Karja tak mladší se momentálně dívá na seriál auta na cestách, má to asi deset šestiminutových dílů, jenom dneska to celé viděl dvakrát, jede to už od září ![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek tak som chcela kupit mladsiemu (zo stareho vyrastol a vacsie starsi zničil) ale na slovenskej stranke su za plnu cenu (16eur)!! Esteze nemaju uz jeho cislo, stve ma to o trochu menej :)
Já holt ve všem selhala. Spaní, jídlo, mluvení, všechny tyhle věci, který se dají normálně naučit tím, že s dítětem mluvíš, čteš mu, nabízíš jídlo a přikážeš mu usnout, já prostě nezvládla. ![]()
Tabea Já vždycky, když si chci v duchu postěžovat na uspávání, tak si vzpomenu na Pinot Noir , a hend mě to přejde!
Zina u nás ale uspávání bylo vlastně dost v pohodě. Horší byly roky bdělých oken uprostřed noci a dlouhodobé vstávání před pátou. Fuj, ani na to nechci myslet. ![]()
Pinot Noir náš lazaret děkuje a přeje na oplátku vám, ať se vyhnete vším, ty jsou u nás ve škole od minulého týdne též
zvracení taktéž, s tím je spojená ta skvělá viroza s vysokými horečkami a urputnými bolestmi hlavy, což zažíváme poprvé a je to tedy hrůza hrůz, chudák úpí bolestí, neví, co je horší, jestli mít oči otevřené nebo zavřené a nedá se mu nijak moc pomoct. Plus teda horečka neustále leze přes 40, takže ta 6h nurofen okna jsou nesnesitelně dlouhá. Paralen na naši rodinu nijak nezabírá, to je na úrovni dát mu lentilky a mokrej hadr na hlavu. Krásný klidný advent. Naštěstí malej je docela ok, jen kašle a má těsně nad 38, takže fit dítě.
Já ti mám dojem, že asi proto, abych při půlnočním uspávání mohla pročítat diskuze na internetu, protože intelektuálnějších činností už touhle dobou nejsem schopná ![]()
Pinot Noir ako dokážeš pri tom uspavani nezaspat?
Lukasko má nastavený budík na 5
, pretože má ráno ešte veľa práce, tak aby to stíhal. Ale zaspava o pol 8.
A už chce pozerať aj telku, od minulého týždňa. Nepozeraval od augusta.
Já holt ve všem selhala. Spaní, jídlo, mluvení, všechny tyhle věci, který se dají normálně naučit tím, že s dítětem mluvíš, čteš mu, nabízíš jídlo a přikážeš mu usnout, já prostě nezvládla.
to bude tím, že jsi taková kariéristka ![]()
![]()
DruI dobra odpověď ![]()
Malenge ne že by to něco změnilo, ale nemá covid, že ho tak strašně bolí hlava?
Přeji, ať je dnešek už mnohem lepší a pozítří nejpozději ať jsou oba fit. ![]()
letfenixa ale nenutí tě vstávat s ním, že ne?
Malengechudáci vy všichni ![]()
Malenge neni to covid? U toho ted byvaji dost i gastro priznaky. S paracetamolem - davas dostatecnou davku? 15mg/kilo/davku. Jinak s nim mam jeste zkusenost, ze sirup u starsi nikdy na horecku nezabiral, ale jak jsem ji zkusila dat tabletu, ta ji horecku srazila. Pokud by to zabralo, muzes. stridat s nurofenem po 3-4. hodinach. Drzim palce vam i vsem dalsim marodum.
Mrakoplas na eshopu českém jsou taky za plnou cenu, jen na prodejně se slevou. Jestli se dostanu ještě, můžu ti je koupit a poslat zasilkovnou, kdybys chtěla.
Evaeva nútil, ešte býval aj protivny, že ho zdržujem. Ale už som si nastavila hranice. A nevstavam. On totiž ide prvé raňajkovať, tak som mu chodila pomáhať. Ale už nechodím.
žluťásek ty si zlata
ale zas tak nutne ho nepotrebuje :)
Pinot Noir na tebe jsem intenzivně myslela, když trenér na karate pohoršeně vykládal, jak sousedka samoživitelka vůbec nemá dítě (3r?) pod kontrolou, protože večer po devátý ještě lítá po bytě.
Tak to radeji nechci vedet, co si o nas mysli nasi sousede ![]()
U nas se beha, dupe a skace z guce jeste po desate ![]()
Pinot Noir Mně nějak utkvělo, že kluci chodí pozdě spát, zato brzy vstávají. A proti tomu mi přišlo, že je to delší uspávání vcelku pohoda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články