999 měla jsem klauna tohoto typu, hrozně jsem tuto hračku chtěla pro své děti, ale bohužel jsem nesehnala.
Vše o těhotenství a dětech
eless Moc děkuju, pokud se neozve někdo z bližší vzdálenosti, tak tě poprosím, jestli by ses po ní nepodívala :-).
Pinot NoirJá taky měla klauna :-).
999 jestli netrváš na retro panence, tak tenhle typ dělá i Djeco, maj třeba ptáčka nebo tučňáka.
999 mi to připadá velikostně jak ta panenka
Potrefenáhusa já bych řekl, že náš ochutnávač by si klacík nebo kámen dal radši než třeba okurku ![]()
žluťásek Já myslím, že je to poloviční oproti té staré.
999 ano, ten klaun sahal dospělému tak těsně pod koleno, řekla bych.
999 ona se zjevne delala ve vic velikostech, kdyz to hledam

Pinot Noir
to bylo tak obří?! To bych se snad i bála potkat to po tmě v obýváku![]()
999 aha, my měli tu menší oranžovou panenku, velikosti jak ten ptáček. Základna do dlaně
Evaeva nedej bože to nakopnout, to se rozeznělo jak Loreta! ![]()
Pinot Noir
my už tohle asi neměli, schované to nemáme a nepamatuju si to. Ale právě jsem myslela, že je to tak do dlaně. Nicméně tu současnou variantu by si mohlo přát mimino k vánocům, kupodivu žádnou hračku na podobném principu nemáme.
Evaeva taky jsem nevěděla, ze to dela djeco a taky se mi to líbí. Mimino bude mít teď svátek, ale to už nestihnu
Evaeva kdybych o tom věděla, určitě bych to koupila.
711990 No a teď co s tím...:-)
Potrefenáhusa mimino neví, kdy má svátek, tak si může počkat;)
Pinot Noir klasických chrastítek máme samozřejmě milion, všechny ty stohovací kelímky a jiné věci, je těžké něco nového vymyslet. Tohle sice ve dvou měsících neocení, ale to jedno, počká to na něj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025