Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 12:13

dzizisketa Aaa, přesně to už se nám stalo taky, taky jsem to musela ustrihnout 

a teď teda ji po těch vlasech strašně jde mimino, i po mých. 

jsem zvědavá, jak ji budu zvládat cesat do ty školky, není to úplně rychlej a neproblematickej úkon, zas ale strihat se mi ji nechce 

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 12:52

PotrefenáhusaJá mám v plánu, když bude vypravovat sambo dělat na noc copy a nebo aspoň večer pořádně rozcesat a on už culík udela

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 12:58

Karja já se bojim, ze když to zapletu večer a necham ji v tom spát, ze už to v životě neucesu, ona má ty vlasy fakt hrozne cuchaci. Obycejnej culik ji ale nedrží, to není ani na dopoledne :-(

no nech si to od samba předvést pro jistotu, muž dělal culik prvne v životě a bylo to fakt tristní a ještě mě sproste obvinil, ze ja v tom mám oproti nemu čtyřicet let praxi 

Offline Gatita
8705 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 12:59

Tip na vylet: Moc se nam dnes libilo v navstevnickem centru ČNB. Trezory, obri zlata mince, syn si mohl potezkat cihlu zlata, prohlednout padelky i vlastni penize pod mikroskopem a infra atd. Ve vsedni den dopo tam skoro nikdo nebyl. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:04

Gatita Dobrej návod. A co zabezpečení, hesla, čipy, ochranka, kontroly, kolik lidí má klíče a kde? Nějaká větrací šachta, úklidová místnost, boční schodiště? :D

Offline Gatita
8705 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:08

Kan hele nevim, my sli hlavnim vchodem.

edit: bylo to fakt moc hezke, i pro deti. 

Offline viktorka_od splavu
49469 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:16

Kan

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:25

PotrefenáhusaA nedrží ji takový ten culík dole? To určitě dokáže i tatínek. Naše taky nenosí rady culík nahoře, ono to některé typy vlasů asi táhne. Nebo čelenku no

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:35

Potrefenáhusa dcera má taky šíleně cuchající se vlasy. Od babick dostala jako dárek sprej na rozčesávání a to je hotový zázrak. Bez toho by byla na ježka. Stačí párkrát striknout.

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:39

Karja celenku si neumim zatím moc představit, ze by si na ty hlavě nechala. Ona má ty vlasy hustý a zároveň i cuchaci i klouzavy. Sponky i gumicky z toho sjizdej, ty varianty copanku se osvědčily nejvíc 

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:42

MaeGandal my ten sprej máme, i kondicioner a olej na vlasy. 
mne se nejlíp cese kancakem a pak tangleteezerem, ale je to každodenní mord 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 14:11

Gatita byli jste i s mladším? Já měla pocit, že je to spíš pro školní (to vy vlastně už máte)

Offline Tak Betty
6206 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 14:45
Reakce na žluťásek:

Evaeva k. Se vždycky hned představí, ale jméno druhýho dítěte ho nezajímá

​to je vtipné,  mě vsichni synovi kamarádi oslovovali křestním jménem syna. A to prosím přechylovali.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 14:56

Tak Betty no dyt jo! Moji rodice o rodicich moji kamaradky z detstvi mluvi dodnes jako o "Eliškovejch"

Offline Gatita
8705 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 15:20

Evaeva jen se starsim. Ono tam je dost informaci o slozitych vecech. Ale spousta interaktivnich prvku pro deti, bankomat, mistnost, kde hledas schovane penize, mikroskopy na zkoumani bankovek a podobne. Plus ten sejf se nam moc libil. O vikendech musis delat asi rezervaci, ale ted tam bylo jen par lidi a pruvodce se nam venoval osobne:)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 15:38

Gatita trezor by byl u nás top! V rámci openhouses jsme se byli neplánovaně podívat v bance na arbesáku. Na trezor se syn průvodce osobně ptal a dodnes si tu prohlídku pamatuje

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:54

Kde se dají v Praze vyzkoušet bf boty mimo Naboso (nemají Koel4kids, resp. jen jeden model)? Moje schopnost změřit dětem boty se asi někam vypařila a vychází mi úplná hausnumera

Offline letfenixa
10958 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 18:06

Neviem, mozno som to sem uz pisala. Ked sme boli v juli u kardiologa, tak vzhladom k L.rozmerom som ho informovala,  ze v septembri ideme na endokrinologiu. A doktor mi na to povedal, ze si myslí, ze to bude v poriadku,  ze podstatne je, ze mu rastie noha (chodidlo). Tak mi bolo do plaču,  že teda moc nerastie. To som si ale nechala pre seba. A už mu podrastla! Som tu asi jediná, ktorá sa teší, že dieťaťu rastie noha!

A pred 2 týždňami zvracal, následne mal týždeň diétu, takže zas schudol . Teraz sme v Chorvátsku a zdá sa mi, že si častejšie pýta jesť! Morský vzduch robí svoje

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 18:09

letfenixa Nejsi jediná, já mám taky radost, že mu roste aspoň noha. A taky když si dá sušenku

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 18:22

Zina 

To já těm svým musím brát i na dopolední procházku po sídlišti proviant jak na celodenní túru.