MPLee affenzahn jsou úzké, i když v synově velikosti to není až tak hrozné (ale pořád chybí několik mm i tomu s užší nohou)
Vše o těhotenství a dětech
MPLee tyhle mam v merku na letosek, videla jsem je i tedka ruzne zlevneny, ale nikde v cislenco bych potrebovala. A mas pocit ze velikostne odpovidaj tem teniskam? Tabulky totiz uvadej ze jsou skoro o cislo posunuty...
Evaeva nevim, rano jsme popojeli vychlazenym autem do blizkeho lesoparku, stravili tam dopoledne v prijemnem chladku na hristi, meli jsme piknik, a pak se presunuli k nasim k bazenu, kde se taky nesmazi v horku. Spis si myslim, ze ty prazdniny jsou uz proste dlouhy:) A dnesek je teda drsny, to si pak uvedomim, jak jsou ty deti jindy vlastne strasne hodne![]()
Gatita jo, to je možný, musí občas zazlobit
My máme doma už docela nesnesitelně, ale dětem to moc nevadí, zdá se.
MPLee ty druhy affenzahny se mi libej moc (pro zilvary z chudobince skoro za 3 litry, au), ale podle mě by ji byly úzký. Zkoušela jsem teda jen vytisknout tu tapotu pro celorocky, ale tam je to o několik mm
jeji idelani tvar boty jsou zatím rozšiřující se placacky a dost utáhnout, typ fare bare nebo ty širší koel

711990 ty první nebo ty druhý? Přiznám se, že jsem tabulky nezkoumala. Loni v zimě měla veloročky i ty první 23 a nestěžovala si
v neděli se vracíme, tak je příští týden porovnám a přeměřím. Mám v krabici připravené 25 od obou druhů...
Potrefenáhusa husička má fakt stejnou nohu jako kluci. Můžeš zkusit i ty barev, ty staršímu sedí dobře (na mladšího jsou až moc široké), kolem kotníku jdou dotáhnout dobře. A taky jonapy, i když k těm jsem pokaždé měla nějaké výhrady (celoroční hlavně nemají okolo), zimní mají, myslím, s vlnou a membránou.
711990 podrážku mají jako Celoročky s membránou ale je v nich teplá vlněna vložka. To by mohlo být ono. Podívám se ti příští týden. Na Majwej měli akci snad 30 nebo 40% někdy v červnu, tak jsem to riskla ![]()
MPLee diky!
Gatita já jsem dneska úplně nepoužitelná. Furt mám rýmu a kašel, ale dneska jsem mimořádně otupělá. Ovlivněna zdejší debatou jsem chtela koupit podzimní boty a vůbec to nedovedu najít. Asi si budu muset napsat nazvy na papír a psát si ty velikosti v tabulkách, abych s tím nějak pohnula. Mám nápovědu na telefonu a stejně to nejsem schopná udržet
![]()
Evaeva koukam na ty jonapy a ty jo, přijde mi, ze ty česky firmy umej fakt malokdy udělat nejakej moderní pricetnej design, to je stejný jak ty fare, jakoby jim ten design dělal nejakej důchodce na dpč
žluťásek já nakonec musela splnit požadavek na červené boty
Ale vzala jsem ty, co měli na jaře, pro staršího měli jen jednu pravděpodobnou velikost a uvidíme.
Jak se honí bouřky, tak je otupělost zcela pochopitelná.
Potrefenáhusa jo, design je takový neurazí nenadchne, žádná krása. Ale vzhledem k tomu, jak ty boty vypadají po pár týdnech, je to asi jedno
Ale vzpomněla jsem si, že jsem ty zimní zkoušela staršímu a dělaly mu takové varhánky a to ho tlačilo, takže bych je úplně nedoporučila na nízký nárt.
žluťásek na rozdil od tebe nejsem nemocna, a stejne se tu jen zpitomele plouzim. Uz jen vymyslet program na dnesek bylo jak test do Mensy. V parku to bylo fajn, oni radi pikniky a jsou i schopni si chvili samostatne hrat, takze jsem i precetla kousek knizky. Ale jinak jsou dnes asi skvrny na slunci, vsichni jsme podrazdeni, deti nespokojene, porad se perou a tak. Snazila jsem se nejak dnes doresit ty synovy krouzky a vysledek je, ze mu vsechno koliduje se vsim, a takovych e-mailu tomu predchazelo![]()
A zadne nakupy bot atd radsi ani neresim, budou asi chodit v tom, co maji, dokud to pujde.
Gatita Takhle to u nás vypadá, když není žádnej program. Ty děti vůbec nejsou zvyklý, nic jakoby nedělat:-D
Dneska syn poobedval Bun bo nám bo s tofu. Až díky pročtení zdejší debaty jsem si uvědomila, jak je to skvělý, ze vyber restaurace vůbec nemusíme uzpůsobovat detem ![]()
Karja u nas taky. Jako program nemusi byt hned disneyland, staci do parku se svacinou v krabicce, zkratka zmenit na chvili kulisy, kdyz jsme doma dele a neni skola/skolka.
Ja som vlani kúpila nasledujúcu veľkosť topánok po letných, po obuti zistila, že sú veľké, dokúpila rovnakú veľkosť, ako mal v lete, takže keďže mu teraz noha podrastla, tak naňho čakajú tie vlani kúpené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY