Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 21:56

MPLee hory, to je zas ještě jiný, tam je to tlaceni peknej vopruz.

ja jsem s tím skejtem spokojena moc, hlavně jak si muže sednout, máme furt dost velkej rádius. A v nouzi chvíli baví (nebo mučí) mimino v kočáru

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 22:01

Potrefenáhusa mně vadila ta změna těžiště, že vlastně tolik nefungovaly ta otočná přední kola. A taky že jsem nemohla mít tašku na držadle. Na dovolené jezdíme vlastně skoro jen do hor, tím se celkem vysvětluje, že vás ten skejt neprudí (na dovolené jsme ho neměli ani jednou).

Online Candance
5637 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 22:29

MPLee hru prujem neznam ale moje deti by to urcite bavilo

Offline MPLee
3060 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 22:45

Candance ja ji zazila jako dite na tabore a obcas zarazuju i na svych. Deti dostanou ustrizky toaletaku jako zivoty. Maji za ukol behat na zachod. Tam sedi hajzlbaba a potvrzuje jim na listecky, ze stihli dobehnout. Kdyz je ale chyti prujem (vedouci), musi odevzdat zivot. Zivoty doplnuji tim, ze naopak oni chyti zacpu (nejrychlejsi vedouci)  neni to uplne intelektualni hra, no... 

Offline continuity
43663 příspěvků moje polička 18. zaří 2023 23:04

Evaeva az to bude za měsíc konečně jezdit jak má, tak nahoru na Divokou Šárku a pak je to 191 12 minut na Stodůlky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2023 23:41

continuity no z Divoké Šárky jede 225 až k nám, ale tam se dostaneš jedním spojem že Suchdola, jo? Teď už to teda stejně nezvládneme, tak uvidíme na jaře

Online Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 06:17

Malý dite má nejakej imperativ k pohybu, celou noc se otaci na čtyři a někam leze, naštěstí u toho vicemene porad spi, ale chudák já!!!

housatko včera několikrát zopakovalo, ze chce ve školce spinkat?!!!! 

Offline Vari
2233 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 06:51

Potrefenáhusa a nechas ji tam spat? :-)

Offline Gatita
8708 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 07:03

MPLee dekuju za zip. Spis ale potrebuju neco na zklidneni a s minimalni ucasti dospelych. Deti nebude moc, dohromady asi sedm plus mali sourozenci, ale jsou to sami kluci a byva to dost strasne. Oni jak jsou z te udalosti excitovani, tak neni uplne jednoduche primet je k nejake rizene cinnosti, ani se o to moc nepokousim. Jednou neco hledali schovaneho a jednou jsem tu mela krabici se sklicky ve tvaru robotu a barvami, tak asi 20 minut byl klid, ale jinak litaji a krici..

Offline Karja
44962 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 07:03

Potrefenáhusa Tééda, ale naše to říkaly taky, než si to zkusily:-). ALe třeba se jí to zalíbí

Offline Gatita
8708 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 07:16

žluťásek takze neco jako aktivity? Dekuju, to by se mozna ujalo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2023 07:54

Potrefenáhusa náš mladší byl se spaním smířený, už tu měl připravené pyžamo...no tak radši problil dvě noci

Offline continuity
43663 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 08:12

Evaeva jo promin, 225. Ano v Dejvicích musíš přestoupit, ale je to jen přejít koleje. 225 snad bude mít některé zastávky sdružené s tramvají, tak by to taky mělo jít dobře i s kočárkem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2023 08:42

continuity aha, tak to jsem ani nevěděla, díky.

Online Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 08:50
Reakce na Vari:

Potrefenáhusa a nechas ji tam spat? :-)

​jako nevim....je to velký pokušení vyzvednout si v půl 3 (v ideálním případě) vyspaný dítě....protože u nás je ten uspavaci dvojboj dost narocnej, tedka z ty školky chce ještě pokazdy na hřiště, takže kolem ty 3 často teprv usina (mimino teda taky, takže to jako úplně špatný není ), ale už se tomu spaní dost brani a někdy je to fakt straslivej vopruz 

Offline Vari
2233 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 08:55

Potrefenáhusa Ja bych ji tam zkusila nechat, kdyz sama chce. Prinejhorsim si ji priste vyzvednes po obede.

Online Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 08:57

Vari Jj, to mám v plánu. Ale my příští tyden jedeme pryč, to nebude chodit, tak až nějak pak

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 08:57

Potrefenáhusa My už jsme měli scénu, kdy dítě po obědě brečelo a rvalo se zpět do "třídy", oostatní matky už se na mě začaly dívat trochu podezřívavě, asi že co jsme to za rodiče, že dítě řve při předání z opačných důvodů. Ale on mi na to přijde ještě dost malej, zvlášď když není nutnost, v tvým případě bych tomu asi dala šanci.

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. zaří 2023 09:01

Zina . To zavidim. Syn zacina druhy tyden ve skolce a je to rano se slzickami a sviranim medvidka a kdyz prijdu po obede, skoci mi do naruci. Ostatni deti spokojene, snad i ty nejmensi. Takze si pripadam dost neschopne. Vazne jsem nepotkala jeste ani jedno dite, co by do skolky nechtelo. Pritom kdyz syn chodil obcas do lesni skolky, tak domu nikdy nechtel, ale ted ve 3 letech ma nejakou separacku ci co...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2023 09:03

Potrefenáhusa možná to chce fakt jen zkusit, protože neví, co si pod tím představit. Taky bych to vyzkoušela, když o to stojí. Neteř si takhle vyžádala spaní hned druhý den (byly jí tři) a nebyl problém, řídila se teda podle kamarádek. U nás teda nikdo ve školce dobrovolně spát nechce, ani ten starší - zrovna dneska jsem mu to nabízela s tím, že jinak budeme s mladším celé odpoledne doma. Tak ne, ani pobyt na zahradě není dostatečné lákadlo. Je pravda, že jeho největší kamarádi chodí taky po obědě.