Potrefenáhusa Jj, venku je to aspoň mnohem kreativnejsi;-)
Vše o těhotenství a dětech
Jinak děkuji všem za tipy, rozdám je v příbuzenstvu, taky neví, co koupit :-).
999 to auto dostal náš v 15m a pochopil to hned, možná by ho už zvládnul ![]()
MPLee To je borec :-). Myslela jsem lyžaře :-).
MPLee Hustý
Pinot Noir som rada, že je vám lepšie.
MPLee no teď o nich vážně uvažuju
to mě muž asi vystěhuje
999 mně se líbí activity board. Pak ještě dělají kuličkodráhu do vany. U nás si v roce nejvíc hráli s miskami v kuchyni, ale oni na hračky moc nebyli ![]()
999 kdyžtak jí nechají u babičky ![]()
999 no čerstvě 3 letá ségra už sama sjela i červenou sjezdovku ![]()
Nechce být pozadu. Jakmile vidí, že se chystáme, donese svoje lyže a snaží se je obout sám. Na sporty jsou fakt moc šikovní ![]()

999 ta vrtačka by ale určitě šla. Jen je třeba ohlídat, aby nešel opravovat třeba monitor televize. ![]()
To auto bobby car ale pro ročního je. Ani to není nebezpečný. Jen teda pro boty jo.
My měli jedno u našich a jedno doma. Teď jsou tam obě, naši mají na zahradě vydlážděnou cestičku, zahradu z kopce a děti na nich jezdí při každý návštěvě. Staršímu už je 9 let. ![]()
MPLee To je radost, děti šikovný na sport. Moje dcera se mnou taky ve třech mydlila sjezdovky, ale ten váš chlapeček je fakt borec :-).
MPLee v 15m, jo? Na me se sklebili v pujcovne, kdyz jsem tam kdysi prisla se triletym, ze na to ma takovy dite jeste cas, ze ma slaby kosti! Stejne to pak dopadlo tak, ze jsme prisli do lyzarsky skolky a kluk se seknul, ze ne a ne, tak jsme podekovali a sli na boby. Mensi vnuk by asi lyzoval rad, ale ted udelala caru pres rozpocet angina a pocasi.
999 bobby car Tabea je dobry napad, meli to znami a byla to oblibena hracka. Nebo me jeste napada mala kolobezka Globber. To se da pouzit jako odrazedlo s madlem, kterym ho kocirujes, a da se to predelat na kolobezku. To odrazedlo se nam v nasem terenu moc neosvedcilo (prislo mi to jako fuska navadet ho tou tyci na nerovnem povrchu), ale kolobezku miluji. Odrazedlo je pro malicke, kolobezku vytezi jeste v 5 letech. A jako mensi darek zvukove knizky Axioma:)
999 s tou tatrou bacha, vsechny nase deti, moje i vnoucata, na to lezly a se vsema se to preklopilo a padaly ruzne na zada a na hlavu. Sporadane na tom neco vozit nechtel snad ani jeden, az kdyz byli vetsi a mohli treba venku nakladat lopatkou pisek nebo nandavat kameny.
Dneska jsem nezvladla odvest syna ze skolky. Musel prijet muz pracujici z domova a nalozit rvouci blativou kouli do auta, neb jsem po vic nez hodine vztekani, ze chce vzit 2 trimetrove klacky domu, tyto klacky hodila do potoka (neprosla zadna smirci varianta) a s miminem v nositku nebyla schopna ho odvlect. Blativa koule ted spi v bunde pod stolem v kuchyni.
My jedeme v podobným módu už týden, od tý dvojitý nemoci.
Malej v podstatě buď brečí, nebo se šíleně vzteká, začal teď víc mluvit a v podstatě to používá jen na to, aby nám sdělil co nechce. Nechce spát, nechce vstát, jít do školky, nechce jíst, nechce si hrát, nechce jít na hřiště, nechce odejít ze hřiště, dosaďte si cokoliv. Dneska řval, že chce koláč, sáhla jsem na linku a podala mu ho, tak začal řvát, že nechce koláč. Já si pořád opakuju větu z kurzů, že jim musíme pořád dokazovat, že je máme rádi, i když nás těžce zkouší, ale je to teda občas výzva, hlavně když to tak dlouho trvá.
Zina dcera se tu taky jeden den trapila s klukem, porad odmlouval a byl fakt dost protivny. Tak jsem vzala deti na chvili ven, prijdem domu a malej tak nadsene Ahoj mami, pojd me obejmout!
999 K tatře prodávají i zmenšeninu, u nás je to jedno z nejoblíbenějších aut, i když má dost jiných, zdánlivě lepších.

Zina to se urcite podda![]()
Ja to s detmi vubec neumim, a to jsem mela snazsi start nez vy. Mladsi se ted taky strasne vzteka, staci nevyhovet prani (treba dat si dezert pred veceri) a je z toho cirkus na cely vecer, ktery konci tim, ze se nenaji nikdo. A presne, nic nechce, vsechno je kruty boj provazeny vztekanim, oblikani, cisteni zubu - jsem zpocena az za usima. Nabizim kresleni, zahrat kloboucku hop, pexeso...ale je akorat rev, ze chce pustit Tlapkovou patrolu. A jeste ho bracha naucil vztyceny prostrednicek, takze tim tu porad picha do vzduchu
. Ja bych poradila jen vydrzet a neresit to poustenim televize (coz urcite nedelas, ale my obcas jo a akorat se tim vsechno zhorsilo).
Zina týden není dlouho ![]()
Viktor říká ne úplně na všechno, už pár let.
. Včera mi přišlo, že je načase opravit další slovo, tak když řekl "dám to na tůls", říkám "na stůl, Viki, ssstůl". "Nééé, budu říkat natůls, natůlsss, budu!" A dnes dopoledne významně říká "dám to, mami, dám to - a upřeně mi hleděl do očí - na sssstůl". Den trvalo, než došel k tomu, že teda poslechne. Tak je to se vším. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články