Prosím, nevíte někdo kde v Praze asap sehnat teplou vlozku do Demar holinek? Všechny ty e-shopy, které znám a používám, mají vydejny/prodejny mimo Prahu, už sem trochu zoufalá.
Vše o těhotenství a dětech
Prosimvás, potřebuju teď hned sehnat andelsky křídla, abych to nemusela odpoledne vyrábět, nebude moc čas. Nějakej tip? Spolehala jsem na pepco, action apod a tam nemaj. Dík
žluťásek u nás je mají v malých papírnictvích
DruI Ne,určitě je tam nějaká nástěnka o ktere nevím, nebo je to na té ,,nezajímave,, se školním řádem. Protože o těchto nemocech děti vím, že tam proběhly, normálně ústně od učitelek, maminek atp.
žluťásek co to papirnictvi na letenskem namesti? Tam jsem je myslim o vikendu zahlidla za vylohou. Ale uplne za to nerucim
Nase skolka na ty nemoci ma tabulku na vchodovych dverich a tam jen zaskrtavaj, co zrovna se ve skolce vyskytuje. Minuly tyden pod tabulku jeste dopsali molusky.
Zuzuli tak to je nejlepší ![]()
(my máme malou školku, tak doufám, ze tam zase úplně všechno nemají, tohle chodí na nástěnku v aplikaci)
Zuzuli paráda, dík. Tam mám cestu
Pinot Noir My teď máme lego ve 2 obrovských bednách a to je k ničemu, potřebujeme to roztřídit. Asi pořídim mix beden. Ty Glis třeba na miniaturní kostičky.
Včera jsem na emiminu narazila v diskuzi "Jak skladujete lego?" na odpověď "Uprostřed pokoje."
Potrefenáhusa u nás využívají oblíbený komunikátor 21. století - dveře do třídy ![]()
Evaeva u nás taky, Akorat rano vodí dite tatínek a odpoledne, když vyzvedavam já, bejvaj v jiný tride, takže nula bodů
ze jim odchází učitelka jsme zjistili teď ve ctvrtek na besidce stylem: chtěla bych se s vámi rozloučit, od zítřka nastupuju jinam, tak to mi přišlo celkem wtf
žluťásek minuly tyden jsem videla kridla v Jindrisske v papirnictvi.
Potrefenáhusa Mate taky twigsee. Ty letacky o nemocech mame uplne stejne graficky upraveny :-).
Ja jsem za ty zpravy o nemocech rada, aspon vim co sledovat. Kdyz se v rijnu junior osypal, vedela jsem, ze je to sedma nemoc a dal to nezkoumala.
A akým kanálom, okrem dverí do triedy, tie informácie škôlka sprostredkuje? Lebo naša nijako. Aj jedálniček visel od mája do novembra na webe.
letfenixa naše přes Twigsee a WhatsApp
Zuzuli dík, mám z Letné. Mají i čelenky se svatozáří
Lamicka my už uprostřed pokoje skladujeme hory vláčkodráhy a Duplo. Na Lego už tam není místo, to sídlí v kuchyni. ![]()
Potrefenáhusa muž mi ty dveře fotí ![]()
Ale to s tou učitelkou mi přijde v pohodě. Jak by sis představovala, že to bude?
Pinot Noir Twigsee nepoznám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články