Karja tak už mám k tomu i teplotu, aby mi to nebylo líto. A kašel hrozný. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity cukroví si dejte nepromazane k caji;-). Nebo třeba to pak dodělanjí deti až budou mít volno.
My jsme úplně prozevlili stromek tím marozením, u nas jsou už všude vyprodane...musím něco splatit někde cestou po těch klientech.
continuity Tak to budeš mít možná chřipku, lituji tě.
Prajem vsetkym marodom co najrychlejsie uzdravenie a spokojne sviatky ![]()
Suya jeej to je krasny darcek, blahozelam!
Karja já mám všechny virózy takhle rychlé, dva tři dny peklo a pak už dobrý. Blbý jsou chřipky, angínu, kovid a takové chuťovky. To naštěstí člověk nechytá tak často. Ale jako Fleming je bůh! Včera mě moje doktorka poslala pro penicilin, že v Motole ho snad mají a ke kojení je nejlepší. Po jedné noci jsem se vzbudila v lepším stavu než muž ![]()
Evaeva To je dobre:-)
Evaeva tvl ja uz si pripadam jak v osmdesatkach, kdyz se sem pasoval Brufen ze zapadniho nemecka![]()
gratuluji k sehnani penicilinu!
viktorka_od splavu my ten Motol máme celkem kousek, takže spíš teď lituju, že jsme tam nezkusili zavolat a sehnat ho i dětem. Ale taky tam prý nemají všechny.
Ale jako je to děs!
Evaevapenicilin je na ty streptokoky opravdu nejlepší, ještě si na něj budují rezistenci jen pomalu. A navíc nemá tolik vedlejších účinků jak jiné antibiotické skupiny. Proto je takový průser, že není.
Tak ať je brzo lépe.
Suya Blahopřeju, je nádherná.![]()
Já jsem si po třech měsících konečně mohla pochovat holčičku kamarádky, jmenuje se po mně.
Porod byl dramatický a o obě jsem se moc bála, naštěstí jsou úplně v pořádku. No úplně mě to dojalo, jak je krásná a spokojená. Vůbec nechápu, že bylo moje dítě někdy takhle malinký.![]()
continuity ano, já vím. I rychleji zabírá. Díky.
Blahopřeji ke krásné holčičce ![]()
continuity Karja Nechci vás děsit, ale tuhle virózu, kašel bez teplot a únava, mám už měsíc. Vždycky je mi týden hodně blbě, týden líp, a tak pořád dokola.
Že jsem se já osel chlácholila tím, že covid a vši nejsou tak strašný, jako by byla střevní chřipka. Ráno si syn stěžoval na bolest břicha, tak jsem jo se skřípěním zubů nechala doma. Takže se před chvílí vyzvracel a spí. V sobotu večer letíme pryč. ![]()
Tabeadržím palce, dej mu enterol. Ty střevní chřipky jsou vetsinou rychlé, je dost možné, že to zvládnete.
Tabea může to zvládnout, já jsem včera nemohla vpodstatě ani vstát z postele, akorát jsem se plazila na záchod, a dneska se cítím o parník lépe! Mladší dítě se ovšem stalo závislým na Krtek a autíčko...
Držím palce.
continuity díky, dovzdelala jsem se a zjistila, že Enterol se tady prodává jako Perenterol a dokonce ho mám doma. Uvidím, jak to bude pokračovat. On tvrdí, že je mu špatně, protože včera u kamaráda dostal mastnou pizzu.
Mohučanka nemoce rodičů ten sreentime dost posouvají
zrovna včera jsem si pochvalovala, že kluci už jsou velký a mimino hodně malé, tak se ta péče ještě dá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články