Suya krásná holčička! Gratuluju!![]()
Vše o těhotenství a dětech
My budeme Vanoce asi taky rusit. Rozhodnu se zitra. Je mi cim dal tim hur, myslela jsem, ze z toho budu za dva dny venku, ale je to cim dal horsi, vysoke teploty, vsechno boli, ucho a ted se pridalo zvraceni - kazdy den novy protivny priznak. Byla jsem vazne naivni,kdyz jsem si myslela, ze se seberu za jeden sick day. Muz je na tom lip, ale taky ma dost, vsechno je ted na nem, takze je tu hrozny binec a neni tu ani nic k jidlu, coz mne je uplne jedno, ale mame deti
. Do toho mam nedodelky v praci a chodi mi sms o presmerovanych balicich do horoucich pekel. Hostina pro 10 lidi v nedeli se mi tedy jevi jako sci fi, kdyz si predstavim, ze by tomu predchazelo byt minimalne od soboty v behu, uklid, nakupy...Pardon za popis rymicky, ale ulevilo se mi:)
Suya krásná
. A jméno jsme vybiraly my, nebo ste to zvládli sami
?
Suya blahoprejeme ![]()
![]()
![]()
Suyaá malé Jezulátko
gratuluju
Gatita zrušit! Jestli teda neexistuje nějaká možnost dovalit se k hotovému. Podle mě to za to nestojí, padnout na hubu.
A co jste si vlastně pořídili vy? Kovid?
Suya gratuluju k nadherny holcicce! A malymu k segre![]()
Gatita ty jo, tlapkam.
Já bych to zrušila s tím, že když vám bude líp, dovalite se k někomu vy.
Mě to dnes taky sestřelilo, ale alespoň to dnes v práci zapichnu ať se děje, co se děje. Ulehči si to, jak můžeš. Velký nákup mi dnes přiveze rohlík a bordel se nezblázni.
Jedině, co mě mrzí je to nedodělané cukroví. To bych se asi i hecla, ale nechci to patlat nemocná a jiné už asi neseženu.
Suya Gratuluju
Evaeva test byl negativni, podle me je to obycejna hnusna viroza, mozna dokonce chripka.
Gatita kdyžtak do budoucna, daj se koupit kombinovaný testy, covid a chřipka A a B. Stojí prakticky stejně jako ty covidovy, mají je v lékárně n kolem stovky kus.
Ne že by to teda něco měnilo, zejo. Lituju moc a držím palce, ať je vám brzy líp. Na rodinou sešlost bych se vyprdla.
Suya to je ale roztomilý dáreček od Ježíška ![]()
Suya To je krásný miminko! Gratuluju ![]()
continuity no tak ja jsem nakonec vdecna za to fiasko s "perniky" z peti masel![]()
. Mame sice jen ten jeden druh, ale mame ho hodne, tak mam co dat detem na besidky. Clovek nikdy nevi, co k cemu bude nakonec dobre. Mam v planu dodelat nejnutnejsi pracovni veci, zajistit detem vecer nejake jidlo, asi spagety s kecupem, a vybavit je na zitrejsi besidku. Mezitim budu asi lezet. Bude to v pohode,jen je mi to trochu lito kvuli detem. Jsou cele natesene. Ale myslim, ze komorni Vanoce prezijou, z darku se radovat budou i tak, a s rodinou se snad uvidime behem svatku.
A dobre delas, ze to zapichnes. Clovek se sice snazi ty veci posouvat, aby mu na stole nesmrdely dlouho, ale nemyslim, ze moji supervizni kolegove budou nadseni z micku na jejich strane tesne pred dovolenou. Ve vztahu ke klientum je to asi jine, ale urcite je tam nejaky manevrovaci prostor.
žluťásek dekuju, to jsem nevedela. Mne je asi jedno, co mi je, stejne nikam mezi lidi jako prenasec v tomhle stavu nedojdu![]()
Gatitajá teď klienty nemám, a celý projekt nabírá zpoždění. Měla jsem se na to vyprdnout už v pondělí.
žluťásek me je to jedno co přesně mám. Covid jsem už měla, ale prý není nic nezvyklého si ho pořídit i 3x, takže to vlastně nedává žádnou informaci.
Suya jů, přeji vše nejlepší do života ![]()
My už ty kolektivní děti tady máme (bohužel) trochu odrostlejší...
Suya jů, blahopřeju! ![]()
continuity Ten kašel bez teplot máme my. Prostě dlouhotrvající viroza, ale jako žádné příznaky, jen únava a kašel. Muž tu je doma už asi 9 den, dcera 11 dní, malamala zacala vcera,jako lepší se to, ale pomalu.
Gatita To jsi nemohla vědět, já jsem minulou virozu měla asi na 3 dny a to jsem měla hroznou rýmu, normálně jsem fungovala, jen kapky do nosu, teplo, čaj a najednou jsem se vzbudila fit. Teď se mi to taky vleče, sic je mi líp, zdravá se necítím. V pátek ještě jedu někam pracovně po horoucich prdelich, to bude supsupsup at jsem hned doma, tak všechny resty budu dělat mezi vánocemi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články