Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. ledna 2024 20:19

Karja kluci hodně staví, míň si s těmi věcmi hrají. Ale my už toho máme mrak. Pořád je populárnější Duplo než malé lego, ale momentálně frčí Duplo vláček u mladšího a boffin (elektrická stavebnice) u staršího. Fakt ho to teď chytlo a, i když neumí číst, ví toho o elektřině víc než já A mně teda nejvíc baví kuličkodráha od connetix, ten budu asi kupovat miminu

Offline Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 20:23

dzizisketa zeptám se, dám vědět. Já bych se toho zbavila ráda.

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 21:25

Prosím vás,  dnes dieťa dostalo od pani učiteľky letáčik na matematickeho Klokana, vraj len on sám.  A rezolútne sa odmietol toho zúčastniť. Tak som súhlasila. Na to reagoval teatralnym pokrcenim letáčika a plačom že on sa toho asi chce zúčastniť.

Candance to je ako u vás s mat.olympiadou.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 22:21

letfenixataku reakciu asi necakal

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 22:30

Evaeva taky už O. sestavil rádio a museli jste to poslouchat týdny v kuse? Já jsem to už nevydržela a rozebrala ho, jakože aby si mohl stavět zas jiné projekty

Offline Potrefenáhusa
38755 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 22:58

Karja Tyjo, já mám tady z těch retro stavebnic myho dětství úplný osypky, naše dite teda taky moc stavitel není, nejradši z dupla ma auta a panáčky 

(ale ta rodina a ten kocarek vypadá hezky)

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 23:10

Potrefenáhusa Asi je to pro starší než Housatko. Já ti dám retro, já žádné takovéhle pěkné stavebnice neměla, moc se mi to libi;-). Ty kočárky z toho udelas dva a fakt velky, teď si holky udělaly dům. Překvapilo mě, jak je to bytelna stavebnice, že fakt s temy kočárky jezdily a tak

Offline Mohučanka
7356 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 23:28

Karja já jsem jí (nebo hodně podobnou) měla a bylo to strašný, protože jsem chtěla mít lego

Takže si teď na dětech léčím svoje dětské komplexy a kupuju další a další lego naštěstí to teda holky opravdu baví. Taky je baví magformers magnety, jsou to stavitelky. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2024 07:48

žluťásek rádio stavěli na elektru. Doma preferuje projekty s tím repráčkem s hvězdnými válkami

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 30. ledna 2024 07:53

Evaeva to je taky slušný peklíčko

Syn je mega stavitel, kdybysme doma měli jen jedinou hračku a to deset tisíc boxů Lega, bude absolutně spokojenej. Včera večer s horečkou moc potřeboval zlatej minecraftovej meč, věc co má asi dva centimetry. Sesypal na hromadu téměř všechny krabice a jal.se to přebírat

Offline Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 30. ledna 2024 08:12

žluťásek uá, to znám! Protože šedý nebo modrý meč je úplně něco jiného, já TEĎ potřebuju zlatý, mami! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2024 08:21

žluťásek ano, lego byla první hračka, co ho zaujala. Teda Duplo, to by stačilo do teď. I když občas si bere i to klasické. Ale meče ho nezajímají, u nás frčí ty průhledné pididílky - zlato nebo krystaly

Offline Potrefenáhusa
38755 příspěvků moje polička 30. ledna 2024 08:21

žluťásek Pinot Noir v pátek jsme jeli ze školky za hodinovyho zoufalyho řevu: "Já nemám kamen! Já nemám vůbec zadnej kamen! Já nemám vůbec nic! Mami, můžeš mi najít ten kamen?!!!"

Ječení se odehrávalo zde: 

(a pak ještě ve fronte na poště a cestou do coopu...)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2024 08:23

Potrefenáhusa ano kámen a nebo mami, kde mám ten klacek? Musíme se vrátit!

Offline Potrefenáhusa
38755 příspěvků moje polička 30. ledna 2024 09:44

Evaeva  já mám po ty hodině vzdycky chuť ji shodit někde do pangejtu!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2024 09:53

Potrefenáhusa já už jsem si asi zvykla, už to trvá 4 roky ale jako úplně tě chápu 

Offline Potrefenáhusa
38755 příspěvků moje polička 30. ledna 2024 10:24
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa já už jsem si asi zvykla, už to trvá 4 roky

​to jde?!!!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2024 10:26

Potrefenáhusa no prostě otupíš

Offline Suya
příspěvků moje polička 30. ledna 2024 12:34

Já jsem měkká a pro klacky se vracim, když to jde Ale nedávno už se mi podařilo mu to rozmluvit, takovej úspěch racionality jsem ani nečekala

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 30. ledna 2024 13:24

Evaeva ty pitomý klacky kolikrát jsme se museli vracet kvůli nějaký větvi, radši nepočítat.