Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online letfenixa
10965 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 21:16

Evaeva v Pepcu som našla presne 1 ks takých hrubsich legin tej hnusnej taupe farby bez ničoho,  a jedny jegginy moderne vysuchane  to sa pýtal, že prečo to tam je. Zbadala som jedny petrolejove,  tak mali jednorožca dole na clenku.   Sinsay tu nemáme, ale v Púchove je, chystám sa tam za 2 týždne k doktorovi,  tak pozriem.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2023 21:19

letfenixa já kupovala online, bylo toho trochu víc (po čistce staršímu zbyly troje tepláky).

To pepco je přesný. Konečně jedny tmavomodrý, tak je tam aspoň kytička nebo nápis happy girl, to by mi hodil na hlavu. Ale unisex mívají v Lidlu.

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 21:32

Pinot Noir já mám na zimu v plánu ty manšestráky a kdyby bylo hodně chladno, tak nějaký kalhoty podšitý bavlnou. Taky podle toho, jak moc se bude v zimě ve škole topit.

Ale my to máme pěšky nedaleko, ve škole jsme za 15 minut pěšky, to jistě bez podvlíkaček nezmrzne. 

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 22:12

Evaeva turistika s kočárem je v pohode, kdyžtak přihodite největšího loudu dovnitř 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2023 22:16

Potrefenáhusa jenže kočár není kompatibilní s těmi cestami, které potřebují ti starší turisti, po zpevněné cestě je s nimi fakt i kilometr šílené utrpení. (Žádný louda se v pěti letech vozit nebude). Spíš to vidím na běh za koly nebo eventuálně dělení na týmy

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 22:19

Evaeva já myslím, ze naše dite nesleze ze skejtu, dokud bude mladší v kočáru

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2023 22:39

Potrefenáhusa já ten skejt schválně moc nepoužívala, jestli jsem ho vytáhla 5x. Hodně rychle jsme přešli na odrážedlo na výlety v kombinaci s krosnou (to byl slušný pojízdný cirkus), on by ten skejt na těch cestách, kudy jsme chodili, ani moc použít nešel. Mladší se teď v létě moc pěkně rozchodil, zvládl i tři čtyři kilometry, čemuž bych v červnu vůbec nevěřila, ale ty zpevněné cesty je prostě nudí. On je teda ten typ, který klidně ztráví půl dne na vrcholu kopce pozorováním lanovky

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 03:57

Evaeva já si to bez skejtu zatím vůbec neumim představit, i muž, když jde se psem a bere starší, tak porad bere sportak a obejde díky tomu cely město (jinak by mi ji nechal doma, haha) pro mě je to svoboda, ona slejza a běhá, jak potřebuje, blby úseky se veze 

Nemluvím teda o vejlete, ale o běžným provozu. Ale i vejlet to umožní dlouhej a celkem sviznej. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 04:12

Potrefenáhusa syn by se na něm jen vezl, celou cestu, to jsem nechtěla. Blbě se mi s tím manévrovalo a do kopce to už byla celkem tíha. Navíc jsem nechtěla v zimě vozit dítě a pak ještě trávit víc času na hřišti, aby se konečně vyběhalo. Za ty dvě hodiny, co malý dovolil, jsme zvládli dojít 600m do obchodu a ještě zbyla půlhodina na hřiště, nikam dál jsem se teda neodvážila (metro i bus máme blízko, takže to taky šlo). Na konci ledna pak začal jezdit na tom odrážedle a už z něj neslezl, takže šlo jen o pár měsíců vlastně.

Offline Garfie
28649 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 06:01

Pinot Noir Já dávala buď zateplený kalhoty, nebo pak podšitý šusťáky přes kalhoty, oni totiž často chodili v družině ven i v zimě, takže kromě tepelného komfortu aspoň nevypadal pak ve škole jako čuně. 

