Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2023 20:30

Kokoska u nás je i kroužek MinecraftuYoutuber taky. Zatím syn neumí číst, ale až se to naučí, jsem zvědavá s čím přijde.

Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 20:33

Evaeva ja jsem rada, ze uz to nemusim resit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2023 20:33

Gatita určitě. To vidím na starším, že když je déle ve školce, tak pak nás čeká víc scén, ne vždycky se mu chce ještě na kroužek,... Někdy holt není zbytí, ale neumím si představit, že ho (příští rok) vyzvednu v pět, zajdeme na nákup a pak po něm ještě budu chtít psát úkoly, nedej bože třeba cvičit na nástroj.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2023 20:38

Kokoska taky tu máme nerfky, ale to je prý v podstatě sport, tak asi pobíhají po tělocvičně s těmi pistolkami a nějaký tik tok danceale.ceny.příznivé.1500.za.pololetí

Offline continuity
42052 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 20:39

Gatita to mi dělá i jedno dítko v pubertě. Přijde že školy a pohada se i s klikou u dveří. Už jsem muži vysvětlila, že je to odreagování v bezpečném prostředí, ale on to nesl obzvláště špatně, že si s ní chvíli povídá a skončí to scénou. 

Offline Gatita
8508 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 20:53

continuity to je uplne normalni. Ja bych taky ocenila po prichodu domu 15 minut meditace;)

Ale ta diskuze dnes byla zajimava. Takovy stret realit. Kamaradka vubec nechape, jak muze nekdo nechavat deti tak dlouho v druzine. Pritom i vyzvednuti v pet znamena skoncit ve ctyri, coz je na vetsine pracovist dost brzo. Ale chapu, ze pro male dite je umorne a stresujici trcet 9 hodin denne v budove instituce. Jsem hrozne vdecna, ze to pomoci babicek, HO a podobne muzem omezit. Ale uplne jsem se stydela priznat, ze jsem si dobrovolne navysila uvazek. Protoze mi s tim zkracenym prislo, ze jsem sice vyzvedla po obede, ale pak jsme obvolavali vsechny kamarady a resili program. No prekvapive se mnou si syn hrat nechtel:))

Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 20:56

Evaeva tak nerfky by byl oblibeny krouzek starsiho vnuka. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2023 20:57

Gatita můj syn pak vyloženě potřebuje být sám, takže o hraní se mnou ani nestojí. Dokonce jsem byla svědkem situace, kdy byl úplně frustrovaný z cizího kluka, který si s ním chtěl venku hrát. Za hodinu už by byl nadšený. Mladší to takhle nemá.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2023 20:58

Kokoska jestli je to fakt sportovní kroužek, ak mi to přijde jako dobrá varianta pro ty, co klasické sporty nikdy nepůjdou.

Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 21:12

Kam zitra s petiletym klukem, kdyz ma byt hnusne? Mel rymu, do bazenu radsi ne.

Offline Gatita
8508 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 21:12

Prosim vas, prijde vam ok nosit na detske oslavy drahe darky? Syn ted dostal od kamaradu hromadu darku, ale jako fakt velkych, treba kolem 5-6 stovek. Mam z toho docela blby pocit, i kdyz syn byl nadseny. My nosime vetsinou knizku nebo nejakou mensi hru + neco k jidlu, prijde mi to tak akorat. No a jeste vim, ze u toho jednoho kamarada se netopi v penezich. Kdyz se nekdo ptal, rikala jsem, ze me nic nenapada a ze neni treba to prehanet. Ale prehnali to skoro vsichni. Jak tomu predejit?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2023 21:16

Gatita to mi teda přehnané přijde, takhle drahé dárky kluci nedostávají ani od svých tet. Na oslavu s kamarády nosíme dárky tak do 300 maximálně (spíš míň)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 21:17

Gatita predejit asi len tym, ze im das konkretny zoznam co maju kupit. Ale to zas clovek musi vediet co!

Offline continuity
42052 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 21:19

Gatitapříště si řekni o nějakou konkrétní blbost. Takové dárky jsme nosili jen jedné kamarádce, s kterou jsme se kamarádili víc. 

Teď si to řeší děti sami a je to vždy pár stovek, max knížka. 

Offline Gatita
8508 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 21:23

Evaeva Loni dostal nejaka ta nejmensi lega, uz to mi prislo na hrane, vzdyt ani ta nejsou za hubicku. A letos to byly uz dost velke krabice. musim to priste nejak ukocirovat, nemam z toho dobry pocit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2023 21:29

Gatita to věřím, i to zavazuje, že jo.

Offline Gatita
8508 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 21:30

Mrakoplas continuity ja prave nevedela, o co si rict. Urcite to je ucinna prevence, ale nic jsem nevymyslela, on si ani syn letos nic (!) nepral, krome oslavy s plnou paradou. To je fakt takove blbe. 

Offline Gatita
8508 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 21:32

Evaeva no hlavne kdyz si vzpomenu, ze tomu jednomu chlapeckovi jsme kupovali nejake magnetky. No jeste ze nevim, jaka byla konkurence.

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 21:35

Gatita tři stovky mi přijdou za dárek pro kamaráda až až. Já jsem tu na tohle téma diskutovala před půl rokem, když byl syn poprvé pozvaný na oslavu kamaráda ze školky. Koupili jsme hru za 300 a když jsem viděla tu přehlídku dárků, byli jsme tam asi za socky. Nicméně to nehodlám nijak přehodnotit. I ta hra mi přišla až dost.

Za petikilo koupím dárek tak maximálně synovci nebo neteri a i tam je to tak strop, spíš si vzájemně kupujeme menší dárky. 

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 21:39

Gatita syn si teď ve škole moc přál pokemonovy kartičky. To by mi pro ty malý kluky přišlo jako ideál, jeden balíček je tak za stovku, ty obyč?

Neteř dostala třeba nějaký cetky do vlasů, plyšovej zápisník, barvy na obličej. Ty klučičí věci mi přijdou nějaký náročnější, co vybrat. Asi nějaký ty nechutnosti, slizy, lepiví pavouci apod?