Jj, v procesu odvšivení je celá rodina (já to už jinak ani nedělám), tahle má v hlavě menší zoo a nikdo další zatím nic.
Vše o těhotenství a dětech
Já jsem úplně marná. Dneska jsem zavelela k procházce, ze už toho poflakovani stačilo. A jak jen všude zavreno, tak jsem zjistila, ze absolutně nevíme, co se sebou
Jak nemůže bejt cílem procházky aspoň nákup v DMku, stavit se pro pečivo nebo někam na kafe ... tak teda morálka v mužstvu hooodne špatná a nějaký nadšení jsem teda musela tahat hodně z paty ![]()
Nemáte prosím tip na vánoční pohádku pro nejmenší? Asi animovanou,s délkou do hodiny? Nějak se mi nedaří nic kloudného najít... Ona zatím kouká jen vyjímečně na Binga, peppu nebo Mumínky. Nic jiného nezná.
MP Meri presne na taketo chvile nam pomohol geocaching, ktory tu spominala žluťásek . Bohužiaľ v nasom malom meste uz sme vsetky skryse vycerpali a tak sme dnes dopadli podobne ako vy
.
Ale my sme fakt diera, v Prahe by nasim stacila nova stvrt s vianocnymi vyzdobami, betlehem..tu uz to maju okukane sto krát.
A sambo ich v takychto pripadoch brava na prechadzku s cielom hotdog na benzinke, to ma vzdy uspech ale dnes s nami bola mama a ta by to nepredychala :D
MPLee detem se libila Anabela a vanocni prani. A vcera koukaly na Stastnou hvezdu, davali to v televizi. Anabela je myslim pod hodinu, to druhe bylo delsi.
MP Meri vyražte na to hřiště na Střížkově - je to tam super. Kiosek otevřený, kafe i svařák dobré, je tam i bruslení, dnes teda na ledu stálo dost vody, to bych s těmi našimi draky neriskovala, ale až přituhne, vyrazíme zase. U nás se navíc hodně cení, že je to výlet "metjem" ![]()

MP Meri kdyby snad došlo na podobnou situaci znovu, tak doporučuju třeba Venkohratky nebo Kartonovou mámu nebo nějaký podobný insta účty, třeba i různý montematky, mívají bezva tipy na venkovní lowcost zábavy. Nebo ty malovaný kamínky a geocaching.
Teďka bych zamířila na ty betlémy, vánoční výzdoby, vzít do lesa nějaký zrní nebo mrkve, jabka a ozdobit stromeček zvířatům, krmit kačeny (ne pečivem, kdyby mě někdo chtěl opravovat hnedka
).
Nebo se dají online koupit nebo stáhnout různý venkovní hry, to by mohlo taky motivovat. Buď v aplikaci nebo s papírem. V aplikaci Hravylety je jich spousta zdarma, pořád je tam i ta co jsme dělali pro knihovnu (v Kinského sadech, jmenuje se Voda je život).
No je mi jasný, že to asi všechno znáš, spíš jen jako nápady co zejtra :)
MPLee Robin robin na Netflixu!
No, až pozdě nám došlo, že jsme měli sednout na tramvaj a jet aspoň do centra, něco by se tam našlo a určitě bylo minimum lidí. Místo toho jsme se tady placatili po sídlišti, my dospělý lehce znuděný, já s absťákem po kafi a syn vysloveně otrávenej. Doma na něj čekal tablet (který dostal, protože už jsme nemohli vystát, jak nám furt okupuje mobily a staví podle lego aplikace
) a dvě lega ... no pravá městská vánoční pohoda ![]()
Zítra už valíme na vesnici a bude dobře.
Celkove si musím pamatovat, ze nesmíme bejt líný sednout na MHDcko a par stanic popojet, i kdyby jenom za jinejma kulisama.
Dcera je od 9. prosince doma. Byli jsme včera v restauraci a u známých na návštěvě a dnes začíná chraptit, uplně přichází o hlas.... Co to je jako?
Karja nestráca ho z toho kasla?
letfenixa Ona už právě moc nekašle, přecházelo jí to...ani mi přišlo, že moc neječela, nebo nemluvila nahlas.
Zina tak čo, akú interierovu hračku nevhodnu do interiéru dostal syn od babky? Lebo Lukasko hrnciarsky kruh ![]()
Karja a nemá štádium vykaslavania?
letfenixa No jakoby to už vykašlává tak týden, ale ted už kašlala uplně málo, uplně minimálně, takhle skřehotat jsem ji ještě nikdy předtím neslyšela. ona se teda nacpala dost cukrovím, já jí asi budu muset pozorovat, jestli nějak neotéká, že by měla ten hlas třeba zase z nějaké alergické reakce?
MPLee Hahaha, my máme jen youtube, jako je to hodně těžký, ted jsem jim chtěla taky něco vánočního pustit a jako byl to hodně slabý výběr:-D
MPLee dnes som videla, ze islo na Déčku (ci ako sa vola ct pre deti) Mimi a Liza a vianocne svetlo, bolo to aj predabovane do cestiny. To je moc pekna rozpravka. Tak ak si mate moznost to pozriet spätne..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články