Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3060 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 22:41

Evaeva jo, my máme výhodu, že jsme vlastně ve městě, kde je všechno. Sama se tu nebojím a jestli klapnou ty místní kroužky, tak to bude uplně paráda. Ale taky uvidíme po první zimě...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2023 22:43

MPLee tohle je vesnice, ani hřiště tam není:( Já jsem takový strašpytel, jak tam jsem sama, tak poslouchám zvuky,... Já bych se bála i v normálním rodinném domě asi.

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 06:27

Evaeva to se bojím taky, vždy jsem spolehala na psa, teď uz se bojím i se psem v domě, jak ohluchla...

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 07:07

rasaNori my máme psa zas dost netecnyho, vůbec neumí ani hlídat za plotem. Myslím, ze případným zlodějům by ještě nadsene pomáhala stěhovat. Zlatý špicoidi v tomhle

edit: má to teda nepopiratelnou výhodu, ze se nechá bez kecu valchovat dvěma detma a ještě se ji to líbí

Offline Vari
2233 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 07:14

rasaNori Ja si jednou vsimla otevrenejch vchodovejch dveri, hrozne jsem se lekla a bala, ze k nam nekdo vlezl. Tak jsem zavrela deti do obyvaku, vzala psa do naruci a sla s nim prohledavat barak. Mame sestikilovyho brabantika, fakt netusim, jak by mi zrovna tenhle pes pomohl :-D.

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 07:46

Prosím matky malých školáků o radu, nosí se ještě na svátky a narozky něco malého pro spolužáky? A konzultovali jste to s učitelkou, ostatními rodiči, ohledně složení?

Nechci úplně nějaký cucací bonbony, gumový zas nejsou jednotlivě balený. Napadly mě kinder bonbony nebo čokoládky, ale v tom je zas mlíko. Dá se spolehnout na to, že 6letý děti už ví, když to nesmí?

Nebo jinej tip? Rozhodně nedělám žádný popcornový ovečky ani motýly z gumovejch bonbónů do školky nesl samolepky, ale nevím jestli se to dělá ještě ve škole?

Edit: samozřejmě super by bylo ovoce, ale nechci, aby s tím měla učitelka práci navíc o přestávce. Každý den mají ranní kruh, kam se takové přání asi hodí nejlip

Offline DruI
5610 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 07:51

žluťásek Taky můžeš koupit gumové bonobony v malých sáčcích . Já bych se asi zeptala učitelky jaká je zvyklost na vaší škole.

Online continuity
43663 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 08:05

žluťásek jak si to uděláte, takový to budete mít. Já nikdy nic neposílala, občas nějaký spolužák něco přinesl, ale spíš výjimečně. 

Ale jo, šestileté dítě už ví, co nesmí, minimálně to ví ten, kdo je vodí ba obed, protože si musí nějak vybrat i v jídelně. 

Jinak jsou jednotlivé balení Gumídku, to moje děti dost milovaly. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 08:41

my sme sa s ucitelkou a vsetkymi rodicmi videli 1. uvitaci den v skole. vcera v aplikacii naskocili terminy pre rezervaciu na individualne rodicko s ucitelkou v 15 minutovych blokoch ktore sa kryju s druzinou. iba jeden den v tyzdni bude mat kruzok v ramci druziny co je ale skoda lebo by kludne mohol mat 2. vybrali mu pohybovo-hudobny a ja som pre neho chcela este dalsi pohybovy alebo anglictinu ktoru uz trosku ovlada

Offline JankaM
3140 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 08:41

žluťásek já posílám mini sáčky haribo, dávala jsem i do školky, tam si to děti daly do šatny a snědly/odnesly při vyzvednutí. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 09:17

Potrefenáhusa Zas ty špicoidi jsou hodně takový štěkací, ne?,to já moc nedávám. Jinak Terk by byl býval stěhoval se zlodějema taky , ale se Cidem by dost narazili.

rasaNori Pořiď si potkany, ti dělají v noci takovej kravál, že se ti taková ta noční citlivost na zvuky rychle vypne :-D. 

Offline letfenixa
10965 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 09:27

žluťásek áno, v stredu sme riesili, že čo donesie na meniny, lebo niekto nesmie strukoviny (), iný orechy a ďalší mlieko. Navrhla som ovocné tyčinky,  lebo som teraz objednala 100 ks mini , ale tváril sa  že sa s nimi nechce deliť. Tak skúsim niečo želé v mini baleniach.

Offline Tabea
8309 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 09:29

Vari mohlas Azůrka hodit lupiči do náruče.

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 09:38

žluťásek Synek nesl ovocne karamelky (jsou balene po jednom), pripadne takove ty male pytlicky s gumidky, ty jsou vdecne.

Offline Myrtila
5482 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 11:08

Prosím vás, blbý dotaz Jsou teď v těch kupónech Marianne nějaké dětské eshopy? Potřebujem novou autosedačku, tak by se hodil, má cenu si je kupovat?

Offline Garfie
28649 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 11:20

žluťásek Ty minisáčky gumových medvídků jsou asi nejlepší, ale být tebou, pokud o to vysloveně dítě nestojí, tak bych se na to vyprdla, vůbec to není tak, že se něco očekává a když něco donese každý, při dvaceti dětech to máš co dva týdny, do toho nějaký svátek , Mikuláš, Velikonoce...a můžeme tady pomouvat učitelky, že uplácejí děti sladkostmi, jak chceme!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2023 11:22

Myrtila prošla jsem to a nic jsem nenašla. Jinak tu apku si můžeš stáhnout bez placení, je tam seznam, akorát ten kód se ti ukáže až po zaplacení. Ale koukni se tam, kde jí chcete koupit, půlka obchodů má v tomhle termínu vlastní akce.

Offline Vari
2233 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 11:23

Myrtila Vsechny detsky eshopy ted maji slevovy akce nezavisle na Dnech :-).

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 11:30

Evaeva A někdy je ta sleva výraznější jak s tím kuponem Marianne. Já si kupovala brýle a chtěla použít kupon a prodavač mi dal větší slevu, když ten kupon nepoužiju. 

Offline Myrtila
5482 příspěvků moje polička 15. zaří 2023 12:18

Evaeva Aha, myslela jsem, že je to celé až po zaplacení. 
Vari No, mají, ale co jsem zatím našla, tak jenom na vybrané značky/kategorie zboží, a ta naše tam není. Tak jsem doufala v nějaký univerzální