Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 13. října 2023 14:04

Evaeva naše děti ty chrastitka, kousatka, kelimky a nevim co ještě nějak nebavily vůbec, tem miminum je podle mě nejlepší nekupovat fakt nic

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 13. října 2023 14:11
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa mimino neví, kdy má svátek, tak si může počkat;)

​neví, ale oslavime

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2023 14:13

Potrefenáhusa chrastítka jsme užili, zejména špendlík po mě:) ty kelímky taky, u nás moc nenašli užití hračky pro děti mezi 1. a 2. rokem, bez těch bysme se fakt obešli. A taky všechny pro menší, které vyžadovaly sezení, než se to naučili, tak už na ně byli velcí.

Teď bych klidně nic nekupovala, ale jednak babičky budou chtít něco koupit, tak ať to nejsou jen pleny pak z "výchovných důvodů", ať kluci vidí, že je to plnohodnotný člen domácnosti.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 13. října 2023 14:13

Potrefenáhusa Já se letso těším na stromeček, vloni mu to bylo putna ale letos očekávám velké nadšení, dokonce si pohrávám s myšlenkou, že bysme udělali i nějakou haloweenskou výzdobu.

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 13. října 2023 14:18

Evaeva no já zvazovala, jestli teď mimino nedostane přívěs za traktor pro kravy, ale pak mi to přišlo moc sadisticky :-) 

spendlik máme taky, ale je to fakt na chvilku. Ještě je hodně vdecnej řetěz z céček 

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 13. října 2023 14:20

Zina udělejte, ale našemu diteti to loni bylo ještě oboje nějak fuk. 
ted je fascinovana lebkama a name knížku rok ve školce, kde Halloween maj, tak třeba už to bude letos lepší 

byli jsme loni i na lampionovym průvodu a to taky ještě uplne neocenila.

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 13. října 2023 14:22

Já letos prvne udělám adventní kalendar, loni zo taky bylo bez významu, plus teda i s ohledem na pobyt v porodnici a novorozence jsem se na to vykaslala, tak letos snad už z toho bude trochu něco mít 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2023 14:23

Potrefenáhusa to je jasný, že oslavíte, ale může to být o týden později:)

My ty svátky "slavíme" během pár minut před večeří, obvykle odněkud přilítneme, jak je mají na podzim a to máme oslav nad hlavu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2023 14:27

Potrefenáhusa u nás ten špendlík letěl třeba půl roku, zaujal je určitě víc než cokoliv jiného.

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 13. října 2023 14:30

Evaeva mimino tady zrovna sermuje chuvickou, vzbudila se po 10 minutach po položení do postele, potvora

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2023 14:39

Halloweenskou výzdobu nedělám, ale do školky chodí v maskách a na halloweenskou akci tu chodíme tak od dvou let, je tam i vyrábění a tak. A kluci si oblíbili duše a dušičky na Vypichu, akorát tam letos s nimi podle všeho bude muset tatínek a to nevím, jestli psychicky zvládne

Z adventního kalendáře je loni zajímalo akorát sladké, ale letos bych jim do něj chtěla dát ten betlém.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2023 14:40

Potrefenáhusa ty jo a není unavená? Kluci pak vždycky byli šíleně protivní, když ještě nebyl jejich čas. Musela jsem je uspat znovu, to se nedalo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2023 14:42

Je tu na hřišti nějaká paní s kluky tak 7, 6, 2 a 1 rok a já celou dobu přemýšlím, jestli jsou všichni její Vypadá dost v pohodě.

Offline Karja
44334 příspěvků moje polička 13. října 2023 14:52

Evaevato bude ze dvou manželství a má ty první občas u exmanžela:-D (vtip)

Jo, k adventnímu kalendáři, tak letos jsem dost levné ty prázdné na vyplnění našla na allegro.

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 13. října 2023 14:59

Evaeva no ona tenhle spánek už podle mě moc nechce, ale já ji musím mít v nositku při uspavani starší, takže to většinou vytuhne. 
tenhle prostřední spánek by se mi hodil nejvíc, ale vypadá to, ze už začne spát jen 2x 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2023 15:00

Karja no ti tři si byli podobní, ten nejmladší vůbecHlavně si tu hráli sami, i ti nejmenší. Zajímavé.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2023 15:03

Potrefenáhusa já je vždycky dávala spát ve stejnou dobu, dokud starší spal. Naštěstí už vydržel než byl unavený mladší Ale když začne spát dvakrát, tak se jí ten poslední spánek posune blíž do odpoledne, tak to nakonec nebude tak špatné a aspoň chvíli budou spát najednou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2023 15:06

Potrefenáhusa už má na dva spánky celkem věk, ne?

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 13. října 2023 15:08

Evaeva spis se zabejvam myšlenkou, jestli spaní starší nenechat na školce, je to dost boj

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 13. října 2023 15:26

Potrefenáhusa A ona by chtěla, případně už jste to zkoušeli?