Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 18:09

Gatita loni Ríša sám chtěl něco vybrat tatínkovi, vybral mu grepový džus ve večerce. . Ale muž ty džusy fakt pije, bylo to milé, že to Ríšu napadlo. Letos máme pro babičky, dvě tety a jeden spřátelený pár hrnky nebo šálky s tím Ríšovým obrázkem koček, těší se, až jim to dá. Nijak neřešíme, proč tetám ano, strejdům ne, nechávám to tak plynout, třeba příště už sám něco vymyslí, nebo bude chtít někoho obdarovat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. prosince 2023 18:18

Gatita já bych začala spíš narozeninami. Možná si chce uchovat to kouzlo, pokud před tím Ježíšek byl. Prý je to časté. Nebo ho přizvat, až budeš nějaké dárky vybírat ty.

Offline Tabea
8082 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 18:25

Lenka22 nažehlovací jmenovky. 

Offline Kokoska
34856 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 18:42

Pinot Noir a nemohl by to Ríša ještě vyměnit, jestli ti na tom tak záleží? Já bych to teda asi nechala.

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 19:16

Kokoska nechám to tak a budu doufat, že rodiče nebudou šílet a kupovat věci za pětistovku.

Offline Lenka22
2638 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 19:35

Tabea díky :-)

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 19:48

Lenka22 Noční košile by mě taky nenapadla, to spíš, že se nebudou vracet třeba ponožky, nebo jiné malé kousky. Třeba, když do toho rýpneš, si dají sspoň na to vaše oblečení v domově pozor. Jestlipak se to děje i ostatním? To by se jim to už někde muselo hromadit. 

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 20:35

Pinot Noir

Určitě to budou brát tak, že se to Ríšovi líbilo a neřešil jestli to stojí o 50 Kč víc nebo míň. Mě by to v kontextu s dětskými dárky vůbec nenapadlo třeba, že to bylo pod limitem nebo tak.  

Online žluťásek
8858 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 21:04

Pinot Noir souhlasím s Karjou, navíc to je takovej celkem velkorysej limit, autíčko za 90 mi přijde úplně v pohodě. S bublifukem za 20 bych se cítila trochu trapně pak, to jo.

U nás taky losujou, ale limit nemáme, vůbec nevím jak to pojmout. Můžou si dávat dárečky i mezi sebou, dneska se syn rozhodl, že nechce. Hm, tak nevím, jestli mu to pak nebude líto jak u Gatitů

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 21:13

žluťásek u nás právě chtějí jen jeden dárek pro toho jednoho vylosovaného, aby se nestalo, že má někdo dva, tři a někdo jeden. 

Jo, to tohle a Gatita příběh jsou přesně ty chvíle, kdy nechceš zasahovat, nedej bože manipulovat, ale zároveň tušíš, že možná tam ta lítost bude. 

Offline Tabea
8082 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 22:16

Pinot Noir já myslím, že malý kluk nepozná, jestli autíčko stalo 89 nebo 120. A nebude řešit, že byl dárek 11 korun levnější, než limit, protože bude mít radost z auta. A kdoví jak si to nakonec mezi sebou ještě povyměňujou. 

Offline Tabea
8082 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 22:21

Dcera se mi ráno svěřila, že je zamilovaná do kliučka z vedlejší třídy, co jsou spolu v družině. Že se v družině ve vánoční místnosti pusinkovali na pusu. 
Odpoledne přišla s tím, že se zas pusinkovali, teda ze ona jeho pusinkovali, ale že on chtěl. Když jsem se ptala, jestli jsou u toho sami, tak prý že ne, že jedna další holcicka ho taky pusinkuje a druhá na ně kouká. Chudák kluk, když se na něj vrhnou takový dryjáčnice!

Offline Lenka22
2638 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 22:23

Myrtila ponožky se taky nevrací, kapesníky atd. a spodní košilky a vůbec....na zítra tam mám prý připravenou hromádku v prádelně, abych se na to podívala. Ale já si myslím, že prostě ty které věci dají někomu jinému...asi vůbec nemají přehled o tom, co od koho dávají na praní. Psal mi ten člověk, že prý to není poprvé, ale že to vždy vyřešili, tak uvidíme. Nevím sice jak, pokud to prádlo je u někoho jiného...nechám se překvapit.

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 22:32

Tabea ja som sa včera opýtala Lukaska,  či ho Lily zas bozkavala,  že nie, že Adama.  Dnes zas Lukaska, "ona by sa len bozkavala ", a keď som sa spýtala, že kam ho bozkáva, tak vraj do vlasov a Potom si ide vyplachnut usta

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 22:34

Lenka22 naša babka napr nemala mať na oblečení meno, ale priradene číslo,  že je to pre nich jednoduchšie. Ale myslím, že nejaké oblečenie jej zmizlo, najmä lepšie svetriky. 

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 22:54

Dcera si asi už čtyři dny hraje, že je gepard, nesmíme ji říkat jménem, různe tu na nás syčí, vrčí. Vyrobila si něco jako psi boudu (z krabice ze Zalanda;-)) a tam prebývá. Dneska si vydyndala nějaký dokument, to nevím, jestli jsem ji měla pouštět, pak nás tady behem odpoledne okusovala do nohou, to je ještě dobrý, ale večer po koupání jsem šla za ní do pokoje a ona si olizovala nohy, ale jak důkladně!

Offline JankaM
3097 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 22:55

Dneska jsme taky balili dárky pro holky do školy, dcera si údajně dá dárky s 6 kamarádkami, tak jsem zvědavá. Jsou to věci tipu barevná guma, samolepky, ozdoby nebo bloky, vše nizkonakladové, co jsme vybrali např v pepcu. A když to viděl synek, hned začal nosit věci co chce dát kamarádce, takže fixu, svoji medaili, polopopsaný bloček, ogumovanou gumu a tak.  Podle paní učitelky si dárky navzájem ve třídě organizovaně dávat nemají, tak to budou muset udělat tajně někde v šatně

Offline Tabea
8082 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 23:04
Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 00:49
Reakce na letfenixa:

a Potom si ide vyplachnut usta

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 00:51

Karja hele, tohle prý drželo jednu holčičku v Klokánku skoro celý rok! Chodila i po čtyřech. Byla kočička. Myslím, že vás čeká veselé období.