Jinak teda souhlasím, že ty leginy do školy už mi připadají trochu nevhodný, nechtěla bych teda s dítětem kvůli nim bojovat, lituju letfenixa! Mně přijdou už divný i na holkách, když nemají nic přes zadek, prostě jako by byly jen v punčocháčích. A teda opět musím říct, zlatý uniformy, prostě je to bez debat!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 07:23

letfenixa ako tu uz padlo tak lindex ma tie uzke leginove teplaky v roznych farbach. odporucam tam nakupovat s registraciou kedze clenom davaju dost casto 20-25% zlavu. ja teda nakupujem vtedy ked zlava plati aj na uz zlavnene veci alebo si uplatnujem zlavu na vyrobky oznacene 3 za cenu 2.

Online Gatita
8708 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 07:42

Nenapada vas prosim nejaka hra, ktera by se dala hrat behem narozeninove oslavy? Neco ve stylu Minecraft, jak tam ubyvaji a pribyvaji zivoty? V piskovisti budou hledat diamanty, to je samo o sobe dostatecny, ale napadlo me to jeste nejak upgradovat, ze by se ty kameny daly pouzit jeste na nejakou hru. Detem je 7-8. 

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 08:02

Gatita znáš times up junior? Jsou to karty s obrázky a přesýpací hodiny, první kolo předvádí obrázky dospelej pantomimou a děti hádají, druhý kolo uz předvádí samy děti. Vše na cas.

Diamanty by mohly být body

Edit: Tady jsem o hře psala mini článek s fotkama

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 08:24

Kde že se to řešily ty kornouty ve škole? Mám doma pro změnu starší s teplotou, a vyžádala si stara alba:)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 09:43

Evaeva Potrefenáhusa Nám včera dítě odtlapalo kolem řeky přes 5 kilometrů, měli jsme s sebou batoh, ale v podstatě byl zbytečný, strávil v něm cca 20 minut. Pak už jsme ho i trochu přemlouvali, že ho poponeseme, protože chodí dost pomalu, že jo, ale nechtěl. A odpoledne jsme šli do zdejších bývalých kasáren na akci, vzali jsme kočár, že bude unavený, ale on do něj vůbec nechtěl. Ale je dost možný, že kdyby se v kočáru vezla konkurence, tak nebude chtít chodit vůbec!

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 10:10

Zina myslím to bude spis typem ditete  

my ušli v sobotu 10 km, šla tak třetinu. V Nelahozevsi je boží hřiště, dlouhá klouzačka, drevenej hrad, výhled na zámek a okynko s kafem a zmrzlinou hned u něj, ve městě otevřeli nove hospodu, kde fakt dobře vařej, na nádraží je i super kavárna...... ideál! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 10:21

Zinastarší je mnohem chodivější než mladší, to je fakt vidět na první pohled. Takže když mladší letos na pálavě ušel 5km, fakt mi spadla brada. Akorát že to s námi šli naši a moje ségra, ve skupině se jde mnohem líp;) a musí to být v terénu. Vlastně je v té výkonosti (chůzi nebo i na kole) o rok pozadu oproti staršímu v jeho věku. Muž už ho nosit nechce, že je těžký, takže o to je to složitější. Ale jakmile bysme vzali nějakou tu krosnu, bude v ní furt. Potrefenáhusa 

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 10:26

Evaeva my dost často nesem mimino, protože v kočáru často strašně řve....

muž mi furt rozmlouvá thule vozejcek, myslím, ze se boji, ze je v tom bude pak tlačit ještě na druhym stupni

Offline Suya
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 10:30

Potrefenáhusa Super tip na hřiště v Nelahozevsi, máme to přes řeku od rodičů... zvlášť to kafe a zmrzlina hned vedle vypadají jako základ úspěchu! Já tam jezdím ještě do těch outlet skladů, mívají tam občas nějaké Freche Freunde věci tak za třetinovou cenu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 10:57

Potrefenáhusa já ho vlastně chápu, mně se to taky příčí ty děti celý den vozit, ale na druhou stranu to fakt ulehčí výlety. My jsme pak přešli na krosnu, stejně v kočárku nespali (zato v krosně to párkrát zalomili) a člověk nemusel řešit, kudy chce jít, on ani ten chariot neprojede všude. Ale dvě děti do ní nedáš, no.