Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28643 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 05:39

Gatita Přihlas ho, ony ty školní kroužky bývají spíš taková lepší družina. :-) Vlastně pokud nedrtí nějaký sport závodně, tak je to vždycky zábava a pokud to nepřetáhne čas, tak je to super! Čím víc, tím líp, aspoň se zorientuje a bude se moct kvalifikovaně rozhodnout, až je bude muset kvůli škole osekat. :-)

Evaeva Zrovna ty kroužky řeším v japonském vláknu, tady se ten sport taky hrozně podporuje, Korejci a Japonci hrají většinou na dva nástroje a dělají aspoň dva až tři sporty!  (naše děti na sport nechtějí, přitom synovi by při jeho ADD vyloženě prospěl, jenomže tady rodiče dětem od šesté třídy do školních kroužků nemohou zasahovat, je to volba dětí). 

baltik dzizisketa Možná je to u těch severních jezer kvůli turistům jinak, ale v Laziu, Umbrii a Toskánsku psi do jezer můžou, aspoň jsem nikdy nenarazila na zákaz, naopak jsem viděla speciální "psí pláže" (ale koupali se i mimo). 

Offline Gatita
8705 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 06:49

continuity DruI dik, zkusime to.

Evaeva Garfie vybral si tenis, tam uz chodi a je to moc hezky krouzek, neni to zadny zavodni oddil. A pak v ramci druziny chce na pruzkumnika prirody, tam chodi na vychazky do okoli a delaji ruzne pokusy, to bude taky prima. Blba bude ta anglictina, nejen ta vyuka, ale i dojizdeni. O to samozrejme moc nestoji. Ale tak zkusime to. Je to jen na trimestr, tak v nejhorsim nebudem platit pokracovani a treba aspon trochu naposloucha spravnou vyslovnost

Offline MPLee
3057 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 06:50

dzizisketa baltik tady u Coma teda psi normálně do vody můžou. U Gardy si taky problém nebybavuju

Offline baltik
4993 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 08:11

Garfie MPLee tak to se omlouvam, ze sirim paniku, ja jsem to zazila v Rakousku u Neziderskeho, ze na tech oficialnich plazich psi nesmeli, mohli jen v tech vlezech pro lode, coz bylo hnusne vybetonovane misto a bylo to se psem milujici vodu a ve vedru opravdu utrpeni

a kdyz jsme se divali na dalsi dovolene, mam pocit, ze jsem to cetla i u te Italie

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 08:21

baltik Já teda taky žiju v tom, že pes v Itálii může do vody jen na těch psích plážích. Možná šlo o to na volno a s náhubkem, už nevím. Nějaká plemena do Itálie nesmí vůbec, ale to má už každý stát.

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 08:23

dzizisketa garda ze strany od Arca je jeden kemp za druhým, takže psi jsou no go. U Coma jsme byli jen chvíli, maji tam nějaké psi plaze co vím, ale jsou často hodně špinavé. Nejlepší bylo asi molveno, tam mohl pes všude, jen ne na plaz u kempu.

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. srpna 2023 09:43

Kan Labradori muzou urcite do kazde zeme 

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 12:00

Jos my se byli včera koupat v řece a koupal se tam s nama hodně nadšeně takovej menší krizenej pitbulik, bylo to teda dost natesno, taky jsem si rikala, ze by si ho mohli chytnout, minimalne to poskrabany holy tělo je dost děsný. Minule tam zas nějaká holka vypustila po vzájemný dohodě s nama psa, aby si pohrál s našim psem, akorat mu nechala pripnutou stopovacku, takže nám sejmul dite během 5 vterin, včetně spálených nohou zezadu pod koleny od mokrý stopovacky obaleny pískem...jako má to něco do sebe bez těch čoklů

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. srpna 2023 13:44

Potrefenáhusa Nas medved se koupe oddelene od lidi i nas. By nas asi aportoval z vody ven

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 14:56

Jos no to jo, kamaradi maj a taky chodí do reky jedine sam

Offline letfenixa
10958 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 20:27

Gatita tak to je super posun! Ja chcem, aby Lukasko chodil na výtvarnú,  doteraz to bol variant rodičia s deťmi, teraz, keďže už bude školák,  tak bez rodicov, tak neviem, či to dá.  Našťastie bude mať tu istu učiteľku. Potom ma prihlášku do CVČ na Mladého vedca, tak dúfam, že to nebude v čase výtvarnej a ešte ob týždeň k psychologicke,  čo on považuje za krúžok, lebo ma terapiu hrou. 

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 21:28

Tabea prosim te, mohla by ses mi z nemecke ip podivat po tomhle? fisher price code a pillar

Offline Gatita
8705 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 21:54

letfenixa mam z toho posunu hroznou radost, ze ho neco bavi a ze se jakoby prestal bat. Ted treba zvladnul primestsky tabor, kde nikoho neznal. Naucil se tam na inlinech, bavilo ho to, pry se teda s nikym neseznamil a nebavil, ale uz se ptal, jestli muze za rok znovu! Od zari si chce dat Pruzkumnika prirody, jenze je samozrejme v case toho druheho krouzku. Tak to musim nejak vyjednat. Trochu se bojim, ze toho bude mit plne kecky, ale zas kdyz si vzpomenu, jak letos koncil ve 12 a byl bud otraveny, nebo chtel po navstevach a vecer jeste v 22h skakal po posteli, tak mu treba prospeje se trochu unavit

A je prima, ze L. bavi vytvarka a nevadi mu ty konzultace.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2023 22:03

Gatita syn si na táboře našel kamaráda, ale ani za pět dní nevěděl, jak se jmenuje Nosil obrázky jako "já a můj kámo". To je hrozně vtipný, na tyhle věci máme mladšího, ten sice jeho jméno nevěděl, ale znal jména všech těch vedoucích, co měly holky v pokladu,... starší nevěděl nic.

Offline Tabea
8298 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 22:42

rasaNori zkusila jsem ti poslat sz, ale asi to neklaplo. Jsem zrovna mimo, ale budu na to myslet. Kdyby do pondělka nic, postrč mě.

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 07:47

Tabea díky, vybouchl mi hlavní darek pro dítě, tak hledám nahradu 

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 08:59

Šárka si hned poránu namotala loknu do koleček mašinky na baterie, takže jako fakt fest. Ještě že nemá žádný účes a ten zub po odstřižení nejde vidět

Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:08

Evaeva haha, to je celej K. Hodinu si na hřišti hraje s holčičkou a neví jak se jmenovala

Ale mnohem větší expert je jeho kamarád ze školky, bydlej vedle, vídáme se fakt často. Občas zapomene, jak se K. jmenuje, hrajou si a najednou se ozve: hej kámo... Jak ze se jmenuješ?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:28

žluťásek no po hodině na hřišti mně to ani nepřekvapuje, O. se ani nesnaží. To druhé dítě se ho na jméno zeptá, on ne. Ale po týdnu

Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:41

Evaeva k. Se vždycky hned představí, ale jméno druhýho dítěte ho nezajímá