viktorka_od splavu To jako fakt?
Vše o těhotenství a dětech
Kan Na trenkách čísla nemají, ty si nepoznají.
Ale je to vtipné, když nemají zakasaný dres v trenkách, tak někteří malí bobci to mají jak dlouhé šaty, fakt až pod kolena.
brrr Taky jsem prala dresy a na trenkách čísla byly.
Foto smazáno
Evaeva gratuluju ![]()
K těm svačinkám, já se snažila mít doma pořád toto, protože né vždycky jsme měli pečivo čerstvé a zvlášť po víkendu. V jednom balení jsou plněné polštářky, bezlepek, vyrábí se to ve Velmezu na Vysočině a to druhé jsou šneci z IKEA, v sáčku jich je asi 12 ks.

Kdy je ten rok? ![]()

Pinot Noir Nevím, zda to jedí tvoji kluci, ale u nás, když chybí pečivo na svačinu, děláme tortily. Ty jsou většinou ve spíži vždycky.
notna bohužel nejí. Ale uvědomila jsem si, že k večeři sice chce vždycky rohlík, ale jí i chleba, když udělám na výlet svačinu chlebovou, neremcá a jí. A ten mám vždycky, já sama sním totiž chleba hodně a na to, abych ho měla, dbám
. Navíc chleba je na rozdíl od rohlíků jedlý několik dní.
MPLee všechno nejlepší! ![]()
Pinot Noir .....tak uz slysim socialku, jak klepe na dvere.
Neboj, vy aspoň máte doma pastelky!
Gatita třeba tě to pobaví - dcera minulý týden pronesla na celou tramvaj "mami? Máš pro mě doma nějaký papání? Včera jsem měla velkej hlad a neměla jsem žádný papání. Hodně jsem plakala, že mám hlad a tys mi nic nedala papat. Máme dneska papání?" Ona teď přestala jíst. Nejí skoro nic, už většinou ani nesnídá. Chce pořád dokola těstoviny s parmazánem a matylda sýr do ruky. Pak by teda jedla všechno sladký pořád. Fakt se snažím, nabízím varianty a dřív oblíbený jídla... Taky čekám sociálku ![]()
MPLee ty jo, to jsou děsný situace ![]()
Jako je pravda, že jeden by zpozorněl. Ségra říkala, že některé děti, co se dostanou do Klokánku, podobně mluví. Nebo se diví, že je už druhý den po sobě oběd, vždyť oběd byl včera, jak to, že je zase? ![]()
Pinot Noir ach jo, to je hrozny![]()
A ted me zajima, jestli jsi ten predchozi den to papani mela nebo ne!
MPLee U nás byl tento jidelni regres ve třech letech, prostě najednou jakoby nevěděla nic, oběd prostě nechtela atd atd. Rozjedla ji školka, ale už někdy v červnu jsem jsem na ni čekala jak na smilovani!
No já tady snad budu psát o synovci, aby vás (a nás) všechny ty stesky nad světlejma teplakovejma soupravama přešly:D. Ještěže nemám kluka, s tímto genetickym materialem a mým přístupem bych byla obden v ředitelne.segra ta má zatím jen obden telefon. Ale já ji říkám, hele hlavně když má kamarady a nikomu neubližuje. Ale nevím, co ti učitelé čekají, že teda kluk zlobí, dostane poznámky, rodiče mu doma domluví a jako ono se to zlepší? No takhle to teda nefunguje.
Evaeva to je krásný chlapeček, moc gratuluju
Pinot Noir Gatita jako nevečeřela, protože si nevybrala nic z nabídky - bramborová kaše, karbanátky, krevety, kuřecí vývar, špagety s boloňksou, obložená houska, ovoce. Chtěla večeřet lízátko a koláč s povidlama. Ani jedno jsme doma neměli. Nakonec se z postele v 9 večer vrátila pro 2 vejce natvrdo a banán. Ale to ty lidi v tramvaji neví, žejo.
To o dětech z klokánku je hrozně smutný ![]()
MPLee u nás je to stejný, 3 roky a šlus
do ty doby jedla skoro všechno, teď nejen, ze neji skoro nic, ale ještě se to rychle střídá
MPLee a už?!!! Přejeme všechno nejlepší!!!!
(A za 6 nebo kolik tejdnu u nás?!!!
, kam ten rok zmizel?)
Karja mladší se nerozjedl ani ve školce, starší tam jí skoro všechno, mladší jen to, co doma a pomazánky teda. Za ty jsem ráda, protože do nich se schová kde co. On vždycky jedl pestřeji než brácha, ale to už dávno není pravda. Ale je fakt, že je aspoň ochotný ochutnávat nové věci (a pak je hned vyplivnout
)
clothilde děkuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025