Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 07:55

Evaeva naše má ty boty dost sedreny z piskoviste a máme tady takovou tu lanovku s korytem vysypanym sterkem, z toho mám odreny boty i já, jinak zničený nejsou vůbec 

pegresy membránu nemaj, ale jsou to docela bytelny boty, nikdy neprotekly, ale snih byl jen par dni (a nevim, do jaký velikosti je delaj)

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 08:03

Evaeva a já prave hrozne nerada umělý kozichy v botách, přijde mi, ze v tom je paradoxně spis zima, tak u těch dětských koukam taky po vlně a přijde mi, ze to snad maj jen ty koel, frodda a pegresy

jinak se mi hodně libej i babybare, ale ty maj myslím umelej? Taky nás porad dost limitujou ty ploutvičky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 08:38

Potrefenáhusa já myslím, že babybare zimní mají vlnu, ale jistá si nejsem, nosí je ten starší a ten se zimou na nohy problémy nemá vůbec.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 08:40

Potrefenáhusa mladší měl loni ty frodda a nebýt té blbé podrážky jsou to úžasné boty. Nosil je i místo sněhulí do břečky kolikrát a neprotekly nikdy.

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 08:46

Evaeva já na ty starý slyšela prave taky samou chválu. A pak zděšení, ze nová podrazka je po mesici bez vzorku a po 3 měsících na díru 

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 08:49

Evaeva já tu zimu na nohy neumim poznat, ona si nestezuje, myslím, ze to možná ani nijak nevnímá, ale nohy studeny mívá i v teplých fuskach a botách s vlnou. Já to beru podle sebe spis, ze já ty umělý vnitřky nerada.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 08:51

Potrefenáhusa no on je po tatínkovi, ten by mohl chodit v zimě v žabkách.

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 09:08

Evaeva to je velká výhoda. Ale četla jsem někde, ze se to dá vytrenovat, ze v zemích, kde se chodí i v zimě naboso v platenkach a s holým kotniky,  jsou už mimina v zimě bez ponozek (na to nemám, my tu máme v zimě zimu, ze nevydrzim v ponozkách ani v kuchyni chvíli houpat kocar, aby mi netrnuly nohy, v Praze to v bytě ale šlo celoročně 

Online Gatita
8705 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 09:32

Vcera na Vaclavaku v Desiree meli spoustu sikovnych cepic za dobre ceny, od 99 Kc. My radi nosime ty tenke od Huga, tech tam meli dost, kdyby to nekoho zajimalo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 09:55

Potrefenáhusa otužilost se do určité míry určitě vytrénovat dá, ale pro mě by to bylo utrpení. Otužování mi nevadí, ale nohy mám v zimě ledové i v paneláku.

Jinak synovi boty vypadají po dvou měsících takhle, a to je ta fotka ještě milosrdná, a chyba bot to nebude. Nevím, čím to je, nepřijde mi, že by se choval nějak nestandardně, na odrážedle taky nejezdí. Přežijí ho akorát keeny.

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 10:02

Potrefenáhusa do velikosti 26 se delaji kompromisni superfit s goretexem.

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 10:23

rasaNori a to jsou který? superfity jsou ale pro nás úzký, bohužel. 26 jsem kupovala teď ty nový podzimní celorocky 

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 10:24
Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 10:45

rasaNori nemuzu nikde najít tabulku i se šířkou, ale co jsem viděla, bylo všechno strašně úzký

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 10:49

Evaeva nestrka třeba někde auta nebo bagry po zemi? Ale naše z toho má jen prodreny ty nitě na spicce 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 11:25

Potrefenáhusa to ne, on na auta moc není. Hraje si v písku, leze do výšek,na stromy a do křoví Hlavně mladší dělá to samé a boty vypadají dost líp. Jedině mně napadá, že ve školce dělá něco na zemi, kde by ty palce takhle odřel

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 11:35

Evaeva nebo tak na něco šplhá 

Online Gatita
8705 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 12:40

Stezuji si, ze jsem dnes uplne vycerpana, uz tyden me poboliva hlava, pritom moc nemam z ceho, vcera jsem melavolno a dnes taky. Asi to vedro, vcerejsi blby synuv zakrok u zubare, a deti jsou ted obzvlast narocne, nevim, co s nimi je.Nevim, co udelaly s myma rozumnyma detma, mam misto nich ted dva trilete kriklouny, muj skoro osmilety vystrihl ted ukazkovou "terrible two" scenu v bille, ze chce plysaka

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 13:31

Gatita asi je jim taky horko:(

Offline MPLee
3057 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 13:34

Potrefenáhusa vlnu mají i Affenzahn, budeme mít už druhou zimu Tyhle a velikostně nám nevyšly poděděné tyto Ale nevím, jestli by nebyly úzké. I když mi přijdou širší, než tenisky a celoročky.