Zuzuli Jo, myslím, že to je hodně rozumné.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Nechte si jako chalupu ten barák! :-) Však tam může muž bydlet i v týdnu, spoustě manželství by to jen prospělo!
(už jsem tady možná říkala, jak moje známá bydlela s dětma v centru města, chodili do kroužků, na výstavy, do divadla...a její muž trávil týden na venkově, měl hospodáříství, občas se stavil na večeři a oni jezdili za ním na víkendy. Jako je to asi nejspokojenější manželství, co znám!)
Garfie to psal už MUDr. Plzák v blahé paměti, že nejspokojenější manželství mají manželé, kdy jeden jezdí na pracovní týden pryč.
U nás se to taky mým fyzickým nástupem do práce dramaticky zlepšilo. Ten efekt byl za týden. ![]()
Garfie já to úplně miluju, když je muž za praci pryc:D ideálně aspoň 2 noci![]()
rasaNori continuity No jako hele....ten můj je teď přes týden 400 km na severu...a jako dobrý to je!
A když dorazí, tak se snaží.....
continuity Garfie Ty jo, my jsme tři dny doma oba dva:-D. Ale střídáme se aspoň. Jedni naši známí, ale mají HO plnej oba dva. Zatím jsou ještě spolu manželé.....
Karja švagrovci měli ho od covidu, loni začali nějak chodit na jeden den, teď myslím na tři. Taky jsou pořád spolu a vypadají spokojeně ![]()
Já bych s malými dětmi muže pracovně pryč celý týden nechtěla, ale když byl pořád na ho, tak nám to taky neprospívalo.
Zuzuli ano, přesně ta flexibilita je vykoupená tímhle, ale taky mám v plánu tam zůstat.
Evaeva S úplně malými dětmi to nejde, to je jasné. Jednu dobu taky zažila a to teda byla čirá hrůza.
continuity To můžu potvrdit, já jsem naopak začala pracovat z domu a cítím, že to atmosféře moc neprospívá. Před tím jsem téměř dvacet let byla doma z práce mezi pátou a šestou. Doma pohoda a jako bonus nachystaná večeře a nakoupeno. Teď to není žádné drama, ale rozdíl je znát. Plus takové lehké shazování současné práce. Tak jsem na jednu stranu ráda, že to tak je asi normální, na druhou stranu mě to štve. Ještěže máme dost pokojů.
Evaeva no ja mela takhle "strevni chripku" a za dva dny byl Tonda na svete 36+1 ![]()
Karja my to mame naopak, kdyz je dite v instituci a my oba na HO, aspon si muzem normalne popovidat, dat spolu obed a tak. Prospiva nam to:)
Garfie já už to navrhovala!!!!!
prijde mi to jako ideál!!!!![]()
711990 já už jsem 37+. Samozřejmě to možné je, ale fakt nám to tu řádí. Ale právě mně upozorňovali, že když půjdu na záchod 4 za hodinu, že mám radši vyrazit, tak si představuju, že u těch dalších porodů z toho za hodinu můžou být kontrakce po minutě a já rodím doma![]()
711990 to dítě v instituci je klíčové. Akorát s těmi rýmami je z toho spíš dítě sem tam v instituci![]()
![]()
Evaeva
tak drzime palce
711990 no zatím je mi akorát blbě
Zítra má muž ty narozeniny, tak že by?![]()
Evaeva a uz mate to jmeno? Ja jen kdyby nahodou :-D
Vari zrovna jsem to chtěla napsat: nemáme jméno ![]()
Potrefenáhusa
No tak to držím pěsti!!!!
Evaeva Dneska je náhodou hezký datum! Pojmenujete ho po doktorovi, taky teda držím pěsti, aby měl hezký jméno...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my