Evaeva No já kupovala vloni v prosinci zimní Superfity za 800:D. Takže já je snad zase koupím v prosinci ale na příští rok:D
Vše o těhotenství a dětech
Karja no ty bf, co nosí kluci, jsou bohužel v lednu stejně drahé jako v listopadu ![]()
Evaeva Jj, ale já to tak fakt udělám, letos jsem vyzobavala nějaký poslední kousky z loňské kolekce, protože jako 1900,- za boty na jednu sezonu, to je příliš mnoho teda.
Karja jojo, já už tu mám na jaro pro každého ty keeny. Jinak je to hrozná částka za ty boty, no. Ale nekupuju žádné kotníkové mezisezónní, nemají plátěnky, gumáky poděděné,...
Evaeva A jo keeny, no na ty čekám na leden:-D:-D
Karja ja jsem to tak dělala dost let. Koupila jsem na jaře ve výprodeji o dvě čísla větší boty a buď jim byly loňské nebo ty nové.
S holkami to asi jde. Starší na v 14 letech velikost 35 a mladší 37, ale strašné úzkou nohu, tak je to teď paradoxně horší než předtím
Potrefenáhusa A nesedely by vam Ef barefoot? Letos jsem zimni na sirokou nohu nasla tyhle a jsem nadsena, dobrej strih s prisitym jazykem a vevnitr vlna
Suya škoda, že nemají okop:(
Evaeva Nemaji no, uz jsem asi smirena ![]()
Evaeva v létě ty kozichovy měli zlevneny asi o 30-50% , ale já už se proste bojim
continuity nasemu diteti ta noha ještě roste docela nepravidelně a už jsem jedny zakládala po 3 tydnech nošení. Navrch to malý dite máme přesně o tu sezónu jindy, možná až budou starší a poroste jim noha pomalejc, tak si možná troufnu
Ty keeny jsem letos dopředu koupila, za 600, co staly, je prodam, ale u hodně drahých bot se mi do toho moc nechce
Suya no ty u nás bohužel fakt nejdou ![]()
Potrefenáhusa tak to je škoda, že jsem na ně nenatrefila, to bych možná i riskla, kdyby byly o 50%
nepravidelně roste všem dětem, ale za těch 12 let jim nohy vyrostly celkem o 15 čísel, víc než dvě čísla za rok to nikdy nebylo.
Já jsem teda nikdy nekupovala zimní boty jen o číslo větší. Když jim byla treba 25 malá, tak 26 byla ltt a 27 měla takový akorátni nadmerek na ponožku.
Jednou nebo dvakrát se mi stalo, že do těch bot vůbec nedorostly, tak nosily loňské.
continuity mladší teď dal dvě čísla za dva měsíce, ale obvykle jsou to za rok tak tři až čtyři, u staršího už se mi taky stalo, že jarní vydržely i na podzim nebo zimní i na příští rok.
continuity naše měla loňský zimní 24, letos ji jsou podzimní 26 s celkem velkým nadmerkem, myslím, ze ve 27 by hodně plavala.ono to pak asi půjde lip, až bude větší a nebude to tak rychly
Suya Dekuju. Ty vypadají, ze už by byly široký až moc
Potrefenáhusa no však, já bych kupovala ty 26. Prostě o dvě čísla větší než to, co má zimní na jaře. Když vyrostly během zimy, to jim téměř vždy byly i na podzim.
continuity já mám právě od 15 let 40, stejně jako ségra a mamka. Ale já bych ty boty dopředu taky riskla, když by byly za půlku. I když teď má jedno dítě hodně vybíravý období, tak možná dobře, že jsem na žádnou akci nenarazila![]()
continuity no teď třeba ty koely taky nevim, jaký koupit, protože podle tabulek na bosonozce se liší ..... o 2 mm??? Zabere kozich místo? A tlustá ponozka?
Taky nevim ten tvar nohy, přijde mi, ze se jim ta noha hodně změní, ze třeba vyroste jen do dylky a do sirky už tolik ne, třeba by ji byly za rok hodně široký...no, proste se bojim
jsem zvědavá, děti budou prumerovat 38 a 46, popelkovsky nohy úplně necekam
Evaeva nas ma taky hnatu 28/29:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025