Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10823 příspěvků moje polička 19. října 2023 01:37

A ma niekto Keen knotch chukka?

Je tam umelá kozusina, že aké sú.

Alebo o akých Keen píšete?

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 19. října 2023 06:40

letfenixa já o letních seacampech. Umělým kozichem mě štvou baby bare 

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 19. října 2023 06:49

Já už teda podlehla a koupila jsem zimní Bundgaard, syn v nich včera hned chtěl jít, naštěstí bylo ráno na nule Akorát teda nevim co za povrch v tý školce maj, ale boty každý odpoledne vypadaj strašně a ani se to nedá moc vyčistit. Z normálního hřiště takhle zprasený boty nikdy neměl

Offline Karja
44334 příspěvků moje polička 19. října 2023 07:27

Mám radost, ve víru těch pochyb o emoční zralosti velké malé mi napsala její lonská trenérka na jednom kroužku, že by dceru ráda vzala do starších dětí a že to určitě zvládne, že neviděla žádný problém v kázni nebo v chování... (já to teda viděla:-D). To byl jediný kroužek, na který chce dcera chodit, ona si místo kroužku jogy ve školce vybrala spaní! a to ani neusne. 

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 19. října 2023 08:02

pilgrim u nás taky, přijde mi, ze maj na piskovisti asi nejakej strašně jemnej pisek, ty boty jsou hned úplně obroušený a totálně zaprasený

Offline Zuzuli
3701 příspěvků moje polička 19. října 2023 08:40

Potrefenáhusa nejlepsi velikostni tabulky ma littleshoes. Oni si to meri sami, neprebiraji velikosti od vyrobce nebo nejake univerzalni, takze to dost odpovida i rozdilum mezi modely. Vzdycky kdyz kupuju nejake boty, na velikosti se koukam k nim

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 19. října 2023 08:45

Potrefenáhusa No ja to musim u nás prozkoumat, je to divný. Ale teda všimla jsem si dneska ráno, když jsem výjimečně vedla dítě já (muž je na služebce), že tam dost dětí má speciálně boty jen do školky. A v 7:45 byl syn ve třídě první

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 19. října 2023 08:47

Zuzuli no prave bohužel nemaj, já už se ridim radši bosonozkou, ti taky meri sami. 
u těch koelu tam maj úplně nesmyslný rozměry, podle mě prohozenou tabulku těch úzkých a širokých (resp ne prohozenou, ale jen rozměry pro ty úzký)

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 19. října 2023 08:50

pilgrim jako hodily by se, premyslela jsem o tom, ale nechci ji dávat a ani kupovat starý krusky po jiným diteti, ani kupovat další boty speciálně na to, to ať zrasi svoje a ty pak necham na ten pisek mladší 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 08:56

Potrefenáhusa ty koely tam jsou fakt divně, ale asi vyjdu z toho, jak mu sedí ty podzimní a vezmu ten model na stejné podrážce. 

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 19. října 2023 09:00

Evaeva to mám v plánu přesně taky

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. října 2023 09:32

Potrefenáhusa zrovna ty bf se z druhy ruky kupvoat daji celkem dobre. Ale dokud stejne i ty "lepsi" boty zrasi na hristi a doma, tak to trochu ztraci ten benefit ze bude mit lepsi a horsi boty

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 19. října 2023 09:37

Pod tíhou této diskuze jsem si objednala zimní boty pro sebe

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 19. října 2023 09:37

MPLee ale i z druhy ruky ty bf boty v dobrým stavu stojí třeba (dalších) 600 a přesně, zrasi i svoje nový, stejně ji ty boty zatím nevydrží velikostně od jara až do podzimu, nemá zas takovej smysl je nějak zvlášť setrit, jen je to k pláči, když jsou nový boty po tejdnu sedřený  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 09:38

MPLee přesně, já vůbec nevím, kam by ty lepší boty nosili, maximálně tak jednou za měsíc, když jdeme někam za kulturou. U nás určitě není větší zátěž školka než normální provoz.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 09:39

Mohučanka já mám taky jedny vybrané, čekám až budu objednávat dětem a vezmu je k tomu

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 19. října 2023 09:42

Já vim, že se tady řešilo už mockrát, ale stejně se zeptám Syn si přeje k Vánocům "kolo se šlapkama", jak tomu říká. Mně by se líbilo Beany Zero, muž se nadchnul pro Rascal (kterej mi ale s ohledem na to, jak syn zachazi s odrážedlem, přijde zbytečně drahej). Krom toho, že nemame shodu na značce, tak i váhám nad velikostí. Dítě má teď tak 99 cm, kolo dostane za 2 měsíce, když bude sníh, tak začne jezdit třeba ještě o něco později. U toho Beany mi přijde podle popisu 16 ideální, u Rascala váhám mezi 14 a 16. Určitě to půjdem i někam vyzkoušet, ale uvítám nějaký praktický rady

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 10:16

pilgrim my máme pro kluky beany a jsme spokojení, pro tyhle rozměry určitě tu 16, syn loni měřil metr a velké mu nebylo. Dopředu jsme ho nezkoušeli, objednávali jsme online.

PS: trošku jsem to zeditovala.

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 19. října 2023 10:43

pilgrim zkuste to kvuli vysce rozkroku. Tonda ma Rascal 14 a Beany 16 je sice mensi nez Rascal 16, ale porad ma stejnou "standover height", tj vysku ramovy trubky, takze by ho mit nemohl. Nejde jen o to, jestli dite jakz takz dosahne ze sedla na zem, ale i o to, aby se mohlo normalne postavit nad ram a nemelo ho zarazenej v rozkroku. Jinak Tonda ted meri cca 103cm a ma tu 14 porad uplne v pohode a neplanuju nakup 16, ale pokud byste nekde(doporucuju Radotin) zkusili a porovnali, treba by uz mu ta 16 byla. Stejne je to kolo na chvili a prodate ho v pohode i poskrabany, to bych neresila. S Rascalem jsem spokojena moc. 

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 19. října 2023 10:50

Evaeva 711990 Díky moc, to jsou přesně ty věci, co se nedaj moc z popisku kola vyčíst. Nohy ma právě spíš kratší, no vyzkoušíme to, na ten Radotín jsem koukala, tam by měli mít obě velikosti, tak se tam některej víkend vydáme.