Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2023 08:21

Zuzuli z toho, co píšeš, je příčina jasná:( Osobně bych neřekla, že ti pediatr pomůže. Pokud nemáš podezření, že se v té školce děje něco špatného, tak asi fakt jedině vytrvat. Spíš bych se možná víc vyptala učitelek na ty záseky.

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 12. října 2023 08:22

Zuzuli jak to popisujes, řešila bych spíš tu školku. To pocuravani je jen následek a oba dva způsoby jak se to řeší (alarm na mokro nebo hormony) mi ve vaší situaci přijdou výslovně nevhodné. 

Prostě se s tím na chvíli smiř a kromě nějakých základných resimovych opatrení (večer vyčůrat a tak hodinu před spaním už moc nepit) bych nedělala nic dalšího. 

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 12. října 2023 08:27

Zuzuli já si myslím, ze ti v tom pediatr nijak nepomuze, ta skolka je podle mě fakt potenciální spoustec tady těch různých regresu, je to pro ne velkej krok a stres. 
nase se takhle mele prave, když se ji chce curat, tak možná zkuste, jak by reagovala na posazeni na nocnik? Naše se u toho ani na 100% neprobere a pak hned spi dal 

Offline letfenixa
10823 příspěvků moje polička 12. října 2023 09:06

Lukasko mal suché plienky po noci tak od roka, ale odmietal odplienkovanie do skoro 3 rokov. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. října 2023 12:38

Potrefenáhusa chtěla bych říct, že u nás rasení mimina přešlo. Ale nepřešlo. Klid byl akoralt na dovolenel v karavanu. Včera ho shodila ze stoje, když stál na dětské židličce. Než jsem si došla na záchod, tak za mnou přiběhla, že nechce aby bráška dával krev na náš koberec  Tekla mu z nosu. Vzhledem k tomu, že ona se v úterý zřítila z 6 na sebe postavených Stapelstein kamenů a cestou vzala varový pult na plavání, tak má modřinu přes půlku čela. Vypadá to, že je doma tlučeme. 

žluťásek máme taky ty pantofle z Decathlonu. A lego na periferii Prahy jsem minule našla ve sběrném dvoře

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 12. října 2023 13:29

MPLee  Tak krev u nás ještě netekla 

jinak je to moc lakavej terč asi 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2023 13:41

MPLee ty jo, z židličky. To je hustý

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 12. října 2023 14:25

Potrefenáhusa hahaha, to je přesný. A tu panenku (ještě po mně!) jsem musela schovat, když jí někdo ukousal ručičky

Jinak tě nemůžu uklidnit, u nás šestiletá provozuje zábavy, jakože chytá malou za nožičky při chůzi nebo jí vsedě dává nohy nahoru (končí tou tupou ránou hlavičky o podlahu ), otáčí jí násilím hlavu ("podívej se tam!") a tak. Ale krev tekla jen pod dozorem rodičů

Offline žluťásek
8823 příspěvků moje polička 12. října 2023 14:48

Evaeva uz jsi našla ty levný trika s krátkým rukávem? Potřebuju do pondělí sehnat bílý, budou ho ve škole malovat. To se mi moc nechce vydat ty slušný co nosí do školy, radši bych mu koupila nějaký laciný

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2023 14:53

žluťásek hele, jednobarevné s krátkým i dlouhým rukávem měli v tom ca, bílé myslím ano, pak oranžové, modré a červené (?). Já chtěla černé, to neměli. Určitě stály do stovky. Jinak já (teda kluci) potřebuju s obrázkem, tohle mi přišlo když už jsem jiné nesehnala, že by se mohlo hodit až bude halloween nebo Mikuláš.

Offline žluťásek
8823 příspěvků moje polička 12. října 2023 15:01

Evaeva bezva, dík za tip. Na můstku zrušili to velký c&a, na Smíchově už taky není, tam musím zjistit kde mám nějaký poblíž 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2023 15:06

žluťásek na Václaváku je to uprostřed, zrušili akorát to dole. To uprostřed je i větší a pak ještě vím o palladiu 

Offline žluťásek
8823 příspěvků moje polička 12. října 2023 15:10

Evaeva aha! Ani nevím, že tam byly dvě

Offline JankaM
3064 příspěvků moje polička 12. října 2023 15:37

žluťásek na tvoření pepco nebo kik

Online dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 12. října 2023 16:09

žluťásek 

Jednobarevná trika mají v KIKu.

Offline Kokoska
34557 příspěvků moje polička 12. října 2023 18:56

Potrefenáhusa to je krásná kebulka! Vy ty holky umíte

Offline žluťásek
8823 příspěvků moje polička 12. října 2023 19:15

dzizisketa jj, vím, ale ještě i teď myslíš? Nebude tam už jen halloween a gumový kalhoty?

Furt kupujeme nějaký desky, teď rychle tričko. Pracovat na celej úvazek, nevím kdy to sháním

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2023 19:20

žluťásek já v rámci přípravy na porod dneska vyráběla veverčí uši

Online Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 12. října 2023 19:22

žluťásek Ríša má bílá trika bez jakéhokoliv potisku z Decathlonu, za 89 korun. Chodí v nich na jógu.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. října 2023 19:36

Potrefenáhusa ale pak ho jde zase obejmout. Fakt schizofrenie. 

Evaeva jako ne z tý jídelní, z takove té nízké ke stolečku na malování. Ale on šplhá všude a všude si stoupá, hlídat ho teď je fakt za trest. A ona si hlídá svoje, no. takhle si dneska ráno přistrčil tu židličku, aby jí ukradnul koláč  A výběr z dalších top kousků posledního týdne.