Vari my english first song. Pak máme nějakou zvířeci a ta je hrozně složitá. Taky chci teď dokupovat, líbily by se mi písničky, ale ty zpívánky mi přijdou docela dětské.
Vše o těhotenství a dětech
Karja Ja koukala zatim na my first english a na kdyz roboti brebenti. Na webu albi maji ted slevy, tak to asi vyuziju.
Varidíky za tip. Naše holky teda jedou jedine písničky a kvízy, jinak to vůbec ,,nečtou,,
Vari nase ma rada jen ty zpivanky. A samolepkove sesity. Ted maji i novou edici koled. Mamka pro ni ma nejaky pexeso nebo jakou hru k tuzce, ale nevim, jestli to zaujme.
MPLee to je vtipny, mne to hm merino přijde úplně skvělý, zrovna se tu ke mne tuli v naší ložnici s 15 stupni ![]()
overal skvelej jsem teď měla od joha na cca 2-4 mesicni mimino, ale už je pryč
U nás ze všech knížek hlavně poslouchají písničky, i když teď si k tomu starší tak po dvou letech sedl a poslouchal i ty informace (byla to, myslím, doprava). Mají My first english, že které taky frčí písničky, tak chci dokoupit ty english songs.
MPLee pexeso hudebních nástrojů je fajn, ale přišlo mi, že by se to synovi líbilo spíš uložené v nějakých deskách, ale oni ani jeden pexeso moc nemusí.
Potrefenáhusa my od hm teda měli jen nemjaký set miminí mikiny a kalhot. A to se hrozně srazilo, změnilo tvar a bylo hrubší, než všechno ostatní. Jinak toho merina máme fakt hodně od různých značek, hlavně z Vinted z Polska. A všechno zatím dobrý. Pro dceru mi přijde skvělý i merino z decathlonu.
Vari English Songs u nás vůbec nefrčí, i když dcera má angličtinu jinak ráda. Když byla mladší, milovala Zpívánky, Denní činnosti, Léto, Moje první barvy a tvary nebo Hravé učení, anebo ty malé - Domácí zvířátka, Lesní zvířátka, Zvířátka z divočiny. A Staré pověsti české, což je ale trochu úlet (má to být až od 8 let). Mně se na těch knížkách líbí, že se k nim to dítě může vracet - zatímco ve třech letech dcera poslouchala třeba v těch Zpívánkách písničky a pak na několik let tu knížku opustila, tak teď v šesti, když mimino poslouchá písničky, tak starší objevuje příběhy a poučky. A ZOO frčí pořád...
Vari Hravé učení a Barvy a tvary jsou fajn
Já mám ráda povolání, jsou v tom malém rozměru - Hasič, Policista, Zvěrolékař... Rostíka pak docela baví Česká republika a teď máme z knihovny půjčené Lidské tělo. A pak pro Šárku Domácí zvířata a Psa, ten mi přijde děsně vtipný, čtou ho manželé Rumlovi, na Vánoce ještě pořídím Kočku.
dzizisketa Joo, Lidské tělo máme nejnověji, na to jsem zapomněla. Dcera z toho ráda cituje poučky ![]()
Ale furt jsou lepší poučky ohledně zdraví než když hulákala v metru "Lučané, hrr na ne, bijte Čechy!" ![]()
Od včerejšího večera je na světě o jednoho chlapa víc
Jistě vás zajímá jméno, po cestě jsme vybrali Richarda ![]()
Vlasy má po mužovi, čtyři kila po mě, jsme v pořádku.

A opět musím pochválit porodní asistentku z Krče a vůbec celý zbytek personálu, byl to porod, jak má být.
Evaeva Juuuu, moc moc gratuluju k nadhernemu chlapeckovi!
Jeeeee ten je krásný! Blahopřejeme! To byl teda fofr!
Evaeva Gratuluji! Chlapečkovi přeji všechno nej do života!
Evaeva no ten je jak malovany! Gratuluju a preju hodne zdravi a radosti vam vsem! A jmeno jste vybrali taky moc hezke.
Evaeva jupí!
moc gratuluju!
Evaeva jů, další šikovný Richard! Krásnej chlapeček .
Gratuluji.
Evaeva No ten se povedl! Tak ať z něj mají velcí bráchové radost :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025