Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 13:37

MPLee affenzahn jsou úzké, i když v synově velikosti to není až tak hrozné (ale pořád chybí několik mm i tomu s užší nohou)

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 13:56

MPLee tyhle mam v merku na letosek, videla jsem je i tedka ruzne zlevneny, ale nikde v cislenco bych potrebovala. A mas pocit ze velikostne odpovidaj tem teniskam? Tabulky totiz uvadej ze jsou skoro o cislo posunuty...

Online Gatita
8705 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 14:08

Evaeva nevim, rano jsme popojeli vychlazenym autem do blizkeho lesoparku, stravili tam dopoledne v prijemnem chladku na hristi, meli jsme piknik, a pak se presunuli k nasim k bazenu, kde se taky nesmazi v horku. Spis si myslim, ze ty prazdniny jsou uz proste dlouhy:) A dnesek je teda drsny, to si pak uvedomim, jak jsou ty deti jindy vlastne strasne hodne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 14:21

Gatita jo, to je možný, musí občas zazlobit My máme doma už docela nesnesitelně, ale dětem to moc nevadí, zdá se.

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 14:31

MPLee ty druhy affenzahny se mi libej moc (pro zilvary z chudobince skoro za 3 litry, au), ale podle mě by ji byly úzký. Zkoušela jsem teda jen vytisknout tu tapotu pro celorocky, ale tam je to o několik mm 

jeji idelani tvar boty jsou zatím rozšiřující se placacky a dost utáhnout, typ  fare bare nebo ty širší koel 

Offline MPLee
3057 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 15:04

711990 ty první nebo ty druhý? Přiznám se, že jsem tabulky nezkoumala. Loni v zimě měla veloročky i ty první 23 a nestěžovala si  v neděli se vracíme, tak je příští týden porovnám a přeměřím. Mám v krabici připravené 25 od obou druhů... 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 15:30

MPLee ty prvni. Tonda ted ma tyhle tenisky ve vel 28, ale v tabulkach jsou ty prvni zimni cislovany tak, ze by stejna dylka odpovidala 29. Tudiz na zimu asi 30? Tak nevim no. Jestli je to jina podrazka...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 15:43

Potrefenáhusa husička má fakt stejnou nohu jako kluci. Můžeš zkusit i ty barev, ty staršímu sedí dobře (na mladšího jsou až moc široké), kolem kotníku jdou dotáhnout dobře. A taky jonapy, i když k těm jsem pokaždé měla nějaké výhrady (celoroční hlavně nemají okolo), zimní mají, myslím, s vlnou a membránou.

Offline MPLee
3057 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 15:54

711990 podrážku mají jako Celoročky s membránou ale je v nich teplá vlněna vložka. To by mohlo být ono. Podívám se ti příští týden. Na Majwej měli akci snad 30 nebo 40% někdy v červnu, tak jsem to riskla

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 15:55

MPLee diky! 

Online žluťásek
8885 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 16:04

Gatita já jsem dneska úplně nepoužitelná. Furt mám rýmu a kašel, ale dneska jsem mimořádně otupělá. Ovlivněna zdejší debatou jsem chtela koupit podzimní boty a vůbec to nedovedu najít. Asi si budu muset napsat nazvy na papír a psát si ty velikosti v tabulkách, abych s tím nějak pohnula. Mám nápovědu na telefonu a stejně to nejsem schopná udržet

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 16:59

Evaeva koukam na ty jonapy a ty jo, přijde mi, ze ty česky firmy umej fakt malokdy udělat nejakej moderní pricetnej design, to je stejný jak ty fare, jakoby jim ten design dělal nejakej důchodce na dpč

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 17:04

žluťásek já nakonec musela splnit požadavek na červené boty Ale vzala jsem ty, co měli na jaře, pro staršího měli jen jednu pravděpodobnou velikost a uvidíme.

Jak se honí bouřky, tak je otupělost zcela pochopitelná.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 17:07

Potrefenáhusa jo, design je takový neurazí nenadchne, žádná krása. Ale vzhledem k tomu, jak ty boty vypadají po pár týdnech, je to asi jedno Ale vzpomněla jsem si, že jsem ty zimní zkoušela staršímu a dělaly mu takové varhánky a to ho tlačilo, takže bych je úplně nedoporučila na nízký nárt.

Online Gatita
8705 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 17:44

žluťásek na rozdil od tebe nejsem nemocna, a stejne se tu jen zpitomele plouzim. Uz jen vymyslet program na dnesek bylo jak test do Mensy. V parku to bylo fajn, oni radi pikniky a jsou i schopni si chvili samostatne hrat, takze jsem i precetla kousek knizky. Ale jinak jsou dnes asi skvrny na slunci, vsichni jsme podrazdeni, deti nespokojene, porad se perou a tak. Snazila jsem se nejak dnes doresit ty synovy krouzky a vysledek je, ze mu vsechno koliduje se vsim, a takovych e-mailu tomu predchazelo A zadne nakupy bot atd radsi ani neresim, budou asi chodit v tom, co maji, dokud to pujde.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 17:48

žluťásek Gatita My jsme nepoužitelné oba, muž od rána zvrací a mně se kolem poledne taky udělalo blbě od žaludku, tak se tu střídavě ploužím a hraju si s dítětem z gauče a oddaluju tu chvíli, kdy pustím Netflix.

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 17:56

Gatita Takhle to u nás vypadá, když není žádnej program. Ty děti vůbec nejsou zvyklý, nic jakoby nedělat:-D

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 18:10

Dneska syn poobedval Bun bo nám bo s tofu. Až díky pročtení zdejší debaty jsem si uvědomila, jak je to skvělý, ze vyber restaurace vůbec nemusíme uzpůsobovat detem

Online Gatita
8705 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 18:24

Karja u nas taky. Jako program nemusi byt hned disneyland, staci do parku se svacinou v krabicce, zkratka zmenit na chvili kulisy, kdyz jsme doma dele a neni skola/skolka. 

Offline letfenixa
10958 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 18:54

Ja som vlani kúpila nasledujúcu veľkosť topánok po letných, po obuti zistila, že sú veľké, dokúpila rovnakú veľkosť, ako mal v lete, takže keďže mu teraz noha podrastla, tak naňho čakajú tie vlani kúpené.