Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2023 16:34

Allysa tyhle ponožky z hm nebo ff jsem taky kupovala. Ale nakonec se miminu podaří zkopat jakékoliv ponožky

Offline MPLee
3060 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 16:50

Evaeva pravda je, že chalupa nám v počtu bot docela zavařila. Já kupuju na jaro/léto kožené, pláťené tenisky, sandály, holiny. Na podzim a zimu kožené tenisky, kožené zateplené, a holiny. Na chalupu na zimu sněhule, na léto crocsy a kožené celoročky. Ale teda nové má max 2 páry a zbytek z bazaru. je to peklo, ale s míň botama nějak nevím jak bychom si vyatačili. Teda můžeme je pořád převážet z místa na místo, ale my teď už žijeme tak nějal 50:50 na obou místech a nejsem schopná na to myslet. 

Offline MPLee
3060 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 16:58

A jinak jsme z messy play přešly na Kreativní malování a malá byla z první hodiny nadšená

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2023 17:04

MPLee já převážím, my tam tolik nejsme. Kluci mají sandály, kožené celoročky, ty wp keeny, zimní bf, sněhule, gumáky a croksy. To jim stačí, vlastně si nepamatuju, že bych si řekla, že by se hodily další. Loni měli ještě kožené sandály, ale nakonec je vůbec nechtěli nosit.

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 17:10
Reakce na MPLee:

Tyhle fusky z hm mi přišly uplne nejlepší, nepadaly, Akorat jsem jich pytel pujcila kamosce a vrátily se mi dvoje  ​

Offline MPLee
3060 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 17:54

Potrefenáhusa já jsem uplně nedomyslela nákup několika velikostí v jedné barvě. Takže mi zbyl nerozlišitelný a nespárovatelný mix. Teď už kupuju jen ty z Tesca a jsou taky dobrý. 

Evaeva no já tam teď dokonce přihlásila děti na kroužky  

Offline Allysa
909 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 18:34
Reakce na Potrefenáhusa:

Tyhle fusky z hm mi přišly uplne nejlepší, nepadaly, Akorat jsem jich pytel pujcila kamosce a vrátily se mi dvoje  ​

​zkusím tyhle, z lindexu jsem vzala velikost pro 6 měsíců a ve 3 měsících jsou ji krátký,  patičku má někde uprostřed nohy

Offline Myrtila
5482 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 18:43

Allysa Ty z HM jsou fakt nejlepší, dávala jsem je synovi zhruba tak, jako je na obrázku, tj. ohrnula jsem lem zase zpátky ke kotníku. Jinak by je měl až pod koleno. Nepadaly, nesrážely se a jsou číslované jako boty a velikost odpovídá, takže se to dá odhadnout. Nosil je, dokud nevyrostl z největší velikosti. 

Offline Allysa
909 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 18:45

Myrtila díky, zkusím je, ona má fakt tu ploutvicku dlouhou a úzkou...

Offline Allysa
909 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 18:45

Myrtila díky, zkusím je, ona má fakt tu ploutvicku dlouhou a úzkou...

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 18:52

Allysa Mivali je i na prodejnách, jestli mas něco při ruce 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2023 18:54

MPLee já tam nechci být sama, bojím se a jim to stačí třeba pět dní v kuse, pak už se nudí (a já taky). Naštěstí to není naše nemovitost, takže tam můžeme/musíme fakt jen když se nám chce.

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 19:41

Kdo měl dnes večer odjíždět s celou rodinou na akci pro 150 lidi, využít pěkného posledního víkendu na lezení v adru, a kdo si dnes vyzvedl dítě ze školky, kterému byla podezrele zima? Ano, malý dítě má 39

Offline Allysa
909 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 20:36

Potrefenáhusa díky za tip,  skočím tam, i když normálně kupuju jenom online. No po dvou failech z lindexu to radši omrknu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2023 20:49

Dneska nákup v dm tak velký, že se mi nevešel do koše Věci k porodu a na potom, všechny ty kapesníky do školky krát 2, zásobení domácnosti tak na deset let dopředu, doufám.

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 20:56

Allysa někdy jsou ty velikosti fakt divny, naše dite má ponožky z nextu označeny na 2,5-5 let, na zalandu to maj převedeny jako 19-22, v reálu je to tak 24-25, tak ty jsem kupovala taky naživo 

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 20:58

Evaeva deemko je setrvalej a neustalej tok věcí 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2023 21:02

Potrefenáhusa to každopádně, ale takhle velký nákup jsem tam v životě neudělala. Určitě si ještě na něco vzpomenu, ale chtěla jsem, aby tam moji muži nemuseli. A taky jsem měla odvoz. Ale použila jsem na to to jejich 10x více bodů, takže příští nákup bude asi zadarmo

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 21:06

Evaeva zásobení na deset let vydrží nejdyl do vánoc. Je jedno, kolik nakoupim vrtuli, rajskejch protlaku, fazoli v konzerve, mouky nebo trvanlivyho mlika... Jak je to doma, spotrebuju to děsně brzo 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2023 21:10

žluťásek v tomhle případě si taky nedělám iluze, kapesníky dojdou určitě dřív než se teď zdá