Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 16:05

Zuzuli pokud bys chtěla vyzkoušet betaglukany, tak jejich účinek nastoupí až za měsíc. Ale to se mi ještě nikdy nepodařilo dodržet a začít včas

Offline continuity
43658 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 16:06
Reakce na moora:

Pinot Noir koupila bych pastelky, 2 obyc tuzky - mekkou a stredne tvrdou, gumu, orezavatko

perem zacnou psat az za dlouho

​Tak, plus nůžky, pokud nejsou na seznamu. Ono stejně ještě vyplavou věci po nástupu do školy. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 16:07

Mrakoplas naše lékárnička už dosahuje dvou krabic, ale všechno to jsou věci, které jsem kupovala až na nějaký problém. Vyjma něčeho na horečku, to se určitě hodí mít.

Offline Tabea
8298 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 16:46

Pinot Noir těch tužek a gum bych rovnou koupila víc. Ve školách jsou černý díry... 

Lepidlo tyčinku, lepidlo tekutý, nůžky. Ale to třeba budou mít ve škole v krabici a nebudou to muset nosit sem a tam. 
 A všechno podepsat. 

Offline Gatita
8705 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 17:16

Pinot Noir papuce jsme meli befado a letos asi bude mit sandaly z letosniho leta, takove plastove keeny s non marking podrazkou.

S penalem bych se neunahlovala, nam skoro vse nakoupila pani ucitelka, nejake svoje osvedcene tuzky a ergonomicke pastelky. 

U nas ta vybava spocivala v trojhranne tuzce se zarezama, nejakych drahych pastelkach, mini lepidla kores, obycejne gumy, orezavatka (to byla nejvetsi komplikace s tema spešl tuzkama a oastelkama) a detskych nuzek. Kdyz pujdes do nejakeho klasickeho old school papirnictvi, tak tam ti reknou, co potrebujes;) Takove je treba v Jindrisske nebo na Letne.

Penal ma syn topgal s "minecraftem", jednopatrovy rozkladaci, prijde mi prehledny a jemu asi vyhovuje.

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 17:25

Gatita tak to máme zřejmě stejný penál.

My k němu tedy máme i celý batoh Topgal s Minecraftem, to byla jasná volba. 

Děkuju všem za rady, něco tedy koupím a uvidím.

Offline DruI
5606 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 18:59

Mám pocit, že tu někdo doporučoval hořčík pro klidnější dětský spánek, ale nemůžu najít jaký přesně to byl, tak jestli máte někdo s nějakým dobrou zkušenost, tak prosím o odkaz :)

Offline letfenixa
10958 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 19:42

DruI Smidge evening magnesium. 

Offline DruI
5606 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 20:01

letfenixa Dík :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 21:20

Nějaká první pomoc na zácpu z domácích zásob? Nejlíp aby zabrala ihned.

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 21:25

Evaeva na mě zabírá telefon, že jede nečekaná návštěva

Promiň, vím, že je to nepříjemné. Funguje mi meloun, pak samozřejmě klasika - švestky. Nám zrovna zrají fíky, ty fungují výborně. Máme si zítra udělat s kluky výlet a pár ti jich dovézt?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 21:37

Pinot Noir Já tímto problémem naštěstí netrpím ani teď.

Já potřebuju něco pro malého. Už dostal nějaké lactobacily, zavařené švestky bohužel nemám, abych mu dala tu šťávu. Napadli mě meruňky, ale tu by snědl stěží jednu, to asi nebude mít ten efekt. Už asi třikrát vylezl z postýlky, teď tu brečí asi 20 minut na nočníku (který jsme pro tento účel vyndali) a odmítá si jít lehnout. Žádná rychlá pomoc mně nenapadá. Možná to ani není zácpa, dneska na záchodě byl, ale taky byl x krát neuspěšně, tak nevím.

Offline Tak Betty
6206 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 22:13

Evaeva nahřej mu bříško .

Offline DruI
5606 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 22:17

Evaeva U nás občas pomáhá posadit do teplé vody, tím asi nic nezkazíš.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 22:18

Tak Betty DruI díky, doufám, že už to nebude potřeba, ale budu si to pamatovat. Nakonec snědl tu meruňku, napil se a nechal se uchovat do spánku. Uvidíme, co ráno.

Offline DruI
5606 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 22:29

Evaeva Kontroluj, aby zítra dost pil. U nás to bolení od bobečku většinou přichází se zanedbaným pitným režimem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2023 22:33

DruI ano, to mi taky zpětně přišlo, že moc nepil. Budu to zítra víc hlídat a taky do něj zkusím nacpat hodně ovoce. On kolikrát jde na záchod a nic, podaří se třeba až napotřetí, tak mi to stejné chování dneska přes den nepřišlo nijak zvláštní.

Online brrr
12391 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 06:09

Evaeva Lžičku olivového oleje.

Offline Suya
příspěvků moje polička 21. srpna 2023 07:35

Evaeva Nam perfektne funguje svestkova stava od Hippu z dmka, davam mu to vypit brckem, takze to vyzahne celej stastnej ze sladkyho piti cely... Zabira do par hodin.

Offline Potrefenáhusa
39060 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 08:07

Zuzuli po zkušenostech ze zimy bych doporučila odsavacku na vysavač, jestli nemate. Přišlo mi, ze naše dite už smrkat umí, ale na ty kolektivní rymy, který zacala nosit, když zacla v lednu chodit do sokola, to nestačilo a skoncili jsme na orl se zánětem středního ucha, asi ještě nesmrka úplně efektivně 

plus ty věci na proplachovani, takový ty mořský vody. No a ty nurofeny a panadoly v různých skupenstvích, abyste měli i při průjmu a zvracení. Nepalivou dezinfekci, ale to asi už mate.