Myrtila a co Mall a Alza?
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Zas ty špicoidi jsou hodně takový štěkací, ne?,to já moc nedávám. Jinak Terk by byl býval stěhoval se zlodějema taky
, ale se Cidem by dost narazili.
rasaNori Pořiď si potkany, ti dělají v noci takovej kravál, že se ti taková ta noční citlivost na zvuky rychle vypne :-D.
jsou, jsou proste fakt hlídací. Ale sousedi maj vyžlu, která štěká taky furt, zvlášť se spicim miminem je to hodně k vzteku, ale mlcim, mám máslo na hlavě
Evaeva Našla jsem ondalek.cz, s kódem zari23 je tam 15% dolů, tak jsem to objednala a dál už to nezkoumala ![]()
Garfie právě že se hned ptal, co koupíme. On většinu svých svátku a narozenin ve školce kvůli nemocím promeškal, tak se na to těší. Ty gumový minipytlíčky budou fajn, díky za tipy. Vůbec mě to nenapadlo, jak to běžně nekupujem. Ale taky je někdy ve školce dostal od kamarádů.
Ještě jsem viděla na instagramu jahody, jednotlivě v mini kosickach na muffinky, špička namočená do čokolády. To mi přišlo hezký a rovnou naporcovaný. Vypadá to pěkně, je to mini sousto, příprava asi celkem rychlá.
To dítě má jen dva módy, buď je placate z teploty, a nebo imrvere mami, mami, mami![]()
rasaNori to maj všechny! ![]()
žluťásek na rodicaku jsem vystoupila proti sladkym odmenam v druzine (syn nosi denne lizatko, bonbony....a leto jsme stravili u zubare) a v patek tam syn ponese bonbony, aby mohl kazdemu dat na pocest svych narozenin![]()
. On se na to tesi a dnes uz jsem je koupila, ted mi doslo, jak jdu sama proti sobe.
rasaNori jo no, chce to, aby byli nemocní buď oba nebo žádný (to nejlíp)
Gatita ale jak si tu psala to množství, tak to určitě nebylo jen z narozenin.
Gatita zrovna dneska jsem o tom mluvila se zubařkou, dcera byla na prohlídce, problémy nemá, ale postěžovala jsem si, že teď ve škole dostávají za odměnu bonbóny, ale takové, že se přilepína zuby a cestou domů si je dcera seškrabuje z těch zubů nehtem
chystám se na třídní schůzce vystoupit z komfortní zóny a vznést to téma. Ovšem když jsem první den viděla postavy rodičů, tak nevím nevím, jak to mají s životosprávou...
(Včera na hřišti si hrály dvě děti, kluk a holka z naší školy, odhadem tak pátá třída, a ten kluk se nechal slyšet, že váží 72 kilo!
věřila jsem mu to.)
Edit: a zubařka říkala, bonbóny v družině, to je zlo. Že se s tím setkává furt.
L. pravdepodobne tým, že mu opravujú zuby od 3 rokov, je minimálne sladkosti. Cukríky a lizatka, žuvačky vôbec. Čokoládu a keksíky občas.
Mohučanka ja to probrala se synem a myslim, ze lizatko uz by si nedal a ze uz se trochu kroti. Ale je to tezke, kdyz ten prisun sladkeho tam je. Jeste promluvim s druzinarkama, vezmu tam nejake tetovacky nebo neco, co by mohly rozdavat misto tech bonbonu. Ale zaklad je vysvetlit to svemu diteti a doufat, ze bude rozumne
. Ja fakt nechci, aby mel v patnacti letech rozvrtanou pusu zleva zprava jako ja (a to jsem nemela zdaleka takovy prisun bonbonu jako on).
Gatita a za čo tie sladkosti dostávajú? U nás podľa mňa nič také nie je, aspoň som o tom nepočula.
letfenixa vubec nevim. Kazdy tyden prochazim synovu aktovku (kontroluju penal, plesnive svaciny atd.) a na dne te aktovky jsou vzdycky aspon tri tycinky od lizatek a hromada papirku od bonbonu. Pry z druziny. Na rodicaku o tom ucitelka nic nevedela, ale pripustila, ze druzinarky deti odmenuji...nevim za co, chodi ven a delaji ruzne sportovni souteze, tak asi za to? V prvni tride za kazdy den vzorneho chovani dostavaly deti zeton, ty zetony pak utracely v "obchudku" za hracky z kindervajec a podobne drobnosti. Tak pocitam, ze kinderbordel uz dosel a nahradilo se to sladkostma. Nevim, proc se tem detem musi vsude neco cpat...
Gatita to je pravda, boli sme na SADke a aj tam pani malému cukríky núkala, aj v lekárni. On Si teda nikde nič neberie.
U nás ve školce sladkosti nejsou, co dostanou od dětí v rámci narozenin, dávají učitelky do skříněk, aby s tím naložili rodiče podle svého uvážení. V nejmladším ročníku to Ríša nejedl ani doma, vůbec to neznal, tak to ani nechtěl. Postupně se to ale samozřejmě naučil. Teď ve Viktorově třídě jsme se domluvili, že se budeme snažit jít cestou nálepek, tetovaček a ovoce. Viktor si nevezme nic, tak je mi to vlastně jedno. Ale co mě štve, do Ríšovy třídy si některé děti nosí sladkosti, celé pytlíky bonbonů, Ríša se samozřejmě cítí ukřivděn, že mu je odmítáme dát taky. Vůbec nejsem odpůrce cukru, dopolední svačinu dostávají ve škole, ale na odpoledne mu dávám buď buchtu, nebo různé trvanlivé věci, vafle, piškoty, cereální tyčinky, nebo i třeba Oreo, takže sladké. Ale vyloženě bonbóny by teda ve škole jíst nemusel. Nechápu rodiče, že jim to s sebou dávají. Ty dvě holky, které jmenoval, že to nosí denně, mají výraznou nadváhu a vypadají tak na 9 let. ![]()
Pinot Noir zrovna v te vasi skole bych cekala prehlidku vymazlenych biosvacinek.
Gatita já taky. Ty naše vafle a brumíci mi přišly, že bych se za to měla stydět, ale jako pytel želé v cukru to myslím přebije.
Pinot Noir ze jo, ja taky synovi davam k svacine (krome obligatniho rohliku se sunkou a par osminek jablka, ktere nosi zpet) par susenek nebo nugatovy croissant, a prijde mi to blby![]()
Ale ja mam s tim jidlem problem, jak starsi skoro nic nejedl, tak jsme se uchylovali k hroznym sragoram, typu cini minis a podobne procesovanym vyrobkum, ktere byl ochotny jist. Blbe se to odbourava, ale jak ted ji lip, tak se nam celkem dari ubirat a nahrazovat to normalnim jidlem. Proto nejsem nadsena z takove nekale konkurence.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY