Karja kluci hodně staví, míň si s těmi věcmi hrají. Ale my už toho máme mrak. Pořád je populárnější Duplo než malé lego, ale momentálně frčí Duplo vláček u mladšího a boffin (elektrická stavebnice) u staršího. Fakt ho to teď chytlo a, i když neumí číst, ví toho o elektřině víc než já
A mně teda nejvíc baví kuličkodráha od connetix, ten budu asi kupovat miminu![]()
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa zeptám se, dám vědět. Já bych se toho zbavila ráda. ![]()
Prosím vás, dnes dieťa dostalo od pani učiteľky letáčik na matematickeho Klokana, vraj len on sám. A rezolútne sa odmietol toho zúčastniť. Tak som súhlasila. Na to reagoval teatralnym pokrcenim letáčika a plačom
že on sa toho asi chce zúčastniť. ![]()
Candance to je ako u vás s mat.olympiadou.
letfenixataku reakciu asi necakal ![]()
Evaeva taky už O. sestavil rádio a museli jste to poslouchat týdny v kuse? Já jsem to už nevydržela a rozebrala ho, jakože aby si mohl stavět zas jiné projekty ![]()
Karja Tyjo, já mám tady z těch retro stavebnic myho dětství úplný osypky, naše dite teda taky moc stavitel není, nejradši z dupla ma auta a panáčky
(ale ta rodina a ten kocarek vypadá hezky)
Potrefenáhusa Asi je to pro starší než Housatko. Já ti dám retro, já žádné takovéhle pěkné stavebnice neměla, moc se mi to libi;-). Ty kočárky z toho udelas dva a fakt velky, teď si holky udělaly dům. Překvapilo mě, jak je to bytelna stavebnice, že fakt s temy kočárky jezdily a tak
Karja já jsem jí (nebo hodně podobnou) měla a bylo to strašný, protože jsem chtěla mít lego ![]()
Takže si teď na dětech léčím svoje dětské komplexy a kupuju další a další lego
naštěstí to teda holky opravdu baví. Taky je baví magformers magnety, jsou to stavitelky.
žluťásek rádio stavěli na elektru. Doma preferuje projekty s tím repráčkem s hvězdnými válkami ![]()
![]()
Evaeva to je taky slušný peklíčko ![]()
Syn je mega stavitel, kdybysme doma měli jen jedinou hračku a to deset tisíc boxů Lega, bude absolutně spokojenej. Včera večer s horečkou moc potřeboval zlatej minecraftovej meč, věc co má asi dva centimetry. Sesypal na hromadu téměř všechny krabice a jal.se to přebírat ![]()
žluťásek uá, to znám! Protože šedý nebo modrý meč je úplně něco jiného, já TEĎ potřebuju zlatý, mami!
žluťásek ano, lego byla první hračka, co ho zaujala. Teda Duplo, to by stačilo do teď. I když občas si bere i to klasické. Ale meče ho nezajímají, u nás frčí ty průhledné pididílky - zlato nebo krystaly ![]()
žluťásek Pinot Noir v pátek jsme jeli ze školky za hodinovyho zoufalyho řevu: "Já nemám kamen! Já nemám vůbec zadnej kamen! Já nemám vůbec nic! Mami, můžeš mi najít ten kamen?!!!"
Ječení se odehrávalo zde:
(a pak ještě ve fronte na poště a cestou do coopu...)

Potrefenáhusa ano kámen a nebo mami, kde mám ten klacek? Musíme se vrátit!
Evaeva
já mám po ty hodině vzdycky chuť ji shodit někde do pangejtu! ![]()
Potrefenáhusa já už jsem si asi zvykla, už to trvá 4 roky
ale jako úplně tě chápu
Potrefenáhusa no prostě otupíš![]()
Já jsem měkká a pro klacky se vracim, když to jde
Ale nedávno už se mi podařilo mu to rozmluvit, takovej úspěch racionality jsem ani nečekala
Evaeva ty pitomý klacky
kolikrát jsme se museli vracet kvůli nějaký větvi, radši nepočítat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články