Evaeva gratuluji ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Ty jo, jako mně nedělali tu přípravu taky u druhého, ale rozhodně je lepší tím pročištěním projít. Jo kdyby někdo váhal třeba, tak bych spíš určitě byla pro, přišlo mi to lepší.
No tak to je super!
Evaeva ale ňuňuňu chlapeček, jakej je úhlednej! gratuluju
Karja no já chtěla, ale to už bylo pozdě. Ale je pravda, že moje tělo se čistilo už pár hodin dopředu, nakonec jsem to necítila jako nějakou překážku, že se to nestihlo.
Děkuju za další gratulace![]()
Evaeva Moc gratuluju, nádhernej chlapeček :-). Já si říkala, že se něco děje, když jsi tady strašila v noci :-).
Evaeva moc gratuluju ![]()
![]()
![]()
Evaeva gratuluju, krasneho chlapecka mate
Evaeva gratuluju ke krásnému chlapečkovi ![]()
Evaeva gratuluji, to je radost ![]()
Evaeva Gratuluji, nadherne miminko.
Evaeva Gratuluju k Ríšovi!
Evaeva Moc moc gratuluju, chlapečkovi, mamince i celé rodině přeju samé štěstí a lásku.
Evaeva ten je teda krásnej
ať jste všichni zdraví a šťastní!
Evaeva gratuluju moc ![]()
Úplně mě to dojalo, když jsou malý, chceme aby byly velký, a když jsou velký tam je nám smutno po miminku. Moje poslední miminko už chodí samo do školy , ale pořád se chodí pravidelně potulit ![]()
Evaeva gratuluju! ![]()
Ríša mívá jeden den dvě hodiny angličtiny, dvě hodiny tělocviku, oběd, pak předmět science se stejným angličtinářem a v družině gymnathlon s tělocvikářkou. Ta byla tento týden nemocná, takže je měla na tělák i ten družinový sport Kanaďanka, která je má normálně na výtvarku. Takže od osmi ráno do pěti odpoledne jen angličtina. Když jsem pro něj přišla, ty děti se spolu loučily anglicky, úplně přirozeně... To je fakt boží, já mu to tak závidím! ![]()
Ale první negativum školy už taky máme - radovala jsem se z možnosti objednávat svačiny, ale ukázalo se, že jsou hnusné a prakticky úplně stejné každý den, navíc malé, že si i slabý jedlík Ríšova formátu stěžuje, že má hlad. Takže po prázdninách přecházíme na domácí svačiny. To bude pro mě výzva, hlavně sj vůbec vzpomenout. Jsem zvědavá, jak často Ríša dorazí do školy bez svačiny. ![]()
Pinot Noir a ako to zvláda od 8 do 5? Lukasko je celý rad, že poňho chodím o pol 2, aj to mi tento týždeň párkrát hlásil, že som mu chýbala.
Desiatu si chystá sám, vrátane keksikov na výmenu ![]()
Pinot Noir ad svacinova vyzva. Musim kupovat kazdy den housky a chystat vecer predem, jinak to rano moc nestihame. Nekdy chystam velky box, kdyz ma syn byt ve skole dlouho do odpoledne. Ten box je fakt velky a vzdycky si lamu hlavu, cim ho zaplnit, aby to snedl a nebyly to uplne dreky. Jenze jak jsme priserne chaoticti, uz se stalo, ze syn si ten box rano nevzal. Takze byl 8 h o hladu, obedum moc neda. Chtelo se mi brecet, kdyz jsem na to vecer prisla. Pry ten box nemohli najit... byl v urovni oci v lednici, obri krabice...no mame ted nejake obdobi, kdy nam jakoby nic nejde. Prosvihli jsme vylet ve skolce, skolni dite chodi bez svaciny, parkrat sel do skoly v mrazivem ranu bez bundy... on se ani v jednom pripade svet nezboril, ale nekdy citim, ze vubec nemame ty veci pod kontrolou, jsme hrozne neorganizovani oba dva a kdyz uz jeden neco v hlave udrzi, podela to ten druhy. Do toho jsme meli tu kauzu z bolavym brichem ve skole, tak uz slysim socialku, jak klepe na dvere.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025