Potrefenáhusa a to jídlo
no buď ráda, že to přišlo až ve třech
to je všude asi stejné. A dobrá zpráva je, že ve školce toho jí třikrát tolik.
Vše o těhotenství a dětech
Me v tomhle moje deti fascinujou, na draka ji zeda oba, ale vzdycky jeden ji aspon trochu a druhej vubec. Takze kdyz ten nejedlik zacne trochu jist, prestane nejpozdeji druhej den jist ten druhej. Fakt nikdy nejedli oba zaroven, pravidelne to toci.
Vari u nás je problém spíš pestrost než množství, například mladší si včera vyžádal kyselou okurku, když jsem říkala, že musí jíst i zeleninu ![]()
Evaeva Ja uz na skolku nespoleham, kdyz jsme nyli na horach s partou stejne starejch deti, tak kdyz zjistili, ze ostatni deti ji, nahazeli jim svoje jidlo do talire a pak machrovali, ze oni snedli vsechno
.
Vari ty se v životě neztratí
Ale pořád si myslím, že bez rodičů to bude jiné.
Evaeva Tak jednu kyselou okurku ti moji povazujou za plnohodnotnej obed :-D.
Ježiš jídlo! Dcera jí tak nějak průměrně. Sotva jsme překročili hranice Švýcarska, začala s prominutím žrát. Ráno se budila s větou "vstáváme a jdeme papat!" Vyrážíme na výlet a ještě před bránou z kempu se ozve "mami a máš pro mě nějaký papáníčko s sebou?" A v tomto duchu to šlo celou dobu. A sotva jsme dorazili do Itálie s normálními cenami potravin tak co? Sní za den půl jogutu, 5 těstovin a banán ![]()
Vari jo, chápu. Kluci jedí dost, ale musíš se jim trefit do chuti (čti neodchýlit se od toho, co znají a jedí)
Vari teraz bola u mna kamaratka s 5,5 rocnym synom. Ten je iba ryzove chleby s natierkou, zeleninovu rozmixovanu polievku (obcas), banan, supku z jablka, jeden druh "cerealii" - suchych, nanuk a mlieko. To je fakt vsetko. V sobotu v horucavach som smazila kvoli nemu rezne a k tomu zemiakovu kasu, ze to je jedine teple jedlo co zje. Nedotkol sa, vyzerali trochu inac ako si predstavoval :)
Potrefenáhusa jo, ty jsme měli. Byly fajn. Ty dva tisíce je bohužel normální cena za zimní boty,ty"moje" stály přes tři
Já uvidím, jakou velikost vyberu teď a možná to risknu.
Potrefenáhusa Tenhle typ jsme měli loni, ale teda musím říct, že se dceři do jara podařilo prochodit podrážku.
Mrakoplas Ti moji ji teoreticky vsechno, neprisla jsem na nic, co by nejedli, protoze jim to nechutna, je proste jidlo nezajima a obtezuje je jist. A vydej maji velkej, jsou to rakety, oni neji a moc nespi, netusim, kde berou energii.
DruI aaaa, jako jen tak normálním chozenim? No, jako je prave fakt tenka, taky se na zimu bojim
Potrefenáhusa ještě dodám, že nejsou na vyšší nárt nebo mírně buclatou nohu.
Potrefenáhusa No právě, běžným provozem. Ani na koloběžce přes zimu nejezdí, abych to mohla svádět na špatný styl brždění.
Potrefenáhusa já ani takovou zkušenost neměla, resp. opotřebení podrážky bylo stejné jako u jiných. V tomhle suverénně vedou ty loňský frodda na nové podrážce, jinak byly všechny boty stejné.
Evaeva Jj, to jsem slyšela, ze ty nový podrazky na froddech jsou k nicemu, proto o nich ani neuvazuju
ale prave jak koely na tyhle podrazce máme, tak mi fakt přijde taková hodně mekka a celkem tenka i na novych botách. Podzim a jaro ok, ale tu zimu prave nevim, no, koupím asi radši zas ty pegresy
Potrefenáhusa ty frodda prý mají zase nějakou vylepšenou, ale taky nevím, jestli to zkoušet. Mně zrovna ty koel přijdou z těch odolnějších, klukům teda zimní boty vydrží v lepším stavu než letní. Pegresy nemají membránu, že jo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY