Evaeva Třeba to ještě přehodnotí, hlavně když je ochotný pomáhat a baví ho to.
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli Jojo, u tohodle by mu poradil muž, že se to má zarazit už v počátku!.-D on je hrozně chytrej.
Ale je fakt, že jemu to nedělají, protože on jim to podruhý fakt nikdy nedonese, nepředělá, prostě nikdy, nikdy, nikdy. Není duslednej, je línej:D řekne "chtělas džus" a zdarec:-D.
Evaeva Prosim tě, nás v tom generu ještě podporují učitelky, včera sambo platil divadlo, penězma z mojí peněženky, které jsem mu před odchodem dala do kapsy přesně napočítané. Učitelka: "no tak jste šikovnej"....
Zatímco děti, zejména starší, se úspěšně léčí a daří se jim čím dál líp, kdo se ráno probudil s kašlem, bolavým krkem a setrvale tečícím okem?
Karja náš tatínek to taky nedělá (taky z lenosti), ale ze jemu řve míň, to rict nemuzu ![]()
Evaeva prave jsem v kuchyni utrela vsechny uchytky, na ktere rano sahnul manzel. Delal si k snidani jogurt s musli a medem. A spechal.
Ja nevim, u tech deti je aspon sance, ze se za nejakych 20 let povesi na krk nekomu jinymu, ale tohle?
Edit - vlastne za 20 let mi to uz bude taky fuk.
Kokoska je to tak. A on se navíc zlepšuje, včera po sobě to kakao setřel.
Evaeva to se mas. U nas ocekavam tras rukou, zhorseni zraku a celkovou slabost ![]()
dzizisketa tuhle nemoc mame taky, hec:D ale mne na to oko stacil jen ocuflash. Tonda potreboval Tobrex. A celkove to ja mam jen tak jako trosinku. Tak drzim palce.
Kokoska
ten zrak se zhorší i tobě, to taky lecos vyřeší
Potrefenáhusa Karja Náš taky ne, ale když se to týká jídla, tak do toho občas trochu vstoupím. Jak máme nejedlý, hubený dítě, tak každá ochota v podstatě cokoliv (krom čokolády a lízátek) sníst je víc než vítaná a určitá míra vymýšlení si se toelruje.
A jako musím se smát svojí původní naivní představě, že dítě nebude ty nezdravý sladký věci znát, takže bude rádo a ochotně jíst ty zdravý, možná by to i vyšlo, kdybysme nenafasovali takovej jídlo bojkotující model.
Kokoska Zase varianta, že po tobě muž přemývá nádobí taky není nic extra. Ale dostali jsme se do bodu, kdy to aspoň přemývá v tichosti, s tím jsme ochotná se smířit
.
Zuzuli Jojo, u tohodle by mu poradil muž, že se to má zarazit už v počátku!.-D on je hrozně chytrej.
Ale je fakt, že jemu to nedělají, protože on jim to podruhý fakt nikdy nedonese, nepředělá, prostě nikdy, nikdy, nikdy. Není duslednej, je línej:D řekne "chtělas džus" a zdarec:-D.
Nevím jestli chytrej, ale pokud mu to funguje, tak proč ne?
Malé dítě patří matce, velké dítě patří otci.
Evaeva pravda ![]()
Zina tak to u nas fakt nehrozi. Muz to ani nevynda z mycky, kdyz jsem doma, natoz aby obhlizel, jak je to umyty. Ale chapu to, tyhle sklony mel muj prvni a bylo to taky blby. On luxoval jako ze nikdo jinej to neudela a kdyz, tak blbe.
Zina vždyt jo, člověk si myslel leccos;-)
Evaeva já tu k tužce mám, vyfotím. Ale většina zůstala stejná.
Zo všetkých klišé o činnostiach patriacich k pohlaviu u nás platí hlavne to, že muži za sebou nezatvaraju: dvere, šufliky, dvierka na skrinkach. Nezatvara môj otec, patrner a Lukaskovi sa to tiež začína diať ![]()
A keď má Lukasko medové obdobie, tak ![]()
žluťásek kluci tu encyklopedii měli rádi, jak je tam ten běžný život. Ale tyhle pasáže mně štvaly. Na dobu před třiceti lety asi dobrý, ale dneska...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články