Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 07:09

Karja Tak to vás oba lituju, je to strašně únavný, jak se to pořád vrací Mně minulý týden praktik atb dát nechtěl, dělal mi i CRP a měla jsem ho skoro nula, jestli si dobře pamatuju, doslova mi řekl, že by mě jimi jenom víc zatížil. No, počkám přes Vánoce, ono co taky mezi svátky, na pohotovost nejdu, pokud nebudu vyloženě umírat. Ale už jsem z toho fakt vyčerpaná. 

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:17

Prosím, doporučte mi nějakou vhodnou láhev na pití do školy pro děti plus návod pro blbce, jak to čistit...

Offline continuity
42956 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:21

tv no jak bych to, pullitrovou bonaqua nebo Kubíka a pravidelně měnit. Ty děti jsou cunata, furt to bylo plesnivý. 

Teď mají už dospělou kovovou a vozí v tom jen vodu, tak to jde. 

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:30

tv my máme láhev Ars Una, jsme s ní maximálně spokojení. Ale dozvěděla jsem se tu, že existují děti, kterým by se z ní pití vylévalo.

Offline DruI
5574 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:34

Pinot Noir No tak některé děti taky vylijou cokoli. Syn tuhle furt chodil usrkávat vodu ze své lahvičky, tak jsem si říkala, že má nějakou žízeň a najednou koukám, že tu vodu chodí plivat na stůl a dělá z ní autíčkům vodní dráhu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:37

Pinot Noir jojo, moje pometla potřebují netekoucí při převržení ale doma pijí ze sklenice 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:38

DruI teď mladší taky plival vodu, na můj dotaz proč odpověděl "protože chtěl"

Offline DruI
5574 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:42

Evaeva Ten náš záškodník taky pije ze sklenice, ale ta se mu nemůže nechat k dispozici, protože volně stojící sklenice neodolatelně láká k vylití

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:47

Máme taky ARS Una, stejnej typ teď dělá Albi, ty mají v každém papírnictví a dárkovém obchodě. Taky mi vyhovují bez membrány a brčka a cucatka apod, dá se to umejt během pár vteřin každej večer. Pítko prstem, láhev prošťouchnu kartáčem. Máme ji už několik let bez újmy, ale myju ji denně a dáváme do toho jen vodu. Zavřená nepustí ani kapku ani po těch několika letech.

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:48

continuity no teď ráno jsem se zhrozila, jak mají to víčko zespodu špinavé a to tam mívají jen vodu. A nejsem to schopna umýt, ty závity. A láhev od Kubíka nebo malé vody mě přesně napadla.

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:49
Reakce na Pinot Noir:

tv my máme láhev Ars Una, jsme s ní maximálně spokojení. Ale dozvěděla jsem se tu, že existují děti, kterým by se z ní pití vylévalo.

​Díky, podívám se na to.

Offline letfenixa
10860 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:59

tv máme Klarstein Smatzfatz fľašu aj termosku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2023 10:23

DruI no jo, jenže tomu našemu už jsou 4

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 10:25
Reakce na Evaeva:

"protože chtěl"

Offline DruI
5574 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 11:11

Evaeva No hele, tomu našemu jsou sice teprve dva a půl, ale nedělám si moc naděje, že by se to zlepšovalo a odpověď "protože chtěl" očekávám nedlouho potom, co se konečně naučí mluvit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2023 12:07

DruI ještě máme "protože potřebuju"

Offline DruI
5574 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 12:14

Evaeva No hele, dcera používá "já si nemůžu pomoct" takže já už jsem připravená na všechno

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 13:01

Kovářova kobyla kupujete někdo dětem ty sesitovy a knižní unikovky? Chtěla bych ještě rychle něco pod stromeček, co jde koupit běžně někde v Luxoru apod. 

Známe a máme vyluštěný od Honzy Smolíka, Komisaře Vrtapku, únikovky z Tečky a Mateřídoušky.

Co ty sesitovy únikovky od Albi, z edice Kvido, nebo ty samolepkovy? Znáte to někdo?

Offline Lenka22
2638 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 13:30

Myrtila jen pro zajímavost - nabidly mi v té pradelně asi 5 starych sepraných košil cca xxl velikost, byly neoznačené, prý si je můžu vzít... no nevzala jsem je a budu postupně dokupovat.

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 14:32

Lenka22 No, tak to je dobrý. To máte košili na jedno použití? Asi bych fakt zkusila ty výrazné nažehlovačky, sama jsem to tak vybrala synovi - žluté, protože k jeho oblečení budou nejvíc kontrastní, a dala jsem je za krk, jak bývá cedulka, aby byly na první pohled vidět. 
Ale tohle píšu s dobrou vírou, že se to vaše oblečení jenom omylem dostává k někomu jinému, snad si to nikdo nenosí rovnou domů.