofen, vypadal zbídačene. Snědl broskev a tři sušenky. Do pokoje nám celý den nezasvítí slunce, což je paráda, ani nemusíme zapínat klimatizaci. Šla jsem si s druhým dítětem v jedenáct skočit do bazénu a to vedro..nechápu, jak se tam ti lidi můžou cíleně smažit
. Sleduju je ze stínu se čtečkou a pivem.![]()
Zuzuli mi přijde, že je dobrý mít doma fakt ten nurofen/panadol, něco na průjem a teploměr. Zbytek klidně půl dne počká, než muž dojde z práce nebo do druhýho dne. Na dovolenou jsem letos brala ještě lízátka junior angin, dětská varianta těch cucátek na bolavej krk. To je taky příjemný mít po ruce, ale určitě to není zásadní a nutný mít doma do zásoby.
tv Staršího měl teď dva dny křeče v břiše, včera zvracel, protože měl teplotu (to je u něj obvykly projev horečky). Dneska se vzbudil téměř znovuzrozený. Snad to bude u vás stejné. Jinak bolest břicha může souviset s virózou, nemusí to být nějaké střevní potíže.
Jj, já si myslím, že to má spojené s tou horečkou. Pokud by měl průjem, dám léky. Uvidíme, napíšu zítra.![]()
Dobře, je čas začít panikařit. Dva dotazy:
1) jaké papuče do 1. třídy? Ve školce kluci nosili Befado, tak jestli máte lepší tip, co se osvědčilo a tak.
2) ze školy přišel seznam věcí, které je potřeba pořídit a jedna položka je "vybavený penál" - je nějaký standard, co má do 1. třídy obsahovat? Upřímně, čekala jsem konkrétnější informaci. ![]()
Pinot Noir my máme koupit silné trojhranné pastelky, nejlíp stabilo se zářezy, silnou trojhrannou obyč tužku, nůžky a ořezávátko s nádobkou.
Pinot Noir koupila bych pastelky, 2 obyc tuzky - mekkou a stredne tvrdou, gumu, orezavatko
perem zacnou psat az za dlouho
Pinot Noir a penal idealne jen jednopatrovy, at se v nem vyzna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY