Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 18. října 2023 16:27

Pinot Noir 

Díky moc, to je ono!

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 18. října 2023 16:28

monis jj, ty lindex věci jsou fakt okamžitě pryč, jako ono je to fakt kvalitní a nový ted po zdražení už fakt dost drahy, ale přesně, ty stovky za starý věci jsou fakt neuveritelny 

Zina ty roztrhany věci s velkýma dirama jsou fakt peklo, nebo úplně rozedrany boty. Já prodavam jen věci, co bych chtěla sama koupit. 

ja tu kamaradku znám od dětství a ty nejlepší věci (=třeba ty zavinovaci lindexy nebo merino věci) jsem ji nepujcila, ona k tomu přistupuje proste tak spotrebne, některý věci se mi ani nevratily, ale ona má to dite fakt malicky, tak podle mě to ještě nosej a naší už to nebude 

Offline monis
1608 příspěvků moje polička 18. října 2023 16:33

Potrefenáhusa v Lindexu mi ty ceny za body momentálně přijdou už celkem mimo. Na větší děti mi to je už hlavně líto kupovat, teda kromě těch FIX softshellek a pyžam. Když vidím ty fixama počmáraný trička ze školky, tak Lindex už nehrozí

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 18. října 2023 16:41

Já si dnes vyzvedla dva balíčky z Vinted, zimní boty pro Rostíka s poškrábanou kůží na špičce, což on zvládne po prvním obutí, takže to beru jako standardní opotřebení, ale podrážka je v podstatě netknutá. A pro sebe kabát, potřebovala jsem nějaký urgentně na víkendovou akci, a ten si budu muset ještě promyslet, jestli ho pak nevyhodím, na můj vkus je na něm žmolků až moc.

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 18. října 2023 16:44

monis Jj, mne teda přijde, ze v Polsku to tak netrci, takže já to kupuju na vinted, saty třeba schytaly teď naposled ve školce  strašnou nálož rajsky, asi i sanytol do toho driv vyžere díru než se to vypere. Dat za ne 600 bych nechtěla 

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 18. října 2023 19:37

Prosím vás, stalo se vám někomu, ze jste kupovali v listopadu dětský zimní boty a byly vyprodany? 
ty čísla maj zas všude tak divne popsany, ze vůbec nevim, jestli mám objednat stejný jako teď, jen v zimní verzi, nebo o číslo větší...a ty velikosti mi přijdou nějak probrany, asi všichni v panice nekupujou 

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. října 2023 19:47

Potrefenáhusa zimni uz nejsou?  My teprve koupili podzimni...

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. října 2023 19:48

Potrefenáhusa Syn ma zase o cislo vetsi, tj 27 ve 3 letech . Ale uz to aspon neni cislo za dva mesice

Offline ziginka
725 příspěvků moje polička 18. října 2023 19:56

dzizisketa Nase doktorka jeste krom toho gelu radila potirat betadinkou.

Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 18. října 2023 19:59

Potrefenáhusa Budeš kupovat ty babybare? Před týdnem jsem psala na bosonožku a prý jim od nich momentálně chodí podzimní, ty zimní jsou ještě z loňska. Taky jsem už byla lehce nervózní. 

Offline žluťásek
8823 příspěvků moje polička 18. října 2023 20:11

Jos já jsem JEŠTĚ nekoupila PODZIMNÍ

Minulý týden ještě chodil v sandálech, z léta má nízký celoročky a vezmu už pak rovnou zimní, kotníkový nezateplený uz letos asi užít nestihnem. Na to ochlazení si syn prozíravě pořídil horečky, příští týden už má být zas teplo, ušetříme. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. října 2023 20:17

žluťásek No vis co...boty mame a jeste je nemel na sobe. Pokazde vytahne Keeny a ted je podruhe za mesic nemocny, takze asi tak. Mam nakoupeno dost merino ponozek, takze do nejake normalni zimy budou i tyhle a do snehu asi koupim snehule.  

Offline žluťásek
8823 příspěvků moje polička 18. října 2023 20:20

Jos no jo, u vás je jasný, že na sandaly to už není. Já letos ani nechtěla kupovat zimní, že bude mít kotníkový celoročky s merino ponožkama. Ale udělám to obráceně, když už je půlka října a pořád v Praze stačí ty nízký. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 20:23

Potrefenáhusa já včera zběžně zkoukla ty koel na bosonozce a mají je nějak divně změřené. Ty pro užší chodidlo mají v tabulce větší šířku než ty pro široké. Ale synovo číslo ještě měli, ale musím to nejdřív pro jistotu změřit. Ale teď zase hlásí na příští týden 18 stupňů, tak to počká. Už jsem párkrát kupovala zimní i třeba v lednu a vždycky je měli, akorát už nebyl takový výběr barev.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 20:24

žluťásek já ty kotníkové podzimní koupila jednou, jinak mají kluci pokaždé nízké. Co kdyby jim třeba vydržely i na jaro Ponožky nosí klasické a nikdy mi nepřišlo, že by jim ty kotníkové chyběly.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 20:27

Jos já kupuju čtyřletému 29 a šestiletému 30/31. Nevím, jestli má mladší takovou hnátu nebo starší tak malou nohu (případně jestli se mu ten růst už spomalil)

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 18. října 2023 20:32

Evaeva oni je maj všude divne zmerene a ještě ten chaos široký/úzký, když ty boty vypadaj všechny stejně 

Myrtila furt váhám, vadí mi ten umelej kozich, merino bych radši, jinak bych je koupila 

Jos naše dite má teď cerstve 26 s dostatečnou rezervou, nepřijde mi, ze má velký nohy 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 20:45

Potrefenáhusa starší syn nosí ty babybare a v pohodě, ale on je celkem horkokrevný a na místě nepostojí ani půl minuty

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 18. října 2023 21:02

Evaeva Viktor má 26 (teda 25, ale už strašně dlouho, takže zimní jsem koupila 26) a Ríša 31. Takže to u vás vidím spíš na hnátu u mladšího.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 21:06

Pinot Noir asi jo