Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8082 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 14:31

Mohučanka díky! Já se nebojím o něj, ale zcela sobecky o sebe
At tvůj parník pluje hodně rychle a ty jsi fit. A nikoho nehosti, naopak ať rodina pozve vás.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2023 14:33

Tabea snad to bude vážně rychlovka, ale v případě střevní chřipky je do soboty času dost. Ty probiotika bych dala i všem ostatním doma.

Offline Tabea
8082 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 14:35

Včera byl syn prvně u spolužáka, když přišel domu, smrděl jak popelník. Školní batoh, bunda, oblečení, vlasy... Říkal, že nikoho kouřit neviděl, ale v bytě to cítil. A mně to pořád leží v hlavě, kolik toho musí vykouřit, že od nich člověk jde po dvou hodinách jak z udírny a smrdí ještě druhej den. A to se spolužákovi každým dnem má narodit bratříček. Mámu neznám, tátu jsem párkrát potkala při čekání před školou, kouřit jsem ho nikdy neviděla. 

Offline dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 14:35

Taky jsem orvaná jak borůvčí. Bolí mě nohy, jak furt někam s někým a s něčím chodím, dneska se přidaly i ruce. A to je odpoledne na programu nákup stromečku.

Offline continuity
42956 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 14:49

Tabea dej enterol taky sobě a dceři. 

Online viktorka_od splavu
49257 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 15:02

Tabea Dá se vzít preventivně endiaron pokud je tedy u vás k dostání

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 15:11

Tabea díky moc, já jsem naštěstí obecně nepohostinná na Štědrý večer přijde moje máma (bydlí o patro výš), ta si přinese svého kapra už osmaženého a 26.12. jdeme k tchyni, to je všechno.

Akorát teda byt je jak po výbuchu, stromek stojí v kyblíku na dvorku...ale co, zítra je teprve čtvrtek a naštěstí tu máme Rohlík

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2023 15:29

dzizisketa hlavně aby na tebe taky něco neskočilo

Online Gatita
8617 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 16:20

Tabea ten smrad z cigaret je strasne intenzivni. Moje babicka kourila, tipuju tak 1-2 denne ke kafi, nikdy nekourila prede mnou, mela takovou seanci v kuchyni u okna, ale stejne si pamatuju, ze kdyz jsem se vratila domu, tak mi smrdely vsechny veci, i obleceni, ktere jsem tam ani nevybalila z tasky!

Offline letfenixa
10860 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 16:52

Suya jeeej, gratulujem!

Offline Tabea
8082 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 16:59

viktorka_od splavu díky, pod tím jménem jsem to neobjevila, bohužel ani podle účinný látky. Ale čtu, že je to na průjem, ten (zatím) nemá a od 40 kg, ty taky zdaleka nemá. Bere se to o při zvracení?

Offline continuity
42956 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 17:13

Tabea endiaron mu nedávej, ale můžeš tasectan duo. 

Offline Kokoska
34854 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 17:29

Suya krasny darek pod stromecek, moc roztomila holcicka! Tak hodne zdravi a radosti!

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 17:37

Myrtila Jojo, přesně takovejhke propad prodělal muž, bylo mu po týdnu líp, vyrazil si na ryby a už je znovu vyřízenej. Musím si vzít dvakrát pulden dovolenou, abych to jakžtakž zajistila, myslim, že odpadnu už já finálně. Desbes. 

Online viktorka_od splavu
49257 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 17:52

Tabea no to jsem myslela pro tebe, diteti bych ho spis nedavala ani si netroufla doporucovat. jinak je to vpodstate desinfekce traviciho traktu:-) coz teda preventivne clovek rozumny neprovozuje, ovsem mit pred sebou Vanoce, cestovani atd tak moc nevaham

Offline continuity
42956 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 18:37

Tak covid nemám, ani chřipku, po Ibalginu to tak dvě hodiny jde a pak mi je čtyři hodiny na umrení. 

Přemýšlím, kdy mi naposled bylo takto strašně blbě. 

Online Gatita
8617 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 18:55

continuity ach jo, tak snad se to brzy prolomi. Uz mam za sebou 4 dny a nevypada to na zlepseni. A nejvic me stve ten vypadek a nemohoucnost. Vsechno je na manzelovi, kteremu ale take neni uz tyden dobre, tak cekam, kdy se sesype do horecek taky. Vsechno jsme pustili, neni tu kam slapnout, nikdo tu na nic nesahnul, ale i tak je videt, ze ma dost, ona staci jen prace + pece o deti. Single rodice to tedy maji strasne tezke, ze musi jet i pri nemoci. 

Online Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 19:20

Lituju vás moc, malý dite blíje po každým jídle jak amina,jinak teda vypadá vesele ... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2023 19:32

Potrefenáhusa tak to snad nebude nic hrozného. Snad to bude zítra dobré.

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 20. prosince 2023 23:06

Myrtila No tak to jsme v klubu s tou vracející se virozou, mně už bylo včera lepe a teď od večera mě pálí v krku, v nose, sambo má zas nějakou psychickou angínu (naštěstí teda,jemu totiž po virózach poměrně dost otékají uzliny, takže mu to zase začíná zřejmě a angína to nebude). Tohle dlouhotrvající virózu měla vloni ségra a asi po třech týdnech ji už dala lékařka atb, ona teda měla teplotu, ale z toho, že to ,,víc,, přecházela. Snad se ti to už vyhne!

Dneska jsem volala k doktorce a ano, mezi dětmi prý řádí tyhle dlouhotrvající kašle, co jsou třeba na měsíc.