Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30072 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 19:15

letfenixa fakt si to nenechá vysvětlit? Nelze jít s ním, aby si vybral kalhoty, které nosit bude? Legíny na sedmiletém klukovi do školy, to mi připadá už celkem ... nedůstojné. 

Online letfenixa
10965 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 19:21

Pinot Noir to vieš, že vysvetľujem. Na ňom teda ako leginy nevyzeraju,  má ich ako tepláky. Aspoň 2 ma také dzeginy,  akože rifle. A vraj si tie nohavice niekedy asi oblečie

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 19:26

Pinot Noir mně už se to taky nelíbí, už mu je dovoluju jen na hřiště nebo doma. Sice pořád brblá, ale už to akceptoval.

Čímž samozřejmě nesoudim Lukáška a letfenixa, ani v nejmenším, ty děti maj pořád nějaký svoje rozmary a každej máme svou míru, za co stojí ještě bojovat :-))

Pro mě jsou neakceptovatelný do školy i tepláky, koupila jsem různý plátěný i pevnější kalhoty, až bude chladněji, tak mám v záloze manšestráky. Ještě pořídím zimní softshellky na výlety a možná jedny nějaký podšitý kalhoty, kdyby byla joo zima. 

Online letfenixa
10965 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 19:31

žluťásek ja mám v zálohe všetky typy

Aktuálne najžiadanejšia farba je žltá. 

Ďakujem všetkým za rady, pozriem to.

Offline JankaM
3140 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 19:45

letfenixamame to stejně, jen s teplakama. Zatím nás zachraňuje počasí, kromě prvního dne nosí šortky. 

Online Jos
příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:05

letfenixa Potvrzuju Lindex, tyto https://www.lindex.com/cz/p/8405826-7486-seda-teplaky-s-cesanou-upravou?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=surfaces-across-google&gbraid=0AAAAADrsaxH43ZA43mFoIFycTWm6tIE5b&gclid=EAIaIQobChMIreHOtZ2ygQMVmpWDBx2qxABVEAQYECABEgKJFPD_BwE

akorat porad zdrazuji. Jsou ale z pomerne silneho materialu. Ale synovi jsou cerstve 3 a nejake klasicke leginy stejne nenosi. Kapsy, vsechno musi mit hlavne kapsy!

Offline Tabea
8309 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:09

Zla matka nutila chudáky do kopce pěšky.  Rozumný lidi jeli lanovkou...  

Offline Karja
44962 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:13

Tabea Jo, to jsou ale filmaři:-D

Offline Pinot Noir
30072 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:22
Online letfenixa
10965 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:24
Offline Tabea
8309 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:24

Karja to byl hned začátek. A výlet do hor a chození do kopce si vyloženě vydyndali. Pak kopec dost nabral na intenzitě. Stížnosti taky. Ale cestou domu už se ptali, kdy pojedem zas. Jen pro mě je to 3-4 h za volantem a riziko, že cestou zpět vytuhnou...

Strategie: stoupání pozadu

Online letfenixa
10965 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:25

Jos aj kapsace som kúpila, tak je na nich moc veľa vačkov

A už nekupujem nič bez schvalenia. 

Offline Pinot Noir
30072 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:27

žluťásek tepláky taky ne, pořídili jsme džíny, pláťáky. Ty manšestráky na zimu jsou dobrý nápad. Přemýšlela jsem, jak to dělají školáci v zimě, Ríša je dost zimomřivý, jen kalhotách cestu do/z školy v zimě nedá. Ale zase punčocháče, nebo spodky, to by musel v šatně všechno svlíknout... Asi pořídím nějaké volné šusťáky, nebo prostě něco, co si bude oblíkat přes kalhoty.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:28

letfenixa v pepcu měli legín asi třicet, ale žádné, co by se dali považovat za klučičí

Kluci mají z loňska z hm zateplené černé legíny s kapsami, když bys hodně přimhouřila oči, možná byste dali vydávat za kalhoty. Takové hořčicové manženstráky do gumy jsem teď koupila v sinsay, třeba by je vzal L. na milost. A pěkné jeggíny jsem viděla i v Lidlu.

Já jsem taky odmítala nosit do školy kalhoty, že mně při sezení tlačí. Naštěstí jako holka jsem mohla nosit šatovky a punčocháče, legíny ještě "nebyly". Kalhoty jsem vzala na milost až ve čtvrté třídě, džíny až v šesté.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:30

Pinot Noir uvidíš jestli nebudou mít chladněji i ve třídě. Takové ty kalhoty podšité bavlnou by mu nestačili? Ale jestli se do družiny převlékají, tak ty kalhoty přes jsou elegantní řešení, vezme si je rovnou i odpoledne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:33

Tabea na takovéhle cestě u nás bolí nožičky za sto metrů. Když by museli skákat mezi kameny, tak ten kopec vyběhnou, že jim nestačíme.

Offline Tabea
8309 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:36

Evaeva on si pak hoch našel slimáka, posadil na klacek a honil s tím sestru. Tak to taky zrychlili.

Offline Pinot Noir
30072 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:36
Reakce na Evaeva:

Tabea na takovéhle cestě u nás bolí nožičky za sto metrů. Když by museli skákat mezi kameny, tak ten kopec vyběhnou, že jim nestačíme.

​To je přesný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2023 20:55

Pinot Noir no právě se trochu děsím té turistiky příští rok s kočárem

Tabea

Online letfenixa
10965 příspěvků moje polička 17. zaří 2023 21:12

Pinot Noir a voľnejšie softshelky?