Ale tohle píšu s dobrou vírou, že se to vaše oblečení jenom omylem dostává k někomu jinému, snad si to nikdo nenosí rovnou domů.
... nóó... nechci jim sahat do svědomí
.
Ale tohle píšu s dobrou vírou, že se to vaše oblečení jenom omylem dostává k někomu jinému, snad si to nikdo nenosí rovnou domů.
... nóó... nechci jim sahat do svědomí
.
Lenka22 já nemuzu doporučit ty obyc nalepovacky z mamalabels, těch se nám odlepilo už moc, i když na umělý etiketě. Nazehlovaci mám koupeny teď
Lenka22 je mi to jasný.
Potrefenáhusa mně přijde, že záleží na prášku asi. Dětský mi neodlepil skoro nic, dospělý tak půlku. Nažehlovačky jsou jistota, ale musíš vyndat žehličku, no. Já už celkem rezignovala, spoustu věcí nepodepisuju vůbec, spousta má mladší podepsaných jménem staršího,... Například pyžama podepisuju vždycky a stejně končí někde v útrobách školky (a pak se vrátí třeba dvě najednou)
Jsem zde správně? Děti pomalu dochrchlavaji, díky za to a my jsme se sambem KO, ten tady po deseti dnech virozy střídavě kloktá a blije a já dojela z prace úplně KO a bliju se zimnici taky. Dětem dal na hraní větve a nůžky, takže jsou všude jehličí. Zavolal dědovi, že je mimo ale že by chtěl dát stromek do stojánku, přijel děda se sekerou, dal stromek do stojanku, děti ho ozdobily, z jedné strany a s halloweenskou tématikou. Naštěstí jsem včera udělala velký nákup a zítra mi máma hodí jen pečivo, večeři štědrovečerní máme objednanou u nich, ale radši tam jíst nebudeme, na rozbalování k nám asi přijdou, zřejmě v igelitu nebo budou koukat za oknem. Ve stínu aktuálního dění o nic nejde, přijde mi to spíš takové tragikomické. I když možná se nám po dvoudenní krizi udělá zase na dva dny líp jako už pětkrát dokola;-). Nechápu, co to máme tentokrát za moribundus divnej
Karja to je nějakej odolnej bacil
snad už máte poslední kolo. Ale stromek ozdobený, hlady neumřete, jehličí provoní být;)...dobře bude
Karja nám blije malý dítě třetí den, starší nechodi par dni do školky kvůli nudli, takže dům je v naprosto apokalyptickým stavu. Malý dite na mne nonstop třetí den visí, pláče a zvrací, dneska už se to teda obrací k lepšímu, místo bliti nastoupil prujem....peru tak 5 praček denně, včetně postele. Místo pro stromek asi budu muset udělat nejakyma hráběma?
jsem úplně paralyzovana tím, co se stalo, ještě "u nás" na fildě ![]()
Ty jo, dneska jsem byla v super firme, je to blízko, byli tam opravdu fajn lidi, a mají tam vypsanou úplně krasnou pozici. Můžete mi říct, proč jsem tak blbá, proč jsem třeba tomu řediteli něco jako nenaznačila, že já všechno mám, že jsem ochotná vzít si těžítko a hodit ho k nim na stůl za tohleto nebo se nějak nepoptala do budoucna, jak často někoho shánějí jaké mají představy? Já jsem fakt dement, většinou si s těmi lidmi docela povídám, kamarádka mi poradila, musíš shodit tu image cerstveho absolventa VS, co máš, hned vytahni nenápadně, věk, děti nebo kolik let pracuješ. A já to tak dělám a fakt jako ono je to mnohem lepší pak, když se ze slečny stane ta paní..... A teď mi to fakt jak na just nešlo, já jsem si i po hodině strávené tam, ten inzerát vyhledala, precetla znova a rekla si, sakra musím to pak nějak vytáhnout na reditelskym úseku, ale tím spíš mi to asi nešlo! Fakt mě to štve, aspoň by mi řekli třeba, že to vůbec, že mají jiné představy ale vypustila bych to z hlavy.
Karja jsi zde spravne! My dospeli jsme ko, trochu se to zlepsuje, ale i tak patym dnem jedu vysoke teploty a jsem uplne k nicemu. Syn je asi nadseny, ji cely den piskoty a kouka na televizi, takhle nejak si asi predstavuje dokonale Vanoce, takze vycitky ani nemam. Ten mladsi se dnes probudil s 40 horeckou, coz je strasne, ale aspon odpociva. Muz se tady jeste vcera stresoval, ze jsme nemeli odvolavat tu stedrovecerni trachtaci pro deset lidi, ze se urcite stihnem uzdravit a ze by to zvladnul obstarat. No takze dnes jel na vanocni nakup, po trech hodinach privezl z lidlu 10 dkg sunky, dve porce hotoveho vyvaru real meal pro ohrev v mikrovlnce a pytlik buraku. Ty zacal rozbijet palickou na maso na nasi tyden neuklizene lepkave lince. Zvladnul jich asi pet, nejak se mu pritizilo a tim byly ambice umlceny. Mam je vsechny hrozne rada.
Karja Ja to taky puvodne chtela napsat do stiznosti, ale ted mi to pripada jako malichernost. Na Vamoce jezdime kazdej rok k nasim, mama ma uz vsechno nachystany a vsichni se moc tesi, bracha s rodinou bydli o dve ulice vedle, takze fakt rodinny Vanoce. Mne se vcera spustila ryma a protoze ma svagrova za tejden termin, tak jsem si pro jistotu udelala test a mam ho tam. Takze nikam nejedem, nastesti jsme kvuli detem koupili letos aspon ministromek a krabici cukrovi jsem objednala, v lednici je akorat zima, takze sambo zejtra jede aspon na nakup, at mame co jist. Nemame doma ani stul, tak premejslime, ze zahradni nabytek hodime doprosted obyvaku. Nejvic je mi lito nasich, co budou sami dva po 37 letech, bracha si uz domu pozval rodinu svagrovy, protoze pocital s tim, ze s nasima budeme my.
PotrefenáhusaNedivím se, ja jsem spala snad 4 hodiny, a to nás se tady na venkově tyhlety věci dotýkají jakoby asi méně než v Praze. Ale najednou je všechno tak relativní, ty vánoční nemoce, nebo jsem jela autem ve vánici asi 20km v hodině a najednou mi to bylo jedno, tak tady uviznu, no a co, odstavím to, pockam na silničáře..klouže to no a co, jedu pomalu, sjedu do škarpy max, vždyť o nic nejde.
Gatita Ty vogo můj muž si mým příchodem domu zalezl do postele, nebudu vypočítávat, co jsem udělala všechno já ačkoliv mi nebylo vůbec hej. Aby za 4 hodiny vylezl a směrem k dětem a zapnute televizi mi oznamil, že děti se ale už na televizi dívaly dopoledne?!...wtf.mam je taky všechny moc ráda
Ženy vydržte, bude líp!
To píšu, protože u nás už líp je, tak se všechny nakažte ![]()
Potrefenáhusa třetí den
chudák malá a chudák ty.
Ty pračky ti nezávidím, od září mám teď poprvé konečně pocit, že s prádlem nejsem v hlubokém záklonu.
naši měli jet na Štědrý den k ségře, ale ta má covid taky. My máme přijet 25. buď k našim nebo ségře (ty místa jsou od sebe 250 km), podle situace a pokud budeme samozřejmě v pořádku.
My máme opačný problém, všichni narvané lednice (každý teda něčím jiným) a když se neuvidíme, tak nevím, kdo to sní. Já mám třeba kapra, hromady cukroví a alkoholu, ale nic moc jídlo na další dny. ![]()
No nedá se nic dělat, nějak to už dopadne.
continuity Problem s narvanou lednickou resi moje mama, taky netusi, kdo to sni. Jak rikam, hlavne ze jsme vsichni zivi, ale mohla jsem to chytit o tejden driv nebo o tejden pozdeji.
Evaeva pracka ve sklepe je fakt vyzva, co dite sedi, beru ho sebou a posazuju do kočičího pelisku a do ruky davam na hraní polinko...
Som (sme v klube), ešte v stredu poobede som sa cítila dobre, ešte vlastne aj vo štvrtok doobeda, a ked sme vo štvrtok prišli zo školy, tak strašné. Kašeľ, brutálna únava. Malý vykaslava hlieny, hrozné. To bude Štedrý deň.
Starší dítě má vši. ![]()
Muž vyrazil pro šampon. Hlavně, že včera jsem převlékala vsechny peřiny.
Ještě nemám dodělané ischelske, ale řekla jsem si, že konečně jsme nějak dodwlali co bylo potřeba.
continuity To je ta s tím hárem? Tlapkám
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.