Zuzuli pokud bys chtěla vyzkoušet betaglukany, tak jejich účinek nastoupí až za měsíc. Ale to se mi ještě nikdy nepodařilo dodržet a začít včas ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir koupila bych pastelky, 2 obyc tuzky - mekkou a stredne tvrdou, gumu, orezavatko
perem zacnou psat az za dlouho
Tak, plus nůžky, pokud nejsou na seznamu. Ono stejně ještě vyplavou věci po nástupu do školy.
Mrakoplas naše lékárnička už dosahuje dvou krabic
, ale všechno to jsou věci, které jsem kupovala až na nějaký problém. Vyjma něčeho na horečku, to se určitě hodí mít.
Pinot Noir těch tužek a gum bych rovnou koupila víc. Ve školách jsou černý díry...
Lepidlo tyčinku, lepidlo tekutý, nůžky. Ale to třeba budou mít ve škole v krabici a nebudou to muset nosit sem a tam.
A všechno podepsat.
Pinot Noir papuce jsme meli befado a letos asi bude mit sandaly z letosniho leta, takove plastove keeny s non marking podrazkou.
S penalem bych se neunahlovala, nam skoro vse nakoupila pani ucitelka, nejake svoje osvedcene tuzky a ergonomicke pastelky.
U nas ta vybava spocivala v trojhranne tuzce se zarezama, nejakych drahych pastelkach, mini lepidla kores, obycejne gumy, orezavatka (to byla nejvetsi komplikace s tema spešl tuzkama a oastelkama) a detskych nuzek. Kdyz pujdes do nejakeho klasickeho old school papirnictvi, tak tam ti reknou, co potrebujes;) Takove je treba v Jindrisske nebo na Letne.
Penal ma syn topgal s "minecraftem", jednopatrovy rozkladaci, prijde mi prehledny a jemu asi vyhovuje.
Gatita tak to máme zřejmě stejný penál. ![]()
My k němu tedy máme i celý batoh Topgal s Minecraftem, to byla jasná volba.
Děkuju všem za rady, něco tedy koupím a uvidím. ![]()
Mám pocit, že tu někdo doporučoval hořčík pro klidnější dětský spánek, ale nemůžu najít jaký přesně to byl, tak jestli máte někdo s nějakým dobrou zkušenost, tak prosím o odkaz :)
DruI Smidge evening magnesium.
letfenixa Dík :)
Nějaká první pomoc na zácpu z domácích zásob? Nejlíp aby zabrala ihned.
Evaeva na mě zabírá telefon, že jede nečekaná návštěva ![]()
Promiň, vím, že je to nepříjemné. Funguje mi meloun, pak samozřejmě klasika - švestky. Nám zrovna zrají fíky, ty fungují výborně. Máme si zítra udělat s kluky výlet a pár ti jich dovézt?
Pinot Noir
Já tímto problémem naštěstí netrpím ani teď.
Já potřebuju něco pro malého. Už dostal nějaké lactobacily, zavařené švestky bohužel nemám, abych mu dala tu šťávu. Napadli mě meruňky, ale tu by snědl stěží jednu, to asi nebude mít ten efekt. Už asi třikrát vylezl z postýlky, teď tu brečí asi 20 minut na nočníku (který jsme pro tento účel vyndali) a odmítá si jít lehnout. Žádná rychlá pomoc mně nenapadá. Možná to ani není zácpa, dneska na záchodě byl, ale taky byl x krát neuspěšně, tak nevím.
Evaeva nahřej mu bříško .
Evaeva U nás občas pomáhá posadit do teplé vody, tím asi nic nezkazíš.
Evaeva Kontroluj, aby zítra dost pil. U nás to bolení od bobečku většinou přichází se zanedbaným pitným režimem.
DruI ano, to mi taky zpětně přišlo, že moc nepil. Budu to zítra víc hlídat a taky do něj zkusím nacpat hodně ovoce. On kolikrát jde na záchod a nic, podaří se třeba až napotřetí, tak mi to stejné chování dneska přes den nepřišlo nijak zvláštní.
Evaeva Lžičku olivového oleje.
Evaeva Nam perfektne funguje svestkova stava od Hippu z dmka, davam mu to vypit brckem, takze to vyzahne celej stastnej ze sladkyho piti cely... Zabira do par hodin.
Zuzuli po zkušenostech ze zimy bych doporučila odsavacku na vysavač, jestli nemate. Přišlo mi, ze naše dite už smrkat umí, ale na ty kolektivní rymy, který zacala nosit, když zacla v lednu chodit do sokola, to nestačilo a skoncili jsme na orl se zánětem středního ucha, asi ještě nesmrka úplně efektivně
plus ty věci na proplachovani, takový ty mořský vody. No a ty nurofeny a panadoly v různých skupenstvích, abyste měli i při průjmu a zvracení. Nepalivou dezinfekci, ale to asi už mate.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY