Myrtila díky
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva držím pěsti, ať s malickym přežijete.
u nás podobne, cely minuly tyden pročítám, co šíleného mají děti ve škole, vylepšeno o vsi a snazim se to ignorovat, neb jsme měli jet na vikend na hory. Tak na horách jsme byli, kluci si super zalyzovali, ovšem v sobotu odpadl muž, který se tam ještě jakž takz drzel, v neděli vecer po návratu už nebyl schopen nic moc ničeho, v 1 ránu mě probudil pláč většího, co zhnul se 40 a zvracel, o pul 5 přišel s horečkou přes 39 mladší. Já ty věčné podzimní kolotoče chorob tak nenávidím ![]()
Malenge no koukám, že si taky užíváte. Tak ať je brzy líp!
Evaeva diky!
V HM maj výprodej a mezi zlevněným zbožím jsou i hasičská pyžama, 139 Kč.
(Taky mají oteplováky, co jsem narychlo koupila za plnou palbu a teď jsou za půlku, grrr :-))
letfenixa moc dekuji!
letfenixa díky ![]()
Kde je spravedlnost, když některý lidi mají děti, co spí ve druhy třídě od sedmi večer do šesti do rána a já mám strašidla, co tu straší ještě teď, i když je přes hodinu honili na karate? ![]()
Já bych si taky někdy chtěla lehnout v půl devátý k televizi...
Aspon že návštěva u tchyně v nedohlednu, takže nebudu muset poslouchat komentáře naznačující, že jsou takhle vychovaný. Že kdyby to vzal někdo do ruky, tak by spali v osm....
Tabea a vstavali ve 4? Ale kam se na takový děti chodí, to nevim, naše minimalne jedno taky ještě nespí
Potrefenáhusa
Naštěstí ve 4:20 vstavala dcera jen v jeslích. Ukončením poledního spánku úderem druhých narozenin si to pak už nedovolila
.
Tyhle.2.vopičáci.vstávají.pres.tyden.akorát.do.skoly.
Potrefenáhusa popravdě by mi bylo milejší, kdyby spali ráno do 5:30a večer zmizli o hoďku dřív.
Tabea já to před 6 moc nedávám, teď taham v 7 starší za nohu z postele do školky a mimino většinou ještě spi.
dneska je nějaký divoký, většinou bejva v půl 10 v limbu a dneska se mi nějak nedaří, ale už snad zabírá
TabeaTak moje starší usne nejdřív v devět a mladší má teď období, kdy usíná kolem půlnoci. K televizi si můžu lehnout jedině za předpokladu, že v ní běží tlapková patrola ![]()
Starší nám usnula v sobotu v autě v 8 - vzbudila se před půlnoci a nemohla usnout až do půl 4, strasny to bylo, ještě jsem to nedospala
Tabea teď jsem přišla z uspávání ![]()
Mám jedinou otázku. Proč jste ty děti takhle vycvičily? ![]()
Pinot Noir na tebe jsem intenzivně myslela, když trenér na karate pohoršeně vykládal, jak sousedka samoživitelka vůbec nemá dítě (3r?) pod kontrolou, protože večer po devátý ještě lítá po bytě. ![]()
DruIJá jsem dneska pustila dětem pohádku, že nějakou vánoční a lehnu si s kafem na gauč. Ty blázne, malymaly jsou 4 a ona měla s každou problém, ja nevím, jestli je to tím, ze doma už televizi nezapínáme, tak není třeba zvyklá?, všeho se bála, jednou čarodějice, pak Gargamela, nebo ji to nějak vadilo:D. Jakože sobík niko má na hlavě veverku, tak se na to nebude dívat?
Karja Prostě je to holka s názorem! ;o) Moje starší zase křičí, že tlapkovou patrolu né a mladší se na nic jiného dívat nechce, takže oba najednou je k té obrazovce prostě neodložím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články