Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10823 příspěvků moje polička 12. října 2023 19:46

MPLee to je super

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2023 19:51

MPLee no to šplhání znám, mladší takhle šplhal sotva se naučil lézt (což teda bylo až v roce ) a dost rychle pochopil, že stupínek z ikei nebo roustoucí židle mu otvírají nový svět. A právě si stoupal i v jídelní židličce. Ty máš ty děti pohybově fakt šikovné, to je super.

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 12. října 2023 20:08

Kokoska  

MPLee hustý!!!! Naše dite si teda v zidlicce stoupa taky a dost intenzivně z ni vylejza (ztratili jsme někde kus ke ksirum, musím to urychleně někde najít) a včera si stoupla na tu přenosnou vystavovaci knihovnicku z ikey, rukama se držela krytu na radiator 

dneska na ni spadnul tadyten stolecek, pevne se ho držela, když ji prišla sundat starší

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. října 2023 20:55

Evaeva Potrefenáhusa jako z jídelní židličky taky vylejzá a už z ní spadnul. V tom neměla prsty jeho sestra. A padá šikovně, většinou ani nezapláče, jen se posbírá a jde dál. Malá padala jak hruška vždycky hlavou o zem. 

šikovný fakt jsou, ale kdo to má hlídat

Potrefenáhusa no a včera se mi vyplatilo, že ho moc často nekšíruju, jinak tu taky dneska nemusel už být. Začal se při večeři dusit. Nakonec jsem, po vyklepání těstovin, z krku v návalu adrenalinu vytáhla samolepku Binga na sklo

Online Tabea
7967 příspěvků moje polička 12. října 2023 21:18

MPLee nedivila bych se, kdybys ho v návalu adrenalinu zvedla a vyklepala i s přikšírovanou židlí. Pěkně mu podstrojujes k večeři...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2023 21:18

MPLee právě že se za chvíli "obouchají" a už budou vědět

Dušení teda musel být šílený zážitek

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. října 2023 21:40

Tabea já vůbec nechápu, kde tu nálepku vyšťoural. Dcera je měla, ale s narozením mimina jsem je zabavila...  

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 12. října 2023 21:58

MPLee voni žerou úplně podivný věci, my máme hřiště ve stínu vysokých lip a všude se tam valej takový ty malý tvrdy kuličky, já to nestiham odklizet z cesty, taky to furt pomeruju, jestli by se tim šlo dusit, kameny, to jede jak buldozer...

nalepka i testoviny se teda musej vytloukat docela blbě  naše ji částečně i jídlo vcelku, vim, ze se děti při tom poutat nemaj, ale já ji musím aspoň jednou rukou většinou držet, aby nevystoupila 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. října 2023 22:08

Potrefenáhusa jo, kameny a různý divno věci bagruje taky  A přesně, držim hl jednou rukou za stehno a druhou krmím. On ale teď moc nechce výt krmenej, sám ale jí krásně. Třeba na snídaně ho kšíruju taky, protože řešit opatlaný všechno jogurtem a k tomu vyskakující mimino moc nejde. 

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 12. října 2023 22:11

MPLee Jj, naše taky, já na ni zrovna včera koukala, jaká je to vlastne krása, to malý dite, co se soustředěně krmí samo, jak u toho strašně moc rozvíjí motoriku, až na ten silenej bordel, ale s tím psem se to dá  (s ala labradorem zvlášť)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2023 22:14

Potrefenáhusa to je zajímavý, mladší se taky rád krmil sám (narozdíl od staršího), no museli jsme pak (za dlouho) vymalovat A venku žral úplně všechno, dokonce i okusoval keře, když jsem ho v kočárku zaparkovala v dosahu.

Offline Kokoska
34557 příspěvků moje polička 12. října 2023 22:20

Jak je kazdy dite jiny. Kdyz jsme byli venku s mladsim vnukem v batolecim veku a dala se deka na travu, byla jistota, ze tam to dite zustane. Nechtel na travu nebo listi ani sahnout, natoz aby to daval do pusy. Jeho mladsi sestra okamzite z deky slezla a zacala zrat na co dosahla, vcetne kameni. Nejak se to propsalo i do normalniho jidla, kluk se ve vsem stoura, holka ji dobre (tuk tuk).

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 12. října 2023 22:37

Kokoska my už máme druhy takový dite 

ovšem první úderem třetích narozenin jist přestalo

Online Tabea
7967 příspěvků moje polička 12. října 2023 22:40

Potrefenáhusa teď přijde suchá fáze...

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 12. října 2023 22:49

Tabea jojo

Offline Kokoska
34557 příspěvků moje polička 12. října 2023 22:55

Potrefenáhusa treba ta mladsi bude taky lepsi jedlik.

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 13. října 2023 06:38

Kokoska no skoro se bojim, ze ten prechod na suchy testoviny z původně ochotne přijímany pestrý stravy, je univerzalnim  pravidlem 

snad se to zas vrátí casem nzpátky

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 13. října 2023 06:51

Potrefenáhusa Tak tuhle hračku moc sháním, vnuk ji viděl na návštěvě a byl z ní úplně paf :-).

Takže dotaz do širokého pléna, nemáte ji někdo doma? Platím zlatem, a ani to nemusí být panenka, klidně šašek nebo jiná tahle houpací :-).

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 13. října 2023 07:09

999 myslis tu cervenu plastovu babiku? asi by som ju este niekde nasla po synovi ak som ju uz neposunula dalej

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. října 2023 07:39

999 Musím tě varovat. Ta panenka se jmenuje Nevaljaška a je z Ruska. :D