Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 11:00

Potrefenáhusa na tu Nelahozeves jsem tuhle koukala, když chtěli jet někam vlakem. Ale přišlo mi, že tam nic není, takže jsme skončili opět v Roztokách Teď už budu vědět, že klidně ano.

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 11:15

Evaeva jemu se to neprici, on je linej je tlačit

já mám zase nejakej (asi iracionální) odpor k ty krosne, přijde mi to nepohodlny pro dite (musí aktivně sedět) i pro nosiče (těžiště dal od těla). Radši teda tlacim ten 30 kg kocar než nesu 16 kilo na zádech 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 11:21

Potrefenáhusa ta krosna určitě není ergonomicky správně a to dítě by mělo už být chodící, nám to tak vycházelo, chodit začali v únoru, takže v létě už byli dobří chodci. Mladší má 16 kilo letos a to už muž nosit nechtěl. S kočárem bysme se ale na spoustu míst, kde jsme s nimi byli, nedostali. Výhoda kočárku je, že tam hodíš spoustu věcí. Já děti nenosila, nosila jsem ty věci

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 11:23

Evaeva no jako roztoky jsou asi lepší cíl, ono tam toho vazne moc není, ještě se pak dá do veltrus, tam je fajn kavárna se zmrzlinou (maj Puro) u vchodu do parku, ale zas tam není hřiště 

já mám pak ještě rada Roudnici, ale to už je dal

a v Roztokách je navrch nejvíc nejlepší medová kavárna na Levým Hradci 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 11:27

Potrefenáhusa oni je ty zámecké parky neberou. V Roztokách jsme ale byli už třikrát Dělají tam ty dětské výstavy, kavárna na zámku je fajn, tentokrát jsme je nahnali ještě na kraj Tichého údolí, kde si hráli v potoce. (Museli ujít asi 500m po chodníku a už to bylo - Já tam asi nedojdu! Kdy už tam budem?...)

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 11:33

Evaeva Jj, ty Veltrusy jsou na výlet imho fakt nuda. My tam jezdíme  v létě hodně často, je tam stín a menší vedro a kafe a zmrzlina, dite tam muže dobře jezdit na koloodrazedle, máme to kousek

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 12:11

Potrefenáhusa kluci, jak jsou takový přírodní typy, tak v těch zámeckých zahradách jim nedovolujeme ani kopat díry do cestiček a tak, tak jsou takový zpruzelýZmrzlina to samozřejmě vylepší. Nejspokojenější jsou ve skalách.

Online Ginger
1220 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 12:54

Evaeva jestli jsou v kurzu skaly tak doporucuji prechod Kozich hrbetu u Suchdola (zelena znacka). To by se klukum libilo. Da se tam udelat kratky okruh. Jede tam autobus, ale autem to bude pohodlnejsi. Da se tam dojit i Ticheho udoli, jenze to uz by bylo moc dlouhy a moc do kopce.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 13:54

Ginger díky za tip 

Offline Tabea
8309 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 15:01
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa já ho vlastně chápu, mně se to taky příčí ty děti celý den vozit, ale na druhou stranu to fakt ulehčí výlety. My jsme pak přešli na krosnu, stejně v kočárku nespali (zato v krosně to párkrát zalomili) a člověk nemusel řešit, kudy chce jít, on ani ten chariot neprojede všude. Ale dvě děti do ní nedáš, no.

​většího do krosny a menšího do nosičky . Takhle jsme včera na výletě taky potkali nějaký rodiny. Dcera, 22kg, se ptala, proč nekoupím taky tu krosnu, abych ji mohla nosit....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 15:06

Tabea jojo, taky jsem takhle pár rodin potkala, ale to si neumím představit celý den. Navíc k tomu miminu potřebuješ spoustu věcí, takže to je dítě na břicho, batoh na záda

Dcera je teda dobrá podle mně bys jí s tou krosnou ani neuvedla. Starší syn měl taky takové prozření, když jsme šli jednou na výlet, mladší byl asi v kočárku a muž nesl zelený batoh, krosnu máme taky zelenou. A syn šel a po chvíli povídá: "a až mně budou bolet nohy, tak mně táta vezme do batůžku." No byl trochu zklamaný, když zjistil, že to není krosna.

Offline MPLee
3060 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 21:12

Gatita asi zalezi, kolik mas k dispozici dospelych co jsou ochotni hrat s nimi? Hra kde pribyvaji a ubyvaji zivoty je stara taborovka "prujem" - deti to miluji, rodice mene :D jinak ti muzu poslat nejake nase taborove hry, ale mam je pro 30-50 deti. Urcite to jse i s mene, jen nedokazu odhadnout, kde je hranice aby to jeste bylo zabavne. 

Offline MPLee
3060 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 21:15

Evaeva Potrefenáhusa mě teda přijde snažší

nositv krosně. Letos jsem měla tu čest z Míseček k Vrbatově boudě tlačit kočár s miminem a na zádech nést v krosně dceru. A ten kočár mě prudil víc. 
Jinak už jsme taky přešli jen na skate a budu prodávat dvojkočár. Ale teda ten první půlrok mě zachránil. To ještě nešlo ani s tím skatem. Ale pravda je, že dceři nebyli ani 2  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 21:24

MPLee synovi bylo 23 měsíců, když se mladší narodil. Ale ty máš mnohem náročnější program, my fakt celou zimu chodili akorát do toho obchodu nebo občas někam pár zastávek metrem/busem.

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 21:37

Evaeva z roztok od vlaku se k tomu tichému údolí dá jít i kolem potůčku, u toho hřiště obehnaneho zdi sejdete doleva mezi domy a zbytek cesty až k parkovisti se dá podél vody. Jsou tam kopřivy a tráva a kaštany a je to krásně dobrodružná cesta.

My zas chodíme kolem hospůdky Zvířátka, protože tam musíme okouknout králíčky a koupit koláč a nanuka :) 

Offline MPLee
3060 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 21:38

Evaeva to jo, navic fakt kazde dite je jine  

A nemate prosim nekdo zkusenost s nike teniskami? Hledam boty pro dceru na cviceni v telocvicne. koukam na Nike Tajun, nebo Revolution. Videla jsem kdysi nejske nike na plavani a vypadaly dobre. Jak sedi velikosti?  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 21:42

žluťásek my jsme šli podél potoka jen kousek, asi vlastně jen okolo toho hřiště. Minule jsme byli na té archeo výstavě a nadšené byly, překvapivě, obě děti. To tiché údolí by se mi líbilo projít, akorát skončíš v Suchdole, myslím, což je pro nás pak celkem štreka MHD domů.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 21:42

MPLee to určitě, ale ten tvůj program by nebyl náročný nejen pro mé šesti a čtyřleté dítě, ale i pro mě

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 21:49

Evaeva je to tam krásný, my tam chodíme často. Ale Suchdol, no. Pro vás nic moc. Ještě se dá do Unetic, tam je na konci skvělý občerstvení s domácíma koláčema. Ale pro vás ještě blbější než Suchdol

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 21:51