Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 15:16

Mohučanka zajímalo by mě, co by řekla mladší.

Offline eM
1722 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 16:17

Mohučanka Ahaaa, tak proto má segra ta dvojčata  ... aby kazda ze dvou starších holčiček měla na mordování svou vlastní oběť, už mi to je jasný :)

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 16:19

Zuzuli Syn spal minulej tejden 3x, tenhle bude spat 4x a dobrý. Skoro bych i řekla, že lepší, než když ho vyzvedávám po obědě, což jsem udělala v utery a  celou cestu ze školky a po příchodu domu pořád s něčím problém. A teda podle fotek, co posílá učitelka, tam vetšina dětí spí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 16:57

pilgrim nás to čeká v pondělí, jsem zvědavá, protože zatím to syn odmítá. Docela by mě zajímalo, kolik dětí u něj spí. U staršího to včera bylo maximálně 8 dětí.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 16:59

Mohučanka Omluvam se za opozdenou odpověď, juniorovi ta Monkeys gym v Harfě vyhovuje, je možné si tam objednat zkušební hodinu. Tak si to můžete nezávazně vyzkoušet. Sokol jsme vzdali už loni, protože to bylo v podstatě to samé co jsme dělali v tom EdoBubo klubíku a toho Človíčka jsme teď vynechali, protože to nevychází termínově. Hází nám do toho vidle můj návrat do práce

Offline Zuzuli
3662 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 17:01

pilgrim u nas to vypada uplne stejne. Vyzvedla jsem si spokojene ditko, co bylo pripravene jeste cestou ze skolky zabehnout na nakup a hriste. Je videt, ze ji ta skolka a ranni vstavani unavuje, takze ten odpocinek a svacinka ve skolce prisly vhod. A ucitelka rikala, ze sli spala. Kdyz jsem ji brala po obede, tak si stejne musela doma odpocinout u pohadky, jinak se s ni nedalo moc fungovat. 

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 21:21

Zuzuli No jako já docela narážim ted na ten plný uvazek a školku. A to sambo je docela dost flexibilní....včera mi zrovna říkala mamka, že jsem se asi zbláznila, že KAŽDÁ ženská s malýma dětma má zkracenej uvazek (no hahaha, tak jsem jí říkala, at je tedy vyjmenuje, který to jsou). No a pak mi večer psala bývalá kolegyně, že má poloviční uvazek a ještě k tomu HO (velký fňuk). Tak to se zrovna trefilo.

Offline dzizisketa
8827 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 21:24

Cestou na kroužek se Rosťa vyboural na kole, ale fest, roztrhl si triko a narazil rozkrok. Sesypal se přímo před dvěma mladými muži, kteří ho hned sbírali a utěšovali, než jsem doběhla. 

Na kroužku úplně plná šatna, protože kroužek je zcela naplněný, vedro k padnutí, tlačenice a půlka dětí plačících a odmítajících vstoupit do tělocvičny, se dvěma jinými matkami jsme byly úplně šokované, protože loni jich tam chodilo osm nejvíc

Cestou z kroužku se Rosťa vyboural na kole podruhé a rozbil si zvonek a odřel koleno.

Dneska už nic nedělám!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 21:33

Karja mně to fakt zajímalo, jak to má většina dětí. U staršího fakt po obědě mizí minimálně půlka dětí. Ale i kdyby ráno vodil ty děti tatínek a maminka byla v sedm v práci, tak na půl jednou nemáš šanci to stihnout. Přijde mi, že hodně lidí má nějaké ty ho nebo jsou jinak flexibilní.

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 21:45

Karja No tak třeba já mám plnej Ráno vodí muž na osmou, já jsem už před sedmou v práci a vyzvedavám ve čtyři. Home office můžu mít jednou týdně. Teď je teda navíc muž na služebce, takže dneska a zejtra vedu i vyzvedavám, naštěstí mám pár hodin k dobru napracováno z minulýho týdne. Jako neni to ideální, ale taky se to dá (zkrácenej úvazek na mojí pozici nepovolujou). 

Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 21:49

Karja a tvoje mamka mela pri vas zkraceny uvazek a HO? A taky ji nekdo rikal, ze se zblaznila, kdyz pracuje? Nebo byla v domacnosti, dokud deti nesly do skoly? Tyhle reci, jak to ma kazdej, jsou fakt potrebny.

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 21:57

Karja já si to s plným uvazkem vůbec představit neumim, i proto, ze  moje práce je 30 km odsud a oficiálně konci presne ve chvíli, co materska skolka. Taky jsem měla jednou tydne do 6, to odejít neslo driv vůbec...muž má zase v tydnu dvakrát pevný úřední hodiny. No, budem to pak muset nějak nakombinovat , naštěstí covid malinko prostouchnul HO

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 22:02

Kokoska Máma byla se mnou do 4 let doma a pak pracovala normálně plný uvazek. Ale měli prarodiče, co nás denně ráno vypravovali. Ale ona to asi vidí prostě svým pohledem, že kdo jak co má a třebas to ani není pravda.

pilgrim No samozřejmě, já znám většinu žen s plným uvazkem asi. Právě mě docela překvapilo, že moje máma ne...a jako první příklad uvedla sousedku, která šla pracovat snad v roce dítěte:-D Na zkrácenej teda, ale bylo mu fakt rok:-D:-D 

Offline Vari
2175 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 22:05

Ja si uvazek zatim zkratila na sest hodin, rano bude deti vodit do skolky sambo a ja je budu vyzvedavat. Pitomy je, ze to mam do prace pres hodinu a zatim u nas neexistuje HO, uvidim, co s HO udela ted ta zmena zakoniku prace.

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 22:06

Potrefenáhusa Příští rok dáš kondiční jízdy a budeš pán! A zařídíš se, jak chceš.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 22:09

Kokoska moje máma s námi byla doma skoro 15 let. Ale nikdy by jí nenapadlo mluvit do toho, kolik pracuju, pokud bych se jí na to nezeptala. Tohle je hrozný rýpání, když nechce pomoct, tak ať mlčí. Zvlášť takhle ze začátku, vždyť to potrvá než se to u karjů usadí do nějakého nacvičeného režimu.

Offline Vari
2175 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 22:10

Karja Ja si sice ridicak udelala, jenze pracuju na tak blbym miste, ze tam nejde nikde zaparkovat a ucpany je to tam celej den, cas bych jizdou autem skoro zadnej neusetrila .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 22:13

Potrefenáhusa u nás je pracuje od 9 do 18, to s rodinným životem neskloubíš. Ale jsou hodně ochotní k nějakým domluvám, takže já s celým úvazkem určitě nepočítám, i když doufám, že budu chodit dřív než na 9Já jsem teda zvědavá na toho třetího, ti první dva moc na dlouhý pobyt ve školce stavění nejsou a jsem fakt ráda, že mám tu možnost se jim přizpůsobit.

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 22:18

Karja ja už jezdím, ale do ty Prahy je to proste debilni, bejva to strašlive ucpaný a navrch se mi má práce přestěhovala kousek od Masarykova nádraží, kam mi jede vlak 

Ale pomohlo by popojet k pražskýmu vlaku

Taky máme v praci dětskou skupinu, ale zas až půjde mladší do školky, tak starší půjde (tady) do školy....

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 22:21

A škola je tu prej blba a všichni radej na druhej stupen pryč...