letfenixa fakt si to nenechá vysvětlit? Nelze jít s ním, aby si vybral kalhoty, které nosit bude? Legíny na sedmiletém klukovi do školy, to mi připadá už celkem ... nedůstojné.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir to vieš, že vysvetľujem. Na ňom teda ako leginy nevyzeraju, má ich ako tepláky. Aspoň 2 ma také dzeginy, akože rifle. A vraj si tie nohavice niekedy asi oblečie ![]()
Pinot Noir mně už se to taky nelíbí, už mu je dovoluju jen na hřiště nebo doma. Sice pořád brblá, ale už to akceptoval.
Čímž samozřejmě nesoudim Lukáška a letfenixa, ani v nejmenším, ty děti maj pořád nějaký svoje rozmary a každej máme svou míru, za co stojí ještě bojovat :-))
Pro mě jsou neakceptovatelný do školy i tepláky, koupila jsem různý plátěný i pevnější kalhoty, až bude chladněji, tak mám v záloze manšestráky. Ještě pořídím zimní softshellky na výlety a možná jedny nějaký podšitý kalhoty, kdyby byla joo zima.
žluťásek ja mám v zálohe všetky typy ![]()
Aktuálne najžiadanejšia farba je žltá.
Ďakujem všetkým za rady, pozriem to.
letfenixamame to stejně, jen s teplakama. Zatím nás zachraňuje počasí, kromě prvního dne nosí šortky.
letfenixa Potvrzuju Lindex, tyto https://www.lindex.com/cz/p/8405826-7486-seda-teplaky-s-cesanou-upravou?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=surfaces-across-google&gbraid=0AAAAADrsaxH43ZA43mFoIFycTWm6tIE5b&gclid=EAIaIQobChMIreHOtZ2ygQMVmpWDBx2qxABVEAQYECABEgKJFPD_BwE
akorat porad zdrazuji. Jsou ale z pomerne silneho materialu. Ale synovi jsou cerstve 3 a nejake klasicke leginy stejne nenosi. Kapsy, vsechno musi mit hlavne kapsy!

Zla matka nutila chudáky do kopce pěšky.
Rozumný lidi jeli lanovkou...
Tabea
Jo, to jsou ale filmaři:-D
Karja to byl hned začátek. A výlet do hor a chození do kopce si vyloženě vydyndali. Pak kopec dost nabral na intenzitě. Stížnosti taky. Ale cestou domu už se ptali, kdy pojedem zas. Jen pro mě je to 3-4 h za volantem a riziko, že cestou zpět vytuhnou...
Strategie: stoupání pozadu ![]()

Jos aj kapsace som kúpila, tak je na nich moc veľa vačkov ![]()
A už nekupujem nič bez schvalenia.
žluťásek tepláky taky ne, pořídili jsme džíny, pláťáky. Ty manšestráky na zimu jsou dobrý nápad. Přemýšlela jsem, jak to dělají školáci v zimě, Ríša je dost zimomřivý, jen kalhotách cestu do/z školy v zimě nedá. Ale zase punčocháče, nebo spodky, to by musel v šatně všechno svlíknout... Asi pořídím nějaké volné šusťáky, nebo prostě něco, co si bude oblíkat přes kalhoty. ![]()
letfenixa v pepcu měli legín asi třicet, ale žádné, co by se dali považovat za klučičí ![]()
Kluci mají z loňska z hm zateplené černé legíny s kapsami, když bys hodně přimhouřila oči, možná byste dali vydávat za kalhoty. Takové hořčicové manženstráky do gumy jsem teď koupila v sinsay, třeba by je vzal L. na milost. A pěkné jeggíny jsem viděla i v Lidlu.
Já jsem taky odmítala nosit do školy kalhoty, že mně při sezení tlačí. Naštěstí jako holka jsem mohla nosit šatovky a punčocháče, legíny ještě "nebyly". Kalhoty jsem vzala na milost až ve čtvrté třídě, džíny až v šesté.
Pinot Noir uvidíš jestli nebudou mít chladněji i ve třídě. Takové ty kalhoty podšité bavlnou by mu nestačili? Ale jestli se do družiny převlékají, tak ty kalhoty přes jsou elegantní řešení, vezme si je rovnou i odpoledne.
Tabea na takovéhle cestě u nás bolí nožičky za sto metrů. Když by museli skákat mezi kameny, tak ten kopec vyběhnou, že jim nestačíme.
Evaeva on si pak hoch našel slimáka, posadil na klacek a honil s tím sestru. Tak to taky zrychlili. ![]()
Tabea na takovéhle cestě u nás bolí nožičky za sto metrů. Když by museli skákat mezi kameny, tak ten kopec vyběhnou, že jim nestačíme.
To je přesný. ![]()
Pinot Noir no právě se trochu děsím té turistiky příští rok s kočárem
Pinot Noir a voľnejšie softshelky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY