Pinot Noir Gatitamáte recht. Nevím, proč to řeším. I ten croissant v pytlíku občas kupuju. Měla bych se hecnout s pečením něčeho sladkého, to vůbec nedělám. Jo a v mrazáku mám vždy pár rohlíku, jako když najdeš.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir jj, nejlepší kamarádka mladší nosila taky pěkné prasárny. Bonbóny, pytlík brambůrků. Docela jsem musela vysvetlovat.
tvstarší práve dojida předposlední muffin, z várky kterou upekla mladší v úterý ![]()
Gatita já na ty dlouhý dny (což je u nás ale max tak do 16 h) dávám prostě víc ovoce a zeleniny, přidám třeba menší bagetku a k ní babybel. Kupujem od Emco Super sušenky bez cukru, ty jsou taková záchrana, když není nic lepšího. Nebo ovocná kapsička, do krabičky přidám zapečený křupavý musli.
Nebo třeba když dělám k večeři nějaký zeleninový placky, jogurtový lívance, tak udělám víc i na tu odpolední svačinu.
continuity Souhlasim s tebou. Ale nejak me to tenhle mesic nepotesilo, seslo se x takovych drobnych failu. Jako mne je jedno, ze sel syn nekolikrat na tenis v dzinach, kdyz to neni nepohodlne jemu, tak me taky ne. Ale proste jak toho bylo tenhle mesic vic, svacina, bunda, neschopnost hlidat program skolky, kvuli cemuz nam odjeli na vylet a my byli v pracovni den bez skolky... tak uz si fotim nastenku kazdy tyden, to po triletem diteti chtit nemuzu:) U nas je jeste blba jedna vec, ze mame ted doma dost binec, takze i kdyby si dite chtelo vzit samo veci na tenis, nejspis je nenajde. Od rana to tu prerovnavam, uz jsem vyradila 5 tasek nejakych kramu, ktere nejsou ani jednomu diteti, a zbytek nejak porovnala v urovni jejich oci do skrine. Jsem zvedava, jak dlouho ten super system vydrzi. Casto dostavame obleceni od znamych, hromadi se to tady, vetsinou jsou to veci k nicemu, treba teplaky s dirou, nebo pradlo, ktere bude diteti az za 3 roky, takze nez do toho doroste, gumicky jsou zterele a ja to stejne musim nakoupit znova. No a takovych veci tu mame vsude hromady a nejak to nestiham prochazet, coz musim, protoze kamaradka mi takto v tech hromadach zapranych trik predava i merino a hezke outdoorove kousky.
viktorka_od splavu s tím mrazákem mi to taky nejde, obvykle vyhazuju po mnoha týdnech pečivo obalené ledem
. Musím jít do sebe. A hlavně udělat místo v mrazáku.
:-)) jj ono to bud musi byt systematicky, nebo vubec:-P my jsme treba vubec v kuchyni nemeli misto na pecivo, takovy ten chlebnik nebo tak. co jsem prinesla z obchodu, tak jsem rozdelila na - sni se hned, a zbytek hned ulozila do toho mrazaku. rano po probuzeni varim caj + vytahuju z mrazaku kazdemu k snidani/svacine na mrizku.
continuity dnes jsem si vzpomnela, jak si tvoje zabalila na vodu dzinove kratasy. Nase si na tento vikend zabalila na chalupu svetlonce fialovou teplakovou soupravu. Kdyz jsem se zeptala, zda teda nechce ven pujcit neco meho, tak pry se nehodla zaprasit a tohle je uplne v pohode. Takze ted na zahrade ryje neco v hline.
Gatita my tu teraz máme Zónu bez peňazí, takže som sa zbavila úplne všetkého, aby som dovliekla plnu tasku topanok
gumaky budu na zahradku, gumene šľapky 2x - doma a u babky, crocsy na záhradku, a také gumenne sandále, čo používame na priechod vodou (potok, fontána).
Školku chápu, to je bez debat. Hlavně se vám to stalo kvůli tomu, že tam nebyl. Kdyby jo, tak si o tom povídají a víš to taky. Moc se tím netrap, to se stane
já nepotřebné krámy bez milosti vyhazuji. Ještě když k tomu nemám žádný vztah. Ale taky se mi tady teď sešly nějaké zapékací misky a sekaček na orechy. Ten dokonce dostala tchýně k narozeninám od své ségry. Ona ma barák o třech patrech, celý podsklepený a co se jí nehodí, vozime k nám? ![]()
Lamicka ona si je nakonec nevzala. Nebo možná vzala, ale vodu jela normálně v plavkové sukynce.
No tak jsem to s tím oblékáním zakrikla. Starší má rýmu a na bazén musí chodit, protože jinak neuplave těch 40 km za měsíc. ![]()
Vlasy si sušit nemůže, jsou tam blbě feny. S tím celkem souhlasím, ale může si nosit svůj, což se jí nechce.
Po zápase

Jak si to poznají?
continuity dcera se taky nakonec prevlekla. Nechavam to na ni, nejlepsi rozhodnuti :))
continuity a ona je na sportovni skole nebo maji ten limit v ramci bezneho telocviku?
Dcera ted dostala 2 z behu a stve ji, ze uz si to do pololeti neopravi, protoze budou chodit dovnitr a ze bude mit 2 z telocviku. Coz neresime, ale nechapu tohle lpeni na limitech a tabulkach. Meri jim sedlehy, svihadlo, vsechno.
Druha pulka ma jineho ucitele, ktery vykony nemeri. Koho asi vic bavi telocvik...
continuity Řekla bych, že nepoznají. Prostě si vezmou, co jim padne pod ruku. Myslela jsem, že mají univerzální velikost, ale kraťasy jsou různě velké. Až dítko dorazí ze skateparku, zeptám se.
Lamicka ne to má v oddíle a ještě bych rekla, že ho má sama se sebou. Já jsem ráda, když měsíčně uplavu kilometry čtyři. ![]()
V tělocviku je nějak měří, ale nosí obě jedničky, tak jsem to vůbec nezkoumala. Už jsme měli z tv i pětku, ale to bylo na předešlé skole. Už vůbec nevím z čeho, jen si pamatuji, že muž byl z toho cely rozvrkoceny a vykládal to několik týdnů všem na potkani. Brala bych to sportovně.
continuity vysvetlit ji, ze nemusi mit same, je dost tezke
pracujeme na tom neustale.
continuity Tak jestli je to fotbalový dres, tak syn měl od přípravky 6 :D Jakože na zádech maj čísla, ne?
Kan konecne jsem pochopila, proc tam ta cisla maji!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025