Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dupali
473 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 17:15

dzizisketa Garda je skvělá v červnu, my byli poslední týden v červnu a první v červenci a byl poznat rozdíl v množství lidí, hlavně Čechů a Poláků. Počasí i voda super po oba dva týdny. Zkušenost se psem nemám.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 17:45
Reakce na Kan:

1.5 l mám za dopoledne vypité. 

​tak bavime se o 4 letym diteti...

Online Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 17:54

notna to vyzkouším! To mě vůbec nenapadlo, my pijeme perlivou, tak mi nějak vůbec nepřišla na mysl. Děkuju!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2023 17:56

Pinot Noir zkus, za to nic nedáš. Ale já magnézii poznám bezpečně, jsem zvědavá, co na to Viky

Offline baltik
4993 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 18:07

Pinot Noir existuje i magnesia extra, ktera je koncentrovanejsi, kdyz toho vypije malo

Offline letfenixa
10958 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 18:35

moorapresne. Lukasko ma 7, rozmery 5-ročného,  1,5 l ma na týždeň.

Offline Kokoska
35184 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 18:40

Evaeva u nas vetrakofobie zmizela, minule kluk dokonce vetrak vyzadoval! Jen jsem musela sklopit tu mrizku, aby nebyla videt dira. A oblibil si tiktaky, ty obycejny palivy, pomerancovy uz moc nechce.

Tolik na tema vetrak a mentol

Offline notna
9540 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 18:57

Pinot Noir Evaeva Taky jsem zvědavá, jestli to Viky vypije. Dceři , když byla menší, magnesia nechutnala. Ale u nás nemá úplně konstantní chuť ani voda z kohoutku. To jí občas taky nechutnala.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 19:38
Reakce na moora:

​tak bavime se o 4 letym diteti...

​Tak ještě jednou, reagovala jsem na Evaeva která psala, že jí ten hořčík z DM přijde umělý a po dvou měsících jí to leze krkem. Já se o žádném dítěti nebavím.

Offline Tabea
8298 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 19:38

Pinot Noir já měla pomerancovy magnesium, co se jen tak sype do pusy. Děti by se utloukly, třeba by se Viki nechal přemluvit, že mu trochu nažlutíš jazyk. Držím palce. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2023 20:22

Kan já bych to taky nechtěla, sice za den vypiju dost, ale musela bych na to myslet. Takhle ráno vypiju sklenici a hotovo. Jako ráda se toho zbavím, to zas jo. Ale v tom lidlu se kouknu, kdyby to byl ten citrát, můžu zkusit pro změnu jinou chuť. Btw nechápu, proč do všeho cpou nějaké aroma nebo umělé příchutě.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 20:32

Evaeva Jj, některý jsou hnusný. je to tento a bývá to u pokladen.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2023 20:33

Kan díky, kouknu na to 

Online Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:55
Reakce na Tabea:

, třeba by se Viki nechal přemluvit, že mu trochu nažlutíš jazyk. 

​Haha, tak to ani ve snu.

Offline Gatita
8705 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:06

Syn prodelal nejaky dusevni prerod a preje si chodit asi na milion krouzku. Nikdy bych neverila, ze budu nekdy resit tento extrem, doted si nechtel ani nic zkusit, a ted nevime, co driv. Mel by 4 dny v tydnu po jednom krouzku. Pujde do druhe tridy, takze skola mu bude koncit maximalne v jednu. Ale i tak mi to prijde jako naloz, kdyz bude mit jen jeden den "bez". Jeden ten krouzek je teda muj napad a bude pro nej asi narocny (anglictina), ale ty ostatni si vybral sam (na jeden uz ted chodil a na ten druhy chce kvuli kamaradum, navic v ramci druziny, takze logisticky idealni). Tak asi prihlasit a v nejhorsim to neodchodit? 

Offline continuity
43658 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:14

Gatita

Ja bych ho prohlásila. Ty družinové jsou ideální, v nejhorším tam občas nepůjde. 

Offline DruI
5606 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:21

Gatita Já bych ho přihlásila na pololetí a v lednu vyhodnotíte jestli pokračovat.

Offline MPLee
3057 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:28

dzizisketa u Gardy si dej pozor na kvalitu vody. Byli jsme na severu a bylo to super. Loni cestou okolo jsme se chtěli zastavit na koupání na jihu a hned jsme zase jeli. Bylo to tak zelený a bahnitý, že jsme tam ani nestrčili nohy. Na severu Coma jsme dneska zaparkovali, tak dám vědět za pár dní. Zvaž ale i nějaké menší méně profláklé místo. Třeba loni se nám moc líbilo u Lago di Molveno. A letos jsme sem přijeli ze Švýcarska a teda tam je sice draho, ale byla to nejlepší dovolená za dlouhou dobu. I voda v těch horských jezerech je čistší, třeba to Como je pro mě, co se kvality vody týče, trochu zklamání. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:37

Gatita já bych to zkusila. Ty družinové mi přijdou jako minimální nálož. Co si vybral kromě té angličtiny? Ta bude náročná tím, že je to vlastně "škola". Moje ségry mívaly ve druhé třídě kroužků určitě pět nebo šest, běžně měly i dva denně, fakt záleží dítě od dítěte. Přijde mi fajn držet ten jeden volný den. Mimochodem nám teď říkala fyzio, že by měli mít 4 sportovní kroužky týdně, tak to jsem málem odpadla

Offline baltik
4993 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 05:20

dzizisketa jeste si to over, ale mam pocit, ze v italii do tech jezer nesmi psi, jako do vody