MPLeevšechno nejlepší! (Chvíli jsem si říkala, co je to za zvláštní grafiku a pak jsem si vzpomněla, jak si psala o těch kolech
)
Vše o těhotenství a dětech
Zase se ukazuje, že muž je lepší rodič než já, akorát moje přítomnost ho brzdí v rozletu nebo co
Dneska dětem udělal k obědu řízky. Čekala jsem spíš těstoviny nebo že něco donese tchýně. Pak zvládli ještě odpolední halloweenskou akci včetně dlabání dýně a prý jeden dlouhý večerní záchvat pláče (tady bych viděla příčinu v mojí nepřítomnosti
)
Evaeva A uz videli kluci brasku? Nebo je seznamite az doma?
Vari ano, byli tu hned včera, chtěli. Starší na něj koukl, mladší byl víc nadšený, podle očekávání. Chová se k němu jako ke kočce, hladil ho po noze a tak. Ale úplně rozkošně spočítal, kolik jich teď je a říká mu Richard, žádné zdrobněliny
Pak měli asi 1000 otázek ohledně funkcí nemocniční postele a monitoru dechu, načež řekli, že už tu nechtějí být a šli honit muflony ![]()
Starší si svůj záchvat pláče odbyl už když jsme odjížděli, bohužel to přišlo dřív než usnul, prý tam babičce brečel ještě hodinu
Mladší vypadal v pohodě, ale evidentně není. Taky si včera několikrát nechal zopakovat, kolik nocí tu budu. Myslím, že s ním to bude ještě náročné.
Evaeva my jsme kluky dneska viděli a už už jsem je šla pozdravit, že maj pozdravit maminku a Ríšánka, ale pak jsem si to rozmyslela, abych je nějak nerozesmutnila, že ještě nejste doma.
Já jsem dneska nabalila na odpoledne svou novou obří svačinkovou krabici, pohrála jsem si i se zdobítky a asi to bylo tak lákavý, že nám cizí holčička do toho lunchboxu skoro vlezla celá
napichovátka ve tvaru kočiček ![]()
(kdybyste někdo vybírali yumbox, tak ten xl je fakt mega mega xl, trochu jsem to přestřelila
)
Evaeva tak hlavně ať se nic nezkomplikuje a jste brzo doma.
Já s mojí nezerkou od narození si žádný tříletý regres nepamatuji.
zato si oamatuji si svůj hystericky záchvat v devíti měsících, když mi na výletě vyrazila z ruky posledni jogurt. To byla jedna z mála věcí, co jedla.
Bez řečí jedí akorát ryby a suché těstoviny.
continuity no já jsem docela zoufalá z mimina, jako ona má skoro 10 kilo v 10 měsících, není žádná podvyzivena, ale to jídlo je s ni nějaký narocny, často sni maximálně dvě lžičky. Nejradši ji sama (potud dobrý), ale nejradši ji v nějakým fyzickým kontaktu se mnou (všechno imrvere opatlany) ze zidlicky okamžitě vylejza, prikurtovana řve a neji....ona se teď dost rozpohybovala a zároveň s tím nastoupila velká separacka
s tímhle ditetem byly všechny houpatka, lehatka i sedatka zatím celkem zbytecny
žluťásek a co napichujete?
ja mám pocit, ze mi na ty svačiny chybí nějaký kolečko, já krajim jabko a mazu chleba lucinou do krabičky z ikey a pak to často jíme v autě cestou domu, když děti spej (dneska)
Evaeva Gratulujem ![]()
![]()
!!!
Evaeva gratuluju ke třetímu kousku![]()
žluťásek to by asi byli v pohodě, akorát by tě nikdo nepoznal, takže pak bych se asi dozvěděla něco o nějaké učitelce ze školky, což by si kluci určitě vzájemně potvrdili ![]()
Potrefenáhusa já obvykle beru akorát kapsičku a banán, pokud to není vyloženě delší výlet. Ale příští rok do školy to chci trošku potunit, aby jedl pestřeji. Akorát napichovátko určitě pořizovat nebudu, to by se v životě nevrátilo domů ![]()
Včera naposledy léto a Ríšu píchla vosa, ještě k tomu v takové té indoor dětské herně s kavárnou, když šplhal někde pod stropem v lanové prolízačce. Celá ta herna je dřevěná, žádné polstrování, žádné žíněnky, pěna, nebo molitany, takže jsem čekala boule a modřiny. Vosí bodnutí by mě nenapadlo. ![]()
Potrefenáhusa no já chtěla napichovatka hlavně kvůli ovoci, když odbíhá venku zobnout si a zas si hrát a má špinavý ruce, že si je nemusí umejvat pořád. Beru kvůli tomu malý dezertní vidličky, todle se vejde líp. Ale jsou malinký plastový, mrkev třeba nenapichnou, to by se asi zlomilo.
Evaeva ve škole je zatím neměl, ale kočky miluje, tak doufám, že si je bude hlídat!!
Karja koupilas nakonec nějakou tu bundu? Akorát jsem si vyzvedla od Mikk line a je moc pěkná. Nocméně teda nechávám jinou, protože zadání bylo bunda na lyže. Tuhle ale budu lovit na vinted ![]()

žluťásek jste hustý, já jsem rada, ze to nakrajim, pripadne vezmu lžičku pro mimino.
žluťásek kluci takhle nefungují, na hřišti není na jídlo čas, maximálně snědí tu kapsičku
Zato hned po školce je největší hlad, úplně jedno, že jsou akorát po obědě nebo svačině. Takže jim hned dám ten banán nebo nějaké pečivo na půl, to snědí než dojdeme na hřiště a větší svačina je pak většinou až doma
Evaeva my naopak musíme mít krabici jídla ven, venku toho sní nejvíc. Přijdem na hřiště a hned loví, co máme v batůžku :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025