Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 08:08

My jsme si minulý týden hrozně užily, snad to nezakřiknu a vás všechny nakazim;-). Byly jsme tři dny na koupališti, tři dny u segry v bazéně. Strašně moc doufám, že tento týden bude ve stávajícím duchu. U segry si vždycky hrozně odpočinu a to jako nejsem klasická návštěva, přijedu s jídlem, jdu nachystat občerstvení pro děti, její, moje, leckdy jsou tam i další děti, hledám ručníky a správné hrnečky, hlídám bezpečnost v bazeně. Jenže všichni jsou spokojení a hlavně pak jsou tam chvilky klidu a tam si člověk fakt odpočine, oni nemají sousedy, člověk kouká tak jako do prázdna, stromů, polí, kromě starosti o děti tam pro mě není práce, která by na mě koukala. No paráda!

Offline Potrefenáhusa
39060 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 08:19

Karja já ti fakt zavidim, melu z posledního a pohled na předpověď počasí me naplňuje fakt strasnym zoufalstvim. Na zahradě je snesitelne jen teď dopoledne, malý dite tam zere všechno, co mu přijde pod ruku, včetně kameni,  zdrha ze stínu na slunce, neustalej řev starší kvůli klobouku...doma vedro, mimino do všeho leze, housatko ho boucha ... (ale včera si moc hezky chvíli hrály, nez se ozvalo Neee, mimi, to je mojeeeee, rána a řev...)

teď se snazim rychle udělat snídani, abysme stihly hřiště nez se usmazime, protože doma je to fakt už celkem k nepreziti 

Offline Potrefenáhusa
39060 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 08:21

Jo ale zacinaj se rýsovat výhody, když jsem teď rano přinesla mimino do obejvaku, rychle souhlasila, ze uklidime roztahany duplokoleje a vláčky, se kterýma si tu hrála, mimino je jak buldozer 

Offline Potrefenáhusa
39060 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 08:27

Jo ale včera byl dobrej den, jen to koupaliste na konci u Vilemina jsme nakonec nezvládli, ale zmrzlina i skály byla dobra volba 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2023 08:47

Potrefenáhusa mně naštěstí neprudí děti, ale jinak mi už taky docházejí síly. Vedro,vedro. Teď mám stejný plán jako ty, rychle vypadnout na hřiště, ale venku už je 25

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2023 08:48

Potrefenáhusa malá si nechá odsát? My bysme na něj museli jít tak ve čtyřech

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2023 08:49

Suya díky, když tak vyzkoušíme, uvidíme, jak mu bude dneska. Zatím si nestěžuje.

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 09:04

Potrefenáhusa Neboj, ještě předloni to bylo u nás přesně takhle tragický. Ty děti nemohl vykoupat jeden dospělý, i se třeba moje sestry snažily mi pomoct, ale to nešlo, nešlo...Ty zoufalý odpoledne u 20cm vysokého bazénku na zahradě, kousek stínu a zpruzené děti, na to nechci vzpomínat. Ale už za rok to bude lepší, to budou jen řvát že je musíš držet ve vodě obě dvě, že nechtějí stoupnout na dno, a pak za rok už se to trochu přiblíží té idylce u vody:-)

Offline Vilemina
2366 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 09:15

Potrefenáhusa zmrzlinu maji výbornou!

Online Garfie
28643 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 09:24

dzizisketa Dočítám teda se strašným zpožděním, jako vždy! :-) Ale budu držet pěsti, pak sem dej odkaz. Já se kdysi účastnila podobného formátu, takové povídání žen různých generací, ale bylo to naštěstí pro Rozhlas, takže bez obrazu. No nejhorší na tom je, že se ti to po letech zdá jako strašné  kydy....tak se připrav!

A jinak souhlasím s MP Meri, kritici se ozývají víc. Vysvětloval mi to už kdysi můj první šéf, taky jsem s tím měla problém a často si to musím připomínat. Já na sítích moc nechválím, ale like dám, to zase jo. :-) Je to teď jednodušší, kdysi se psaly dopisy a ty byly v 90% kritické, hrůza! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 11:30

Garfie Haha, teprve po letech vidím ty nedostatky a chyby na své práci. Dostala mě nevěsta, která si na schůzku jako předlohu donesla fotku svatební kytice, kterou jsem dělala před pěti léty její sestře. Jako fakt, tu hrůzu jsem vázala já? A přitom 5 let. 

Online Garfie
28643 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 11:55

Kan Tak ale pokud si ji přinesla jako vzor, tak to není tak hrozný! :-)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 12:00

Garfie Věř mi, že z mého dnešního pohledu je a budu mít problém to takto navázat ještě jednou. Buď jsem se posunula já a nebo trendy, ta kytka měla v sobě jen tři druhy květin a působí ,,těžce" ale jsem ráda, že se líbí, to je jasné.

Offline Makara
3671 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 12:57

Kan s kyticemi to máš jak s oblečením nebo účesy. Sestřiny šaty byly třeba taky wau a teď už jsou demode.

Offline Aranel
6700 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 15:15

dzizisketa mě by zajímalo, jestli tě bude točit Apolena! Prostě chceme vědět víc

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 20:32

Kurz plavání pokračuje, ségra zase vlezla na 5 minut do bazénu a malamala plave jen se žížalou, takže to u tříletého dítěte fakt chceš:D. Takže mám jedno dítě bez ničeho, druhé na žížale, dřív mi byla v bazénu hned zima, no už není. A nejlepší hlášku měla neteř, že velkamala v bazénu už dosáhne taky, jen má ponořený obličej.....

Offline Potrefenáhusa
39060 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 21:25
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa malá si nechá odsát? My bysme na něj museli jít tak ve čtyřech

​nechá, ona to byla asi okamžitá a dost intenzivni úleva pokazdy, chodila i sama, k tomu si myslím, ze ji hodně baví vidět ty nudle litat uvnitř 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2023 21:32

Potrefenáhusa to je super! Už jsem o takových dětech slyšela, ale u nás je to no go

Offline Potrefenáhusa
39060 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 09:20

Evaeva ona se nechá přesvědčit i na vicemene dobrovolný striknuti spreje do nosu, i když to rada nemá. Konvicku jsme ale zatím nezvládly 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2023 09:23

Potrefenáhusa stříknutí taky zvládají, mladší sice nerad, ale dá to. Je teda pravda, že on nemá rád hlasité zvuky, to možná tvoří část paniky z odsávačky. Naštěstí se jim rýmy většinou nekomplikují, tak to zvládáme bez toho.