Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jimik
příspěvků moje polička 20. února 2024 09:00

Evaeva Třeba to ještě přehodnotí, hlavně když je ochotný pomáhat a baví ho to.

Offline Karja
44553 příspěvků moje polička 20. února 2024 09:01

Zuzuli Jojo, u tohodle by mu poradil muž, že se to má zarazit už v počátku!.-D on je hrozně chytrej.

Ale je fakt, že jemu to nedělají, protože on jim to podruhý fakt nikdy nedonese, nepředělá, prostě nikdy, nikdy, nikdy. Není duslednej, je línej:D řekne "chtělas džus" a zdarec:-D. 

Offline Karja
44553 příspěvků moje polička 20. února 2024 09:03

Evaeva Prosim tě, nás v tom generu ještě podporují učitelky, včera sambo platil divadlo, penězma z mojí peněženky, které jsem mu před odchodem dala do kapsy přesně napočítané. Učitelka: "no tak jste šikovnej"....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 09:06

Karjašikovnej

Náš mladší si to klidně připraví sám, což ale třeba u práce s medem úplně nechceš. A starší zase řve tak, že to nechceš

Jimik jo mladší to dělá vyloženě rád, starší má spíš takové záchvěvy, on celkově na tyhle praktické věci není 

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 20. února 2024 09:22

Zatímco děti, zejména starší, se úspěšně léčí a daří se jim čím dál líp, kdo se ráno probudil s kašlem, bolavým krkem a setrvale tečícím okem?

Offline Potrefenáhusa
38747 příspěvků moje polička 20. února 2024 09:52

Karja náš tatínek to taky nedělá (taky z lenosti), ale ze jemu řve míň, to rict nemuzu

Offline Kokoska
34802 příspěvků moje polička 20. února 2024 10:12

Evaeva prave jsem v kuchyni utrela vsechny uchytky, na ktere rano sahnul manzel. Delal si k snidani jogurt s musli a medem. A spechal.

Ja nevim, u tech deti je aspon sance, ze se za nejakych 20 let povesi na krk nekomu jinymu, ale tohle?

Edit - vlastne za 20 let mi to uz bude taky fuk.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 10:16

Kokoska je to tak. A on se navíc zlepšuje, včera po sobě to kakao setřel.

Offline Kokoska
34802 příspěvků moje polička 20. února 2024 10:19

Evaeva to se mas. U nas ocekavam tras rukou, zhorseni zraku a celkovou slabost

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 20. února 2024 10:26

dzizisketa tuhle nemoc mame taky, hec:D ale mne na to oko stacil jen ocuflash. Tonda potreboval Tobrex. A celkove to ja mam jen tak jako trosinku. Tak drzim palce.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 10:32

Kokoska ten zrak se zhorší i tobě, to taky lecos vyřeší 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 20. února 2024 10:59

Potrefenáhusa Karja Náš taky ne, ale když se to týká jídla, tak do toho občas trochu vstoupím. Jak máme nejedlý, hubený dítě, tak každá ochota v podstatě cokoliv (krom čokolády a lízátek) sníst je víc než vítaná a určitá míra vymýšlení si se toelruje.
A jako musím se smát svojí původní naivní představě, že dítě nebude ty nezdravý sladký věci znát, takže bude rádo a ochotně jíst ty zdravý, možná by to i vyšlo, kdybysme nenafasovali takovej jídlo bojkotující model.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 20. února 2024 11:01

Kokoska Zase varianta, že po tobě muž přemývá nádobí taky není nic extra. Ale dostali jsme se do bodu, kdy to aspoň přemývá v tichosti, s tím  jsme ochotná se smířit .

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. února 2024 11:10
Reakce na Karja:

Zuzuli Jojo, u tohodle by mu poradil muž, že se to má zarazit už v počátku!.-D on je hrozně chytrej.

Ale je fakt, že jemu to nedělají, protože on jim to podruhý fakt nikdy nedonese, nepředělá, prostě nikdy, nikdy, nikdy. Není duslednej, je línej:D řekne "chtělas džus" a zdarec:-D. 

​Nevím jestli chytrej, ale pokud mu to funguje, tak proč ne? 

Malé dítě patří matce, velké dítě patří otci.

Offline Kokoska
34802 příspěvků moje polička 20. února 2024 11:34

Evaeva pravda

Offline Kokoska
34802 příspěvků moje polička 20. února 2024 11:38

Zina tak to u nas fakt nehrozi. Muz to ani nevynda z mycky, kdyz jsem doma, natoz aby obhlizel, jak je to umyty. Ale chapu to, tyhle sklony mel muj prvni a bylo to taky blby. On luxoval jako ze nikdo jinej to neudela a kdyz, tak blbe.

Offline Karja
44553 příspěvků moje polička 20. února 2024 11:42

Zina vždyt jo, člověk si myslel leccos;-)

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 20. února 2024 12:24

Evaeva já tu k tužce mám, vyfotím. Ale většina zůstala stejná.

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 20. února 2024 12:27

Zo všetkých klišé o činnostiach patriacich k pohlaviu u nás platí hlavne to, že muži za sebou nezatvaraju: dvere, šufliky, dvierka na skrinkach. Nezatvara môj otec,  patrner a Lukaskovi sa to tiež začína diať

A keď má Lukasko medové obdobie, tak

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 12:27

žluťásek kluci tu encyklopedii měli rádi, jak je tam ten běžný život. Ale tyhle pasáže mně štvaly. Na dobu před třiceti lety asi dobrý, ale dneska...