MPLee to je super ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee no to šplhání znám, mladší takhle šplhal sotva se naučil lézt (což teda bylo až v roce
) a dost rychle pochopil, že stupínek z ikei nebo roustoucí židle mu otvírají nový svět. A právě si stoupal i v jídelní židličce. Ty máš ty děti pohybově fakt šikovné, to je super.
MPLee hustý!!!! Naše dite si teda v zidlicce stoupa taky a dost intenzivně z ni vylejza (ztratili jsme někde kus ke ksirum, musím to urychleně někde najít) a včera si stoupla na tu přenosnou vystavovaci knihovnicku z ikey, rukama se držela krytu na radiator
dneska na ni spadnul tadyten stolecek, pevne se ho držela, když ji prišla sundat starší ![]()

Evaeva Potrefenáhusa jako z jídelní židličky taky vylejzá a už z ní spadnul. V tom neměla prsty jeho sestra. A padá šikovně, většinou ani nezapláče, jen se posbírá a jde dál. Malá padala jak hruška vždycky hlavou o zem.
šikovný fakt jsou, ale kdo to má hlídat ![]()
Potrefenáhusa no a včera se mi vyplatilo, že ho moc často nekšíruju, jinak tu taky dneska nemusel už být. Začal se při večeři dusit. Nakonec jsem, po vyklepání těstovin, z krku v návalu adrenalinu vytáhla samolepku Binga na sklo ![]()
MPLee nedivila bych se, kdybys ho v návalu adrenalinu zvedla a vyklepala i s přikšírovanou židlí. Pěkně mu podstrojujes k večeři... ![]()
MPLee právě že se za chvíli "obouchají" a už budou vědět ![]()
Dušení teda musel být šílený zážitek ![]()
Tabea já vůbec nechápu, kde tu nálepku vyšťoural. Dcera je měla, ale s narozením mimina jsem je zabavila...
MPLee voni žerou úplně podivný věci, my máme hřiště ve stínu vysokých lip a všude se tam valej takový ty malý tvrdy kuličky, já to nestiham odklizet z cesty, taky to furt pomeruju, jestli by se tim šlo dusit, kameny, to jede jak buldozer...
nalepka i testoviny se teda musej vytloukat docela blbě
naše ji částečně i jídlo vcelku, vim, ze se děti při tom poutat nemaj, ale já ji musím aspoň jednou rukou většinou držet, aby nevystoupila
Potrefenáhusa jo, kameny a různý divno věci bagruje taky
A přesně, držim hl jednou rukou za stehno a druhou krmím. On ale teď moc nechce výt krmenej, sám ale jí krásně. Třeba na snídaně ho kšíruju taky, protože řešit opatlaný všechno jogurtem a k tomu vyskakující mimino moc nejde.
MPLee Jj, naše taky, já na ni zrovna včera koukala, jaká je to vlastne krása, to malý dite, co se soustředěně krmí samo, jak u toho strašně moc rozvíjí motoriku, až na ten silenej bordel, ale s tím psem se to dá
(s ala labradorem zvlášť)
Potrefenáhusa to je zajímavý, mladší se taky rád krmil sám (narozdíl od staršího), no museli jsme pak (za dlouho) vymalovat
A venku žral úplně všechno, dokonce i okusoval keře, když jsem ho v kočárku zaparkovala v dosahu.
Jak je kazdy dite jiny. Kdyz jsme byli venku s mladsim vnukem v batolecim veku a dala se deka na travu, byla jistota, ze tam to dite zustane. Nechtel na travu nebo listi ani sahnout, natoz aby to daval do pusy. Jeho mladsi sestra okamzite z deky slezla a zacala zrat na co dosahla, vcetne kameni. Nejak se to propsalo i do normalniho jidla, kluk se ve vsem stoura, holka ji dobre (tuk tuk).
Kokoska my už máme druhy takový dite
ovšem první úderem třetích narozenin jist přestalo ![]()
Potrefenáhusa teď přijde suchá fáze... ![]()
Tabea jojo
Potrefenáhusa treba ta mladsi bude taky lepsi jedlik.
Kokoska no skoro se bojim, ze ten prechod na suchy testoviny z původně ochotne přijímany pestrý stravy, je univerzalnim pravidlem
snad se to zas vrátí casem nzpátky
Potrefenáhusa Tak tuhle hračku moc sháním, vnuk ji viděl na návštěvě a byl z ní úplně paf :-).
Takže dotaz do širokého pléna, nemáte ji někdo doma? Platím zlatem, a ani to nemusí být panenka, klidně šašek nebo jiná tahle houpací :-).
999 myslis tu cervenu plastovu babiku? asi by som ju este niekde nasla po synovi ak som ju uz neposunula dalej
999 Musím tě varovat. Ta panenka se jmenuje Nevaljaška a je z Ruska. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025