Myrtila naše dite džusy vůbec nechce, ale miluje Multiimun (má to chuť Coly), s tím je ochotna pozřít i lžíci rybího oleje (nesvindluju, ví, ze to tam davam)
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa To neznám, ale asi to je opravdu dobrý, když to zakryje rybí olej
Ten jsem si vůbec netroufla koupit, vím, že se tu probíralo, který se dá pozřít a který ne, ale bojím se, abych kdyžtak synovi ještě víc nezošklivila ty sirupy - které teď nakonec spolkne, ale hodně moc neochotně.
Potrefenáhusane, to neřve. Chodí spát unavený, nakojím ho (u toho tak pospává), dám ho do postýlky a pak kolikrát půl hodiny spokojeně spí. To už se někdy raduju. Pak se tak jako vzbudí, chce dudlík a ten mu vracím, dokud nezabere. Jako nemám si na co stěžovat, ale ze začátku mně to trochu frustrovalo, v kombinaci s nočním kojením jsem v půl jedenácté byla úplně grogy, takže mi zbývala jen hodina o samotě.
Pinot Noir to u nás vůbec nefunguje. Teda v deset by určitě usnuli rychle, ale ráno bychom je nevzbudili. Oni si jdou v půl osmé čistit zuby, pak pohádka, pak muž vypráví (tahle pasáž by teda šla zkrátit
), pak vypráví oni a v půl deváté usnou. Když chodili spát v osm, prostě se to celé posunulo. Ale na tabletu naštěstí člověk může být jak u malého, tak větších.
Malenge nevím, spíš bez chuti. Ale možná jim vadí ta struktura, rozpadne se to na malé granulky. Kluci naštěstí s těmi různými léky problém nemívají. Ještě mně napadá, že Panadol teď začal dělat nějaký koncentrovanější sirup, že se ho nedává takové množství.
Tak u nás mají atb už tři z pěti, já už mám knedlík v krku. To budou hodně dlouhé dny.
Evaeva Tlapkam, ať vám to rychle zabere. Hned tu naši virózu vidím jiyma očima.
Karja no zatím to zabralo akorát mladšímu, tomu druhému nikdy nic nebylo. Muž skoro pořád leží a mně začíná být taky blbě. Takže si asi umíš představit, jak to u nás vypadá.
Evaeva a oni nechtěj na ten tablet koukat taky? Neotacej se a nelezou za tebou?
s nemoci moc tlapkam, ta pece o děti, když je člověk nemocnej, je tak moc strašná, snad se ti to taky nerozjede moc
Potrefenáhusa vůbec. Sedím za hlavou mladšího na zemi, starší je přes uličku. Ten uměl usínat sám ve vdou letech, toho jsme si vyloženě zkazili. Mladší chce akorát těsně před usnutím hladit po hlavě. občas měl takové tendence, ale tak v tomhle věku už si dokážeme vysvětlit, že takhle ne. Ale já neznám žádné utíkání nebo "nechci spát", to nikdy nedělali. Akorát, když se začali umět pohybovat, tak jsme je hlazením přinutili se pořád nezvedat.
Evaeva žádný: "já budu v noci koukat a volat mamu?"
(Naštěstí to nedělá moc často)
muz si u ni občas čte a ona si buď prohlíží houby nebo si jezdí autickem a u toho usne, ale svítící mobil se mu prorazit nepovedlo
Potrefenáhusa myslíš, ale roboti nikdy nespí?
U nich to jsou jen takové srandičky, když řeknu a teď už spěte. Jinak chodí spát relativně ochotně.
Tak u nás mají atb už tři z pěti, já už mám knedlík v krku. To budou hodně dlouhé dny.
ach jo
držte se, moc na vas myslím! U nás snad zlom, dítěti už teplota neleze přes 40, očekávám optimistický lepší zítřky.
Malenge díky!
Obě děti milují rybí olej, to do sebe klopí jak štamprle. Rosťa neměl nikdy problém se sirupy, teď už dostává drcenou tabletu na lžičce rozmíchanou ve vodě, ale Šárka odmítá cokoliv takového strčit do pusy, takže ta dostává čípky. Naštěstí u nás to je dvakrát do roka.
A dneska usnula tak, že mi vykasala tričko a přitulila se na břicho.
dzizisketa když spěj, jsou tak supersladký ![]()
dzizisketa ty čípky mi přijdou nejlepší, dokud si je nechají dát.
U maminky je jí asi nejlíp ![]()
Přesně! Ona je navíc tak dokonalá, úplně krásná a perfektní mix andílka a ďáblíka, nechápu, jak jsme mohli něco tak dokonalého vytvořit.
dzizisketa no podle mě ti z oka vypadla ![]()
![]()
Lukasko sirupy pije rád, hlavne Stodal a calciovy sirup s cokoladovou príchuťou. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články