Evaeva pokojů maj stejně, jedna babička ve stejným domě, druhá babička 3 stanice tramvaji, moje práce 30 minut i až se přesune do centra...
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva No v některých vesnicích jsou kroužky, u nás teda zatím ne, jen v rámci družiny, co je myslím do 15:45. Ale vedle ve vsích něco mají. Jenže ta občanská obslužnost se hrozně mění, my jsme měli třeba super obchod, no tak ten je už rok víc zavřenej než otevřenej, nic se v něm nekoupí a pošta to stejné.
Potrefenáhusa A stávající dům by jako chalupa sloužit nemohl? Tak jak to popisuješ je fakt návrat do Prahy ideál (a pokud ty bys mohla ze stávajícího bydlení dojíždět do Prahy, tak teoreticky by i muž mohl z Prahy dojíždět do práce ve stávajícím městě ;o)
Evaeva Mno, zpozornela bych, bejt tebou ![]()
Potrefenáhusa no to zní fakt jako dobrá adresa! Možná muž změní názor, až se bude blížit školní docházka.
Evaeva záleží, jak se to dotkne jeho, no
Potrefenáhusa hele, samozřejmě mně to napadlo, ale vůbec nic tomu nenasvědčuje. I je mi teď už trochu lépe, akorát se musím vyspat, teď nemám sílu ani zabalit tašku. Mladší zvracel v pondělí a úterý, druhý syn střídavě nevečeří, že mu není dobře... spíš se nám to tu ještě mele.
Evaeva ta mrcha je infekční ještě týden po odeznění příznaků. Takto ségry děti několikrát nakazily mámu.
Potrefenáhusa no dvě děti ve dvou institucích, práce, kroužky,...to nemůže být jen na tobě.
Evaeva to je pravděpodobnější...
continuity fakt?! Já měla za to, že střevní virózy jsou rychlé. No doufám, že jsem poslední, další probdělé noci si už nechci představovat ![]()
Potrefenáhusa mně na to upozorňovali v porodnici, že třetí porod může být i jen, že budu lítat na záchod. Ale je to už 8 hodin, to už mi přijde dlouho. Ale je to fakt super, v noci přemýšlet, jestli je to viróza nebo ne![]()
Evaeva jo, je to napínavý ![]()
Potrefenáhusa já si hlavně pořád myslím, že mám ještě čas...no abych nebyla překvapená ![]()
Evaevachytneš to rychle, inkubační doba pár hodin. Ale když pak po třech dnech jedeš na návštevu, tak to domácí klidně ještě můžou chytnout.
continuity no u nás je ta inkubační doba evidentně dlouhá několik dní (už jsme to vlastně jednou takhle měli na dovolené). Ale snad už budu poslední.
Evaeva Ani, taky nechapu. U nas je to podobne. Pulka deti jde ve 12 domu. My to s muzem stihame s jazykem na veste. Vcera to bylo hekticke, mel vyzvedavat muz, ja musela do prace. Ale maly rano hrozne brecel, pak se vyboural svagr na dalnici (nastesti jen trochu pochroumany krk) a muz jel ve 12 pro syna, pak pro svagra nekam do horoucich pekel. Normalne kdyz ho pustili z nemocnicw, zvedla si ho policie k vyslechu (nehodu nezpusobil) a pote ho nechali nekde mezi poli u dalnice, kde maji sluzebnu. Ja si prohodila sal a ambulanci a trnula, co bude. Pristi mesic to bude strasny, obavam se ze syn to jeste neda az do pul ctvrte. A sef me asi zaskrti (nadsazka)
Jos no když se k tomu ještě takhle něco podělá,...
Karja Treba zdravotnik ma mimo Prahu vzdycky lepsi praci, uz jenom tim, ze dostane plny uvazek (a ne castecny a realne je tam na uvazky dva bez moznosti jit po sluzbe domu). Ja sla z Prahy cilene pryc hned po skole a nemenila bych.
Karja ja mam prave praci dost flexibilni, sef je uplne v pohode s tim, ze budu chodit z prace nejpozdeji ve tri, nekdy si dam volny patek a kdyz bude mala nemocna, pak HO... Muj muz me praci rika chranena dilna
ale zase je to vykoupene tim, ze jsem tam na svarcsystem a jsem placena za odpracovane hodiny. Ja vazne chtela po rodicaku hledat neco jineho na hpp, ale nakonec jsme dosli k tomu, ze prave kvuli triletemu diteti ve skolce se vratim sem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje