žluťásek no přesně. Já se taky občas vrátím, ale ne vždycky se mi to chce absolvovat se třemi dětmi. Mladší aspoň řve, že ho zapomněl, ale vždycky mě dostane starší s otázkou, jestli jsem vzala jeho klacek.
Jako já myslím na deset věcí, ještě hlídat jeho klacky![]()
Vše o těhotenství a dětech
Jednou jsem potkala na kraji lesoparku pani se psem, nesl nebo spis vlacel v hube vetev delsi nez on. A pani se na nej tak otocila a povida "Tohle chces brat domu? To nemyslis vazne!" Casto jsem si na to vzpomnela na prochazkach s detma, jediny rozdil, ze to nenesly v zubech.
Kokoska taky občas dotáhnou nějaký klacek s otisky psích zubů ![]()
Kokoska Já to furt říkám, že psi a děti jsou skoro to samý, venčit se to musí, klacky to domů tahá, výcviku to vzdoruje ![]()
DruI ....venku to lecos sežere ![]()
Evaeva To taky! ![]()
DruI v leccem se to vyvali... a Stuj a Ke mne to taky neslysi...
Oblékají se děti k pololetnímu vysvědčení nějak svátečněji?
Pinot Noir u nás to mají vyloženě v notysku, že mají přijít slavnostně oblečení ![]()
Můj malý chudáček ovšem zůstává v posteli s teplotou pořád, ach jo. Tolik se těšil ![]()
žluťásek vloni to mel nas prvnak zrovna tak. Pololetni vysvedceni vyzvedavali az kdovi kdy, protoze byla nemocna cela rodina, nebyl nikdo schopny tam pro to dojit.
Pinot Noir u nás žádné informace o oblečení nejsou, normálně se tři hodiny učí (a mají tělocvik, takže nějaké složitější čančání nepřichází v úvahu) a 4. hodinu dostanou to hodnocení.
Mohučanka u nás mají slavnost, pasování na čtenáře, občerstvení, jsou pozváni i rodiče. No jako těšila jsem se moc i já. Neučí se vůbec. Achjo :(
U nás sa už osvedčenia ani netlacia, budú len na EduPage.
Malamala má rýmu přes dva týdny už ji to tolik neteče, ale je zahlenena dost,a teď má takovou zas takovou žlutou rýmu. Dávali byste Pamycon? Já ho vůbec neznám, Mám ho předepsaný, ale upřímně v té ordinaci byl takovej humbuk, že vlastně není ani vyšetřena ani jsme si to s tou doktorkou pořádně neřekly, vlastně to napsala, že jsem si řekla o něco na předpis.
A pak další dotaz. Malamala bude doma ještě příští týden, předškolacku s ní nechám doma taky, ono pro nás je to fakt nepraktické když do školky jde jen jedna, ale znamená to, že predskolacka bude ve školce ze dvou měsíců tři dny....Řeší nějak tohle školka, nebo je to jedno? Já napíšu asi ředitelce, abych to nějak osvětlila...doteď chodila víc než dost, nechyběla skoro vůbec
Karja my jsme akorát museli předškolákům psát omluvenku a občas ze školky dávali do školkové aplikace pracovní listy pro chybějící předškoláky, ale to bylo asi jen pro zvláštní případy. Myslím, že vysvětlujícím emailem nic nezkazíš.
Pinot Noir dcera jde taky v šatech, ale ne v extra slavnostních, ty mají zapínání na asi 15 patentek na zádech
jde v obyčejných, zato s Elsou.
Karja teď jsem omlouvala dceru ve škole na déle, nějaký spolužák jede na dva měsíce na Zéland a dokud to omluví rodič, škola to nemá jak řešit.
Nesmí dnes ani vyžadovat potvrzení od lékaře, takže bych se neptala (navíc, kdo se moc ptá, moc se dozví) dítě prostě omluvila a hotovo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